Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Yahoo Fantasy Football (see õige)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Yahoo Fantasy Football (see õige)\'

Ma ei vea kihla...Ei ole seda kunagi teinud ega ole plaanis kah hakata. Tituleerid end kollanokaks? Eks ma siis pean sinuga selles suhtes nõustuma

Kommentaar

Sai siin enne natukene nö ülbitsetud. :P Selle nädala tulemusi vaadates pean aga moka maas ja püüan ka edaspidi nii hoida...

Kommentaar

Oh jah ega ma peaks olema madal kui muru! 37 koht, loodan et leian aega ning proovin veic tõusma ka hakata! Edu liidritele tundub, et kÕova rebimine käib seal...

Kommentaar

Soovitan arvestada sellega,et nii mõnelgi meeskonnal on käimas euro mängud ja seega koormused-vigastuste ohud päris suured...Suured staarid võivad nii mõnegi mängu vahele jätta...meenutage eelmist aastat,kus van Nithsevoroykeane puhkas päris mitu liigamängu jutti...Ei no mis ma ikke õpetan-teil endalgi ju aju peas,i guess...

Kommentaar

Tembuu, kuidas see nädal läks? Ise ootan siin omset, krt juba tänast tglt, pääva ja loodan, et van Nitševoo ikka mängib. Muidu oleks nigu normaalne see nädal.

Kommentaar

ega te seda liigat ära pole unustanud siis.... suht igavaks seal läinud???

Kommentaar

mul seal algus sai vist maha magatud ja algus yldse nigel oli ja praegu need nhlid ja nbad je igast ennustused eks saab nendega kah tegeletud ... ennustused ja nhl ja vgm minu prioritid ... aga eks ma ikka vaatan meeskonna yle ja parandan aga miskipärast ei köida nii väga jah imelik :/

Kommentaar

Originally posted by gnat

ega te seda liigat ära pole unustanud siis.... suht igavaks seal läinud???
                  mina tegelen suht aktiivselt...ning järjest tõusen...tasa ja targu küll varsti jõuan sinuni ka :P

Kommentaar

Lõpuks võimalus ka Poom väravasse sokutada. Varsti võiks sellele mõtle ma hakata, loodetavasti Maksab suisa 8.24 punkti

All Barsist rääkides, siis viimase kuu ajaga olen 13 kohta kukkunud....deprekas

Kommentaar

Kui Sunderlandi meeskond tabeli lõpus passib, siis pole mõtet Poomi omale ainult
                      miinuseid teenima panna.
                      Mul on Friedel ja ma olen ülimalt rahul tema punktidega seni.

Kommentaar

Niisiis hooaeg läbi. Kõvemad mehed võiksid kirjutada, mitmendaks nad maailmas tulid. Ja palun keegi postitage selle esimese eesti liiga (mitte tembu oma) lõplik tabel. Aitäh.
                        \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Vaatan siis ka mis toimub. Tembu grupis. Uduvere Dünamo. Annab rabeleda, et viimaseks ei j22ks...
                          kuid siiski...
                          \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Replying to Topic \'Yahoo

Ma olen nii äss, et postitan ja teatan, et tembu liigas sain auhinnalise 17 koha ... edestasin siukseid staare nagu aifo, vandersell, martin, ouroboros ... jamaitiakesveel
                            Aktiivselt ei mänginud, kuid vähesel määral siiski.

Kommentaar

Heh, loobusin umbes siis, kui veerand hooaega oli mängitud. Olin vist viiendal kohal. Polnud lihtsalt viitsimist enam. Järgmine hooaeg ehk viitsin rohkem
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Mina jällegi pingutasin ja jäin napilt Smuti ette. Tulemuseks 25. koht Futboliitikute liigas, 26. eesti tegijates ja 7093. Arsenali fännide hulgas
                                Keegi rääkis kunagi midagi algaja õnnest- ei tea missugune siis järgmine hooaeg on?

Sellistest punktidest võib ainult unistada:

1 Daydream United(Singapore) 3801.57
                                2 jacobins (no war) 3705.88
                                3 Arsene Gunners 3680.51
                                Supplies!

Kommentaar

Working...
                                X