320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2022

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Ei tea, kas peaks ka mõne posti kirjutama. Mul Football Manager 2015 rauas ja olen 17. hooaega juhendamas Stalybrige nimelist meeskonda. Võtsin 2015. aasta kevadel pärast Trurost kinga saamist Stalybridge manageerimise üle, kui nad olid veel kuuenda liiga põhjas. Nüüd hooajal 2030/31 olen kuuendat aastat (viiendat aastat järjest) Premier League'is ja kolmandat aastat järjest üritan tiitli peale mängida. 2028/29 suutsin viimase vooruga tiitlist ilma jääda, 2029/30 hooajal õnnestus viimase minutiga kehvema väravatevahe tõttu viiendaks jääda (üks värav jäi puudu). Nüüd 2030/31 hooajal olen 9 vooru enne hooaja lõppu 5 punkti liidrist maas ja hoian teist kohta. Enne jõule olin ka liider, aga siis tulid sekka mõned halvad mängud ja Manchester United on taas tabeli tipus. Peale minu on kõige kummalisem meeskond EPLis Walsall.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

    Kommentaar


      #62
      12. voor Levadia 2-1 Legion
      Pärast Kuressaare võitu me olime mõnusalt positiivsed. Samas Artjuhhov ütles, et Kuressaaret peaks praeguse koosseisuga ka ilma treenerita võitma. See oli motiveeriv, kahtlemata.
      Ma mäletasin, kuidas kulges 1. ringi mäng, läksin veidi ettevaatlikult peale, kuid ütlesin poistele, et nad ei häbeneks ka rünnata. Koosseisus oli palju ründavaid mängijaid ja Šlein pidi keskpooliku ära betoneerima. Esimene poolaeg sattusime kõva surve alla. Liivak micdroppis pidevalt ja Fedotov ei saanud temaga hakkama. Võimalik, et ründavale äärele ei ole äärekaitse parim koht. Seepärast poolajal tuli ka Nikolajev välja. Siiski 1. poolaja parim võimalus oli Nesterovil, aga Kotenko tassis. Teine poolaeg kulges ülirahulikult, kuni 4 minuti jooksul me lasime 2 väravat. Artjunin vehkis oma kepiga (jalaga) pallist mööda ja Hannes Anier sai tühja lükatud. 3 minutit hiljem Ugge lõi peaga. Tundus, et mäng on läbi. Tõin Šapovalovi väljakule ja nad lõid Bakiiga ühe momendi. Bakic skooris. Panin vunki juurde. Saime veel paar rünnakut ja 90. minutil pääses Šapovalov üks-ühele. Olin valmis teda esimese värava puhul õnnitlema, aga Kotenko tassis. Kahju. Neid punkte TOP3 tiimide vastu oleks väga vaja. Aga selline kaotus on küll kibe, aga jätab mingi lootuse õhku.
      Instagram

      Twitter

      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

      telekavaataja.blogabet.com

      Kommentaar


        #63
        Eesti patch:
        Kui mul on välismaalased, kes on saanud KTM ks, miks nad ei lähe arvesse selles ETMs vms, ühesõnaga mul on argentiinlane, kes on mingi 4 aastat klubis, homegrown at club on olemas aga krdi premium liiga mängupäevaks on mul vaja ikkagi üles panna 15 B rate eestlast kuigi kaks välismaalast on juba KTMd(+terve rida talente veel varsti saamas)

        Kommentaar


          #64
          Algselt postitas käbi Vaata postitust
          Eesti patch:
          Kui mul on välismaalased, kes on saanud KTM ks, miks nad ei lähe arvesse selles ETMs vms, ühesõnaga mul on argentiinlane, kes on mingi 4 aastat klubis, homegrown at club on olemas aga krdi premium liiga mängupäevaks on mul vaja ikkagi üles panna 15 B rate eestlast kuigi kaks välismaalast on juba KTMd(+terve rida talente veel varsti saamas)
          Pole küll ise FM22-te mänginud, aga ETM nõuab 7 aastat riigis mängimist. KTM-e on lihtsam teha.

