320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2022

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    Proovisin Sheffield Unitediga mängida juba kohe alguses. Toona läks jube kehvasti. Ühe hooaja punnitasin ära ja ega rohkem kannatada ei tulnudki – jäin liigas üheksandaks ning sain kinga. Toona taktikast selle aasta versioonis eriti midagi aru ei saanud ning Sheffield United on üleüldse selle õppimiseks jube kehv meeskond, sest ääremängijaid pole üldse ja ründajaid on jube palju. Sisuliselt pead pimesi katsetama ning igas versioonis lollikindlaid taktikaid kasutada ei saa. Esimeses aknas pole üleminekuteks raha ka.

    Igastahes, peale esimest ebaõnnestunud katset võtsin ette Newcastle'i, sest neil on jube palju raha ja saab palju mängijaid osta! Õnnestus saada liigas 5. ja 4. koht ning võita Euroopa Liiga. Sealjuures esimesel hooajal jäi Meistrite Liiga kohast puudu üks punkt ning teisel olin kuni ca 30. vooruni tiitliheitluses, peale seda läks lappama. Igastahes taktikatest ja nende toimimisest sain lõpuks enam-vähem aru.

    Seega nüüd siis, Sheffield United, katse kaks.

    Taktika on midagi sellist:



    Kui meeskonnas on palju WB mängida mõistvaid mehi, on see alati FMis päris hea positsioon olnud. Eriti kui ääremängijaid tiimis üldse pole.

    Ma veel üritan aru saada, kas ründav poolkaitsja üldse on midagi, mis siin toimib. Igastahes esimeses neljas mängus on Gibbs-White'i keskmine reiting seal imeline 6,57. Sealjuures peaks ta olema üks meeskonna parimaid mängijaid. Ega McGoldrickul ka paremini pole läinud, tema on vahetusest sekkudas keskmiselt 6,7 reitingu kätte saanud. Võib-olla on parem keegi lihtsalt DLFiks lükata. Samas siis ei oleks mul Gibbs-White'i üldse kuskile panna, sest DMiks ta ei sobi ja ründajat mängida ei oska.

    Segundo Volanted DMi peal on vist paremad kui Mezzalad CMis siin. Ma pole kindel, aga ma kardan, et Mezzaladega löödaks puur totaalselt täis ja pallivaldamisega läheks vist ka lappama.

    Algus on seni igastahes olnud võimas. Samas tasub olla veidi ettevaatlik, selle aasta mäng on väga streaky. Newcastle'iga mängides tulid vahepeal täiesti tühjast kohast 10mängulised võidu- või veidi lühemad kaotusteseeriad:



    Sealjuures Derby vastu mängis B-koosseis ning Accringtoni vastu üldse lasteaed. Karikates ilmselt mängib edaspidi ka lasteaed, sest divarihooaeg on liiga pikk ning eesmärgiks number üks on ikkagi Premmi pääsemine. Seepärast ma üleminekuturul ka mingeid erilisi liigutusi ei teinud. N'Diaye, Lopata, Gordon, Brunt ja Slater läksid laenule. Neist mängu pääsemise lähedal on ilmselt ainult N'Diaye, aga ta oleks ka CAMi umbes kolmas-neljas valik. Las pigem saab mänguaega. Lopata ehk oleks ka keskkaitses paar mängu saanud, aga tõin tema asemele Leicesterist Benkovici laenule. On vähe adekvaatsem sel hooajal. Treenerid ütlevad küll, et alles paremuselt kuues keskkaitsja, aga ka kolm tähte nagu Robinsonil ja Daviesel. Lisaks on parim keskkaitsja O'Connell põlvehaige.

    Muidugi hooaeg algas kohe sellega, et Olsen sai põlvetendiniidi. Ma ausalt öeldes täpselt ei tea, mis see on, aga arstid ütlesid, et kuu aega ta mängida ei saa. Natuke O'Connellile – kes heal juhul saab terveks mõni kuu enne hooaja lõppu – laatsareti seltsi. Liiga hullu polnud, sest Foderingham on päriselus jube kaigas, aga FMis miskipärast peaaegu sama hea kui Olsen.

    e: No mida fakki. Kohe selle postituse kirjutamise järel rebestas McGoldrick nii räigelt reielihast, et on neli kuud väljas. Ma ei teadnudki, et selle vigastusega nii kaua audis olla on võimalik. Eks seepärast klubis arstid ongi.

