Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM4

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'CM4\'

hmm minul juhtus täna cm4 üks imelik lugu.nimelt olin jõudnud teise hooaja kuskil poole peale.kui hakkasin mängu uuesti loadima siis lõi ette kirja, et seda seivitud mängu ei saa loadida, samamoodi on mul juhtund juba 2-3 korda ja samuti kuskil teise hooaja poole peal. ehk mõned targemad inimesed oskavad aidata, et kas saab üldse veel midagi korrastada

Kommentaar

Nii tegin v2ikese katse. Esiteks ostsin k6ik p6himehed ManUlt 2ra. Et vaatan mis juhtub. Arvasin, et meeskond l6petab kuskil keskmike hulgas, aga v6ta n2pust, nagu ime v2el tekkisid asemele mingid suvalised tondid (v2lisoste nad massiliselt ei teinud 3-4 meest) ja nendega pandi siis PL kinni ja j6uti CL poolfinaali. Ok tegin siis j2rgmise hooaja nii, et ostsin siis 2ra need mehed kelle ManU eelmine m2ng ostis. Huvitaval kombel minu meeskonnas nad m2ngima ei hakanud. K6ik oli sama, mis ManU, treening, formatsioon. Tjahh treenerid erinevad, kuid kindlasti mitte halvemad.

Kordasin sama tegin samamoodi Real Madridiga. Tulemus sama. Enda meeskondadeks oli esimesel korral Arsenal ja teisel Barcelona J2reldan siit enda jaoks seda, et kui arvuti juhib mingit meeskonda, siis on tal suva, kes seal m2ngivad, loeb meeskona nimi Natuke haige loogika, aga ma ei oska muud p6hjendust leida

Ise ei ole RM ega ManUga kordagi m2nginud, kuid imelikul kombel aiman tulemust

Kommentaar

ei tea kas kedagi huvitab aga EP5 on väljas

Kommentaar

Nii sai siis uuesti natuke loomkatseid CM4 peal korraldatud.

H2id noori m2ngijaid tahate saada (Wonderkid\'e) siis minge L6una-Ameerikasse. Seal neid jagub ja mitte v2he. Igas normaalses klubis paar tykki v2hemalt Myyakse kah, 30-40M eest peaks k2tte saama. Imelised summad mis peab 19 aastase tundmatu ryndaja eest v2lja k2ima! Leidsin ka Eesti oma imelapse- ei ole Tarmo Kink........ vaid Martin Vunk Fc Valgast! Igatahes minu pakutud 30M eurost+ Heskey, Berger, Babbel, Traore lykkasid nad tagasi. Ei tea mida j2rgmiseks pakkuda tuleks? Owen ja Hyypia kah juurde?

Mystilistest summadest veel, 100M+ pool oma \'pooli teamist Puyoli eest ja Barca ytles mulle et nad ei kavatse seda meest myya Aga j2rgmine kuu myysid 24M eest Interile ta maha

Keegi v6iks natuke seltada seda partial paymenti v2rki. Et millised skeemid t88tavad, millised mitte.

Kommentaar

Ma proovisn ka uuesti CM4 mängida aga issand jumal kui aeglane, ikka jube närvi ajab kui viis tundi oled \"mänginud\" ja mängu algusest on ainult 1,5 kuud mõõdunud.
            1.september jokutas mingi 15 minti....

Kommentaar

Võta full detail jms asjad maha.

Kommentaar

Originally posted by Kaarel

Võta full detail jms asjad maha.
                siis on jama

Parem mängin CM01/02 PSG\'ga

Kommentaar

Mind ntx üldse ei häiri CM4 aeglus. Siis kui ta vähe pikema load\'imise teeb, saan mina rahus oma kohustuslikku kirjandust järgmiseks aastaks lugeda :P Nagu et 2 in 1 vms
                  308

Kommentaar

Heheh 4ndal hooajal j6udis siis l6puks 1 eesti klubi, CL p6hiturniirile, alistades 3nda ringis Boavista 2:1 aggr. Tahtsin teist enda gruppi aga ei saand Aga ilusti on poisid m2nginud, Milaniga kodos 1 m2ng 0:0 viiki Milan oli t2ies rivistuses. Imekspandav on see, et kui Boavista m2ngule tuli pea t2ismaja, siis Milani tuli vaatama ainult 2k inimesi

Kommentaar

Originally posted by Marduk

Heheh 4ndal hooajal j6udis siis l6puks 1 eesti klubi, CL p6hiturniirile, alistades 3nda ringis Boavista 2:1 aggr. Tahtsin teist enda gruppi aga ei saand Aga ilusti on poisid m2nginud, Milaniga kodos 1 m2ng 0:0 viiki Milan oli t2ies rivistuses. Imekspandav on see, et kui Boavista m2ngule tuli pea t2ismaja, siis Milani tuli vaatama ainult 2k inimesi
                      Äkki kergitaks saladuskatet ja ütleks mis meeskond see oli???

Kommentaar

Oehh t2itsa unustasin. Fc Flora oli.

