Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM4

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'CM4\'

peale kuut vooru 10 punktiga V kohal..
    popovich on päris tegija, ristilä jääb pisut alla. ostsin kolmandaks ryndajaks Szylagyi (sest nimi kõlab nagu Scillachi:P ), aga tema koos terjaga otsustasid esimeses mängus viga saada ja paar kuud eemal olla.. parim mees on mul aga Fabio Simplicio, kelle sao paolost laenasin - transferideks ju raha ei antud..
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Fitti...mängijaid saab praisida alles umbes poole hooaja pealt...
      \\"and then a giant robot came out of nowhere and beat the crap out of us.\\"

Kommentaar

no wtf kust........... actions? seal all ju aint fine wages jne..

Kommentaar

tee parema hiire klahviga klikk mängijal ja siis vali Realease Media Story. Tuleb ette 2 valikut- critisize ja praize maaaaan....Got da Cuts to move Ya BUTTS

Kommentaar

Oh yeah...Panin just Bresciaga endale Serie A 2 koha taskusse ja ostsin teenitud papi eest javier ZANETTI..yiiihaaa

Kommentaar

Originally posted by SpeedyGonzale

tee parema hiire klahviga klikk mängijal ja siis vali Realease Media Story. Tuleb ette 2 valikut- critisize ja praize maaaaan....Got da Cuts to move Ya BUTTS
              Mul küll ei tule siukest asja nagu Realease Media Story, mul tuleb praktiliselt sama värk mis muidu vasakuga klikkides tuleb ainult, et saab historyt jne. vaatata

Kommentaar

jep, mul sama lugu.. ju see siis \'piraatversiooni\' eripära. btw, käisin hakaga eestis tuuril ja sõprukat tvmk vastu oli tulnud kaema tervelt 3 inimest!!

Kommentaar

Mul küll ei tule siukest asja nagu Realease Media Story, mul tuleb praktiliselt sama värk mis muidu vasakuga klikkides tuleb ainult, et saab historyt jne. vaatata
                  Ega kõikki mehi kiita ei saagi.....mul saab teamis kiita ainult 5 meest, pealegi, peab olema umbes pool hoaega mängitud.
                  Mul juhtus seal CM4 siuke asi, et mängisin ühe taani 2 divvari klubiga ja 9 vooru mänguks olid mul ainult 10 meest terved...ülejäänud olid kas vigastusega kimpus või lihtsalt mängukeelus, kõige hullem on see, et mu klubi oli nii väike, et sellel reserve polegi....10 mehega mängule minna ei saand niiet olin ummikus...:P Egas siis midagi, pidin uut mängu hakkama...nüüd olen targem, kui klubi on väike, tuleb võimalikult palju kasvõi saastasi mängijaid hankida, et sellist olukorda enam ei tekiks.!.

Kommentaar

ma pole küll cm4 kursis aga kas seal halle mängijaid pole?

Kommentaar

On küll....pool mu teami koosneski nendest...aga mingil kummalisel põhjusel polnud mul sellel hetkel 11 meest kuskilt võtta see võis olla ka mängu mingi bug...sest siis oli mul veel versioon 4.0.1, praegu on 4.0.4

Kommentaar

Originally posted by Sir Margus

Ega kõikki mehi kiita ei saagi.....mul saab teamis kiita ainult 5 meest, pealegi, peab olema umbes pool hoaega mängitud.
                        Mul juhtus seal CM4 siuke asi, et mängisin ühe taani 2 divvari klubiga ja 9 vooru mänguks olid mul ainult 10 meest terved...ülejäänud olid kas vigastusega kimpus või lihtsalt mängukeelus, kõige hullem on see, et mu klubi oli nii väike, et sellel reserve polegi....10 mehega mängule minna ei saand niiet olin ummikus...:P Egas siis midagi, pidin uut mängu hakkama...nüüd olen targem, kui klubi on väike, tuleb võimalikult palju kasvõi saastasi mängijaid hankida, et sellist olukorda enam ei tekiks.!.
                        Mul ongi umbes pool hooaega mängitud, mingid esimese divisjoni mehed:P saavad koguaeg praise mul aga on van Nistelrooy nendest ma arvan, et 2 korda kõvem vend.20 väravat 15 mängus räägivad enda eest

Kommentaar

Yeee...4.05 väljas. Sigames releasis enhancement pack 3, mis sisaldab ka esimest ametlikku data update´i kõikide liigade kohta. Checkkige www.gamecopyworld.com. Sealt saate 4.05-le c####i.

Kommentaar

morons

Kommentaar

Originally posted by Sir Margus

On küll....pool mu teami koosneski nendest...aga mingil kummalisel põhjusel polnud mul sellel hetkel 11 meest kuskilt võtta see võis olla ka mängu mingi bug...sest siis oli mul veel versioon 4.0.1, praegu on 4.0.4

njah ma ei tea mis oli aga 01-02 sai halle mehi alati kooseisu pannes põhimeeskonda include reserves

Kommentaar

cmfaq.com-ist tõmmatud training pack on tõsine imerohi - kõigi meeste näitajad hyppasid kuuga paar pügalat üles, võitsin kolm mängu skooriga 7-0 ja lõpetasin soome liiga teisena (haka siis endiselt).

Kommentaar

Working...
                                X