    Kommentaar


      #47
      3-2-1-2-2 asümmeetriline ja DMiga 433 on bugised taktikad seekordses versioonis vähemalt praegu. Näitan mõni aeg ka mis viisil need rikkis on aga esimene on puhtalt mängumootori katki tegemine sest vastaste formatsioon läheb katki kattes teatud mängijaid.

      Kommentaar


        #48
        Dembele ju kogu aeg reielihase vigastusega 4 kuud väljas Barcelonas.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

        Kommentaar


          #49
          Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
          Aga igatahes, mis time siis Eesti liigast valitakse? Mingi hetk peaks oma elu teise online ka orgunnima


          Haha see Eesti Liiga pakett mis siin jagati on suht wild Peale Flora on kõik teised AI tiimid ikka väga ebareaalsed Tulevik eriti buffed.

          Kommentaar


            #50
            telekavaataja, otsi mingi logo/kit patch omale. Silmale ilusam vaadata tabeleid jms.
            Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
            Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

            Kommentaar


              #51
              Miski logopack oli vanema versiooni lõngas. Kui viitsid jamada tõmba Kitbasher, saad ise mänguvorme disainida tiimidele (näha ka 3D vaates)

              Kommentaar


                #52
                Mind ennast üldse ei häiri ausalt öeldes. Ja mul läheks liiga palju effortit selle peale. Nagu näete, vahel leian mingi pool tunnikest et mängida. Et ma pigem valin mängimise. Ma kusjuures tõmbasin enne mingi piltide packi, aga ju siis ma kopeerisin kuhugi valesti. Sama nende keelatud tiimidega. Saksamaa ikka varjatud.
                Instagram

                Twitter

                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                telekavaataja.blogabet.com

                Kommentaar


                  #53
                  Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                  telekavaataja, otsi mingi logo/kit patch omale. Silmale ilusam vaadata tabeleid jms.
                  +1 ilma selleta ei kannata üldse
                  The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                  Kommentaar


                    #54
                    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

                    +1 ilma selleta ei kannata üldse
                    Sa suudad epilepsia-ülekandeid kommenteerida, suudad ka valede logodega screenshoti vaadata.
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar


                      #55
                      Tegelikult jõudsin eile õhtul veel ühe koondiseaknani ära mängida. Läks üsna okeilt, ainult karikas tuli Cardiffilt täiesti ebaõiglane kaotus: xG oli 1,34-0,75 meile. Bournemouthi vastu oli jube närviline mäng, xG küll 2,46-1,09 meile, aga samas viimased 30 minutit surusid lõunaranniku tüübid päris korralikult. Viigiga pääsemine oli isegi kergendus.

                      Screenshot 2022-01-10 at 17.51.37.png

                      Üldiselt on seis liigas päris ilus, kolmanda koha ees edu juba 7p, nii edasi! Brewster on 10 mänguga 6 väravat löönud, üsna ebareaalne.

                      Screenshot 2022-01-10 at 17.51.45.png

                      Kommentaar


                        #56
                        Esimene jaanuarikuine üleminekuteaken on nüüd möödas. Alustuseks tulemustest – liigas läheb endiselt hästi, edumaa kolmanda koha ees on 14 punkti. FA karika esimeses voorus tuli kohe vastu Manchester City ning pani põhimehed platsile. Sama tegime ka meie, sest peale toda mängu oli pea nädalane paus. Oli isegi üllatavalt võrdne, aga Enda Stevens lõi paraku palli valesse võrku ning tuli 0-1 kaotus. Seega on hooaeg sisuliselt läbi. Premmi mitte pääsemiseks peab viimase 16 mänguga toimuma ikka totaalne kollaps ning isegi siis jäävad veel play-offid.



                        Sellest lähtus ka tegutsemine jaanuarikuises üleminekuaknas. Chris Bashami leping oli juunis lõppemas ning Berliini Union lendas 1,4 miljoni naelase pakkumisega kohale. 33-aastase keskkaitsja kohta, kel pool aastat lepingut alles on vast päris hea pakkumine. Sel hooajal küll 25 mänguga suisa seitse väravat ning keskmine reiting 7,3, aga saab hooaja lõpuni edukalt ilma hakkama. Vähemolulisematest tüüpidest läksid kolmas väravavaht Verrips Borosse, Oliver Burke Kopenhaagenisse ning Luke Freeman West Bromi. Nende eest kokku tuli veel 2,5 miljonit naela. Lisaks otsustas Brendan Rodgers, et Benkovic ei saa piisavalt mängida ja kutsus ta laenult tagasi. Nojah, ju siis karikamängud+neli liigamängu oli tõepoolest vähe. Kogemata lubasin talle vist põhikoosseisu kohta.