Kommentaar

Nonii lõpuks sain ka esimese täispika hooaja ära mängitud ise manageerisin [glow tcolor=blue, fcolor=light blue, size=35, strength=3]ManU[/glow]-t ja sugulane [glow tcolor=red, fcolor=black, size=35, strength=3]\'pool[/glow]-i.Liigas jäin alles kaheksandaks, sugulane veel madalamale kümnendaks.Liiga võitis Newcastle 90 punktiga teine oli Arsenal 86 punktiga.Punne sain kokku 56 sugulane 48.Võite sain kokku 15 võitu 11 viiki ja 12 kaotust väravate vahe 51-45 ja sugulasel olid neec näitajad 12 võitu 12 viiki 14 kaotust ja väravate vahe täpselt 50-50.Karikamängudes kaotasin neljandas ringis kahe mängu kokkuvõttes Leedsile 3-2 sugulane, aga neljandas ringis Arsenalile 2-0.Edasi läksime FA Cupi ise suutsin vastu pidada 2 ringi välja kukkusin siis 4 ringis kahe mängu kokkuvõttes tuli Newcastle-lt vastu võtta 4-1 kaotus, samas aga sugulane kaotas samuti neljandas ringis West Ham-ile ühes mängus 3-0.Minu klubisse ehk siis Manyoosse tulid hooaja jooskul järgmised mängijad:
                          Labinot Harbuzi(Feyenoord £485k),Alexander Farnerud(Landskrona £675k),Wayne Rooney(Everton £3m),Mido(Ajax £9.25m),Kleberson(Atletico Parense £7.25m),Magnus Hedman(Celtic £2.6m) ja veel liitub meeskonnaga 2004 aastal Raio Piiroja.Sugulane meelitas tiimi sellised mängijad:Chris Sutton(Celtic £5.5 m) ja Stipe Pletikosa(Hajduk £2m).Meistrite Liigas langesin mina(ManU) välja veerandfinaalis Juventuse vastu, kaotasin kahe mängu kokkuvõttes 3-1.Sugulane(\'pool) langes välja juba pärast esimest alagrupivooru.Parimaks väravakütiks Manus oli 32 väravat löönud Ruud van Nistelrooij, kes kõmmutas väravat 32 korda.\'pooli parimaks väravakütiks tunnistati 18 väravat löönud Chris Sutton.Parim söödumeister ManU-s oli Mido kes andis 21 resultatiivset söötu.\'pool-i parim söödumeister oli Michael Owen 12 sööduga.Kõige rohkem MoM tiitleid sai \'poolis Chris Sutton, kes tunnistati mängu parimaks 12 korral,ManU parimal oli see number 11 ja mängijaks Rio Ferdinand.Halvima dissipliiniga mängija oli Manyoos Mikael Silvestre,kes kogus kokku 11 kollast hoiatuskaarti, kuid mitte ühtegi punast,\'poolil oli see negatiivne näitaja 9 ja mängijaks Michael Owen, kuid punast kaarti ei näidatud ka temale.Noorim mängija \'pooli mängus oli Neil Mellor,kes oli 20 aastane ning vanim Markus Babbel, kes esindas punaseid 30 aastaselt.Punaste Kuradite noorim mängija oli 16 aastane Kieran Tracey(mängus Dinamo Kieviga, kuna tugevamad olid kõik rahvusmeeskondi esindamas)ning vanim mängija kes sel hooajal Manu-t esindas oli 37 aastane Laurent Blanc.Nonii kirjutaks veits Eesti klubidest kah, kellel läks päris hästi.Flora sai CL esimesest eelringist edasi 5-1 üldvõiduga Belshina üle.Teises ringis tuli vastaseks Kaunas, kes alistati 2-0.Kolmandas ringis tuli alla vanduda norrakade Rosenborgile, kaotati 2-0 kui alles teises mängus mis peeti võõrsil.Edasi jätkus teekond UEFA Cup-il.Vastaseks tuli türklaste Ankaragücü, kes alistati kahe mängu kokkuvõttes 4-1.Kuid siis tuli vastaseks Chelsea, kellele tuli alla vanduda kahe mängu kokkuvõttes 0-6Tallinna Levadia kaotas UEFA-Cupi esimeses ringis Shamrock Roversile kahe mängu kokkuvõttes 4-1.Maardu Levadia kaotas Inter-Toto karikasarja esimeses ringis lokerenile kokkuvõttes 5-1.Vineerikombinaadi mehed said UEFA-Cupi esimesest ringist edasi GI vastu kellega mängiti küll viiki 3-3, aga tänu vöörsil löödud väravatele said mehed edasi.Järgmises ringis tuli vastaseks Neftchi Baku, kes alistati kahe mängu kokkuvõttes 2-1.Järgmine ring tuli vastaseks Parma kaotati 5:[glow tcolor=blue, fcolor=black, size=15, strength=2]1[/glow] ning seal meie meeskondade euroteekond lõppes.Selline oli siis esimene hooaeg, kohe mõne minuti pärast alustan uut hooaega

Kommentaar

Kuidas on v6imalik ManU v6i Liverpooliga 8ndaks ja 10ndaks j22da? Ok v6ibolla m6ni suudab, aga mu arust on m6lemal meeskonnal alguses lihtsalt suurep2rased m2ngijad et 1 koha p2rast v6idelda.

Kuid m2ng ise on nii v6imatult bugine? et vahel hakkab vastik ja tekib kysimus miks krt ma seda m2ngu m2ngin Vist m2