          Kommentaar


            #65
            Vahepeal pole liiga palju mängida jõudnud. Kirjutada veel vähem. Üritame nüüd siis vea parandada.

            Ega eelmise hooaja kohta midagi öelda polegi. Lõpuks tuli Divari võit 100+ punktiga. Pingevaba ja igav. Viimased paar vooru lasin tuimalt holiday peal läbi ka, sest nii sai kiiremini. Suurim uudis oli vast, et juba märtsis sõlmisin uueks hooajaks lepingu Matias Vecinoga. Tuli Interist täiesti tasuta ja eelmisel hooajal sai Serie As suisa 12 korda platsile. Palka küsis ka ainult 44,5k. Tagantjärgi oli see muidugi paras lollus. Ega ma eriti ei mõelnud, et talle minu formatsioonis mingit ideaalset kohta platsil pole. Paremajalgne mees, peaks Bergega konkureerima, aga Berge on sama hea+noorem. Lisaks lubasin tüübile, et tugevdan keskvälja. Tema meelest ikka ei tugevdanud piisavalt ning nüüd tahab juba klubist lahkuda. Sellest ta eriti aru ei saa, et kui ma veel poolkaitsjaid hangiks, soojendaks ta pinki. Kui keegi peaks jaanuaris pakkumise tegema, siis jään vähemalt kasumisse ja saab ehk mõne vasakujalgse mehe asemele osta. Ega ta seni hästi ka mänginud ei ole, väga taga ei nutaks... Kasum!


            Lisaks õnnestus Gibbs-White'i asemele Oscar hankida. Paras lotovõit, 17 karistuslöökide löömine+17 leadership. Lahendas kohe Sharpi lahkumise probleemi ära. Räägib samas ainult "Basic" inglise keelt ehk ma ei tea, kuidas ülejäänud meeskond kaptenist aru saab. Aga, noh, Arsenali kapten on endiselt Aubameyang ehk saab veel hullemini. Ja Oscar käib ka keeltekoolis! 11 miljoni ja vaid 25k palgaga tõeline value. Tõenäoliselt katab AMC koha päris mitu hooaega ära.



            Millwallist tõin kuue miljoniga keskkaitsesse Jake Cooperi. Esialgne plaan oli tüüpi O'Connelli varumehena kasutada, aga kuidagi on nii juhtunud, et pigem mängib praegu Egani asemel keskkaitsetrio keskmise mehega. Miks ma ta ostsin? Noh, vast arvate ise ära. Kahjuks seni ainult kaks korda palli võrku saanud



            Ferro üleminek sai ka permanentseks. 2,2 miljonit. Kahju, Benfica oleks eelmise hooaja jaanuaris vähem kui poole miljoniga müünud. Sedavõrd olematu palga ja üleminekutasuga paremat keskkaitsjat tõenäoliselt leidnud poleks. Seega ei midagi imelist, aga käimasoleva hooaja kannatab temaga ära ja seejärel õnnestub ehk kasumiga edasi müüa ning Dirckx põhimeheks teha+uus leping pähe määrida.

            Kõige olulisem üleminek oli aga 17,5 miljoni eest uue väravavahi hankimine. Ma olen üsna kindel, et kuskilt oleks tunduvalt parema diili leidnud. Samas Sheffield United ajas enne 20/21 hooaega päriselus ka Ugurcna Cakiri taga. Realism ftw vms. Igastahes on ta kindlasti parem kui Robin Olsen, kes sõitis Roomasse tagasi. Wes Foderingham on endiselt varumees.


            Ründaja jaoks enam paraku raha ei jätkunud. Seal ongi põhimehed sellised kaikad nagu McBurnie ja Brewster, varumees Mousset ning hädajuhul saab platsile noormängija Jebbison, kes vähemalt praegu peaks tegelikult pigem kuskil kolmandas liigas mängima... Seni on päästnud see, et McBurnie on ulmevormis: 13 mänguga 11 väravat. Brewsteril 12s neli ja Mousset'l üheksas neli. Mousset on muidugi edukalt juba kuus nädalat hooajast vigane olnud. Kuuldavasti enne ja peale trenni eriti venitada ei viitsi ja tõmbab pidevalt kõik lihased sodiks.