                        Kuna kaks keskkaitsjat lahkusid, siis oli vaja ikkagi ka mingit asendust leida. Skaudid on parajad trossid ning ühtegi adekvaatset 25-30-aastast keskkaitsjat pakkuda ei osanud. Leidsid ainult Parmast 18-aastase Daan Dierckxi. Samas too tüüp tundus päris potentsiaalikas ning maksis ainult 2,2 miljonit naela. Võtsin ära, ehk saab asja. Kui ei saa, siis vast õnnestub vähemalt sama raha eest hiljem maha müüa. Paraku soostus ta ainult 2-aastast lepingut sõlmima.



                        Seega tuli veidi mõelda, et kes võiks sel hooajal Bashamit asendada, sest päris Dierckxiga parempoolse keskkaitsja kohal hooaja lõpuni minna ei julge. Mingites mängudes läheks tõenäoliselt liiga lappama. Meenus, et Benficas on selline tüüp nagu Ferro, kes on üsna Bashami masti mängija. Õnneks oli ta nõus liituma ning on esimestes mängudes ka päris võimas olnud. Kuna tal saab leping läbi, siis ehk on nõus suvel isegi lepingut sõlmima. Esialgu soovis laenule tulla, sest äkki me ei pääse Premmi.



                        Enne üleminekuakna lõppu juhtus aga veel midagi eriti jaburat. O'Connell tervenes põlvevigastusest ning enne kui ta platsilegi pääses, jõudis Spurs 30 miljonit pakkuda. Loomulikult võtsin vastu ja plaanisin juba, keda kõike suvel selle raha eest osta saab. Paraku otsustas tüüp aga Spursi lepingupakkumise pikalt saata. Üleminekuakna sulgedes aga uut lepingut sõlmida ei soovi, sest tahab Spursiga liituda. Sitaks loogiline!

                        Tõenäoliselt oleks pidanud ka Hourihane'i laenulepingu lõpetama, sest ta eriti platsile ei pääse ning sööb lihtsalt raha, aga ununes. No las siis tiksub kuskil Sheffieldi West Streetil edasi. Seal on piisavalt joomakohti.

                        Järgmine postitus tuleb vast suve lõpus. Üleminekuturul peab päris aktiivselt tegutsema, plaan on midagi järgnevat:

                        McGoldrick lahkub kindlasti. Jack Robinson ka, kui ta ei ole nõus pingiotsalepingut sõlmima. Guedioura leping saab ka õnneks läbi. "Ülihea" palkamine oli eelmisel treeneril, seni kirja saanud kaks mängu Carabao karikas. Tõenäoliselt rohkem ei saa ka.

                        Mousset'ga käivad lepinguläbirääkimised. Tõenäoliselt on nõus pingiotsaründaja olema. Millekski muuks ta eriti ei kõlba, sest läheb kogu aeg katki. Sharp on ka jube vana ning leping saab läbi, aga kui ta just ise väga ära ei taha minna, siis saab uue aastase diili, 18 Leadershipiga meest läheb vaja. Platsile ta muidugi enam eriti ei pääse.

                        N'Diaye ja Coulibaly tulevad laenult tagasi, neist kehvema potentsiaaliga tüüp jääb varu-AMCks ning kõrgema potentsiaaliga tüüp saab uue lepingu ja kuskile laenule minna. Põhi-AMC tuleb turult osta.

                        Uut väravavahti on vaja. Olseni laen saab läbi ning küllap leiab kuskilt mõne adekvaatsema tüübi.

                        Keskväljal on praegu Berge, Fleck ja Norwood. Neist Berge on jube vigastusaltis, aga muidu jääb kindlasti põhimeheks. Teised kaks on ideaalis valikud nr. 3 ja nr. 4 ning teine põhimees tuleb juurde hankida.

                        Ründeliin vajab üht tasemel meest. Samas see pole liialt kõrge prioriteet. Kui ei õnnestu, saavad praegused kaikad ka hakkama.
                        Lisatud failid

                        Kommentaar


                          #57
                          Mõnus lugemine, mis ajas näpud sügelema - peale sessi tuleb ikkagi raha välja käia!

                          Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

                          Enne üleminekuakna lõppu juhtus aga veel midagi eriti jaburat. O'Connell tervenes põlvevigastusest ning enne kui ta platsilegi pääses, jõudis Spurs 30 miljonit pakkuda. Loomulikult võtsin vastu ja plaanisin juba, keda kõike suvel selle raha eest osta saab. Paraku otsustas tüüp aga Spursi lepingupakkumise pikalt saata. Üleminekuakna sulgedes aga uut lepingut sõlmida ei soovi, sest tahab Spursiga liituda. Sitaks loogiline!
                          See tundub tõesti esmapilgul ebaloogiline, aga pärisjalgpallis on isegi üsna loogiline, sest ilma üleminekutasu maksmata saab klubi mängijale paremaid tingimusi pakkuda. Vähemalt kuskil The Athleticu loos kirjeldati sellist loogikat.

                          Kommentaar


                            #58
                            Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

                            Teen Eesti liigas livestreami Paide ja Eestiga, tule hüppa läbi

                            Kommentaar


                              #59
                              Argentiinlase Matias Bariose tulek erutas Eesti jalgpalliajakirjanikke nii palju, et pidin teda pressikal tutvustama. Ütlesin, et jumala okei vend ja praegused äärekaitsjad peaksid temalt õppima. Seda muidugi keegi ei küsinud, mis ma niikaua teen kuni teda regada ei saa.

                              Sel nädalal mängiti ka karika poolfinaale. Kahjuks meie järgmine vastane, Paide, seal ei osalenud. Küll aga Levadia alistas Flora ja Kuressaare Transi. Küll Burdakov saab vihaseks... Imestan, et Põvin veel töötab.

                              Enne mängu ütles millegi pärast Vapruse treener Midenbritt, et Legion peaks välja langema. WTF mees, üks õnnestumine meie vastu ja kohe nii enesekindlust täis. Ütlesin pressikal, et noh mees juhendab Vaprust ja ilmselt jäid tal rohud võtmata.

                              Samuti pidin Dmitrijevi maha rahustama. Mees tahaks viimastel karjääriaastatel mängida, aga ma üldse ei taha seda. Praegu oleme vaherahus.

                              10. voor Paide 2-0 Legion
                              Mängu järel mu käest küsiti, kas see ei häiri, et me ei suuda ees midagi. Häirib ikka küll. Aga midagi pole teha. Paide on üldse mingi cheat tiim ja oma jogabonitoga keerasid meil elu tuksi. Me harjutasime nurgalöökide kaitsmist terve nädala ja esimesel poolajal said Klavan ja Anier kogu aeg löögile. Teise poolaja alguses avas Anier skoori just nurgalöögist. Päris kvaliteetne nädal. Edasi üritasin rünnakule lisajõudu tuua, aga sain vaid pikast pallist vasturünnaku, mille Luts realiseeris. Me oleme liidritest valgusaastate kaugusel.

                              Vahepeal võitis Levadia Kuressaaret karikafinaalis. Kuna Kuressaarega on järgmine mäng, siis lükati minu mäng kolmapäevale. Muide Levadiaga on Kuressaare järel.

                              Lisaks Dmitrijevile pidin rahustama ka Londakut. Küll ta mängida ka saab. Abdullajev tahtis ka rääkida, aga ma ei leidnud aega temaga suhtlemiseks tema Mupo töövahetuste tihenemise tõttu.

                              11. voor Legion 2-0 Kuressaare
                              Endiselt ei saa aru, kuidas keegi sellele tiimile saab punkte kaotada. Teisest küljest meil oli umbes 40 minutit probleeme nende lahtimuukimisega, kuni Sardon geniaalse sööduga Puri jooksu kasti märkas ja noor jumal Sander lõi 1-0. Seejärel ei tundnud erilist küsimust võitjas. Mingi hetk vahetasin Šapovalovi Bakici vastu ja Montenegro kodanik vastas kohe varusse jäämisele väravaga. Geenius.

                              Siiski Levadia vastu ma ei usu, et palju lootust on, aga magama on ikka hea positiivsel noodil minna.

                              Instagram

                              Twitter

                              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                              telekavaataja.blogabet.com

                              Kommentaar


                                #60


                                Eazy clap!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X