            N'Diaye vs Coulibaly küsimus lahenes ka eriti kergelt ära. Tuleb välja, et Coulibalyl oli kaheaastane laenuleping ehk ma ei hakanud teda Belgiast tagasi kutsuma. N'Diaye saab siis vahel harva natuke platsile ka. Eriti hea pole, aga ajab asja ära.



            Enda noortemeeskonnast võtsin Regan Slateri põhitiimi. Ega ta enam eriti noor pole. Talenti ka eriti pole. Lihtsalt viies poolkaitsja on, vahel läheb vaja. Ega siin mingi Shitty pole, et viienda valiku mehe 30 miljoniga osta saaks. Veel.



            Kuna ma olen laisk, siis lahkujatest pilte ei viitsi teha, aga lühikokkuvõte:

            Enda Stevens 2,4 miljoniga Antwerpi. Lahkus puhtalt seepärast, et mul oli vaja palgafondi kärpida. Antwerpis läheb tal päris hästi, keskmine reiting suisa üle seitsme.

            Max Lowe'ist tahtsin väga lahti saada, aga keegi ei tahtnud talle isegi laenul olles palka maksta... Lõpuks liikuski täiesti tasuta laenule Coventrysse. Divaris suisa 11 korda platsile saanud. Keskmine reiting on väga....keskmine, 6,74. Äkki järgmine suvi ostab keegi ta ikka ära.

            Jebbisonist nõks kehvem Antwoine Hackford liikus lanule neljandasse liigasse Aldershoti. Nad pakkusid talle mänguajaks "Squad Playerit". Lükkasin esialgu laenu tagasi, sest võiks ikka vähe rohkem mängida saada. Selle peale tüüp arvas, et tahab end ikka tõestada ja peab Aldershoti minema. Noh, nüüd vingub, et ainult 3x platsile on saanud. Faking geenius. Ehk õnnestub jaanuaris mõni parem lahendus leida.

            McGoldrick ja Sharp lõpetasid karjääri.

            Femi Seriki läks laenule Wimbledoni. League One'is keskmine reiting suisa 7,16. Lootust on, et järgmisel hooajal saab juba esindustiimi kaasata.

            Lopata soojendab Legia pinki. Tundub, et selles save'is on ta PA päris kehv. Kahju.

            Kyron Gordon on Bristol Roversis. Saab ka League One'is üle seitsme keskmise reitinguga hakkama. Võimalik, et uuel hooajal esindustiimis üks keskkaitsja juures.

            Aaa, ja kuidas hooaeg läheb? Üldiselt vist okeilt. Kui joppab, siis tõenäoliselt õnnestub isegi kuskile konverentsiliigasse pääseda vms. Ma ei oska eriti mängudest kirjutada, sest avasin selle postituse kirjutamiseks üle pooleteise nädala esimest korda FMi ja lihtsalt ei mäleta eriti midagi. Mälu järgi on vist koht tabelis üsna aus ja hunnikus eriti ebaausaid võite vms. pole saanud. Samas võõrsil on paar päris lootusetut mängu olnud küll.


            Kommentaar


              #66
              Kas keegi teeb ka Eesti liigale transfer uuenduse?

              Kommentaar


                #67
                Algselt postitas rommi118 Vaata postitust
                Kas keegi teeb ka Eesti liigale transfer uuenduse?
                Tere, mis taktika sel aastal toimib? Ma pole midagi peale alati katkise 3-2-1-4 gegenpressi endiselt adekvaatselt tööle saanud

                Kommentaar


                  #68
                  Keegi oskab öelda kuidas see nimede andmebaas töötab? Saab kuidagi muid nimesid sisse ka? Mängin enda poolt kohandatud eesti liiga failiga aga kurat tüütab ära kuidas iga teine regen on Luts/Hurt/Luhakooder. Vaheldus täiesti puudub, vene nimedega sama lugu. Endal FMRTE nii et saan manuaalselt mõned ümber nimetada kui tahan aga see tundub mulle liiga palju kui mängi rikkumine.

                  Kommentaar

                  Working...
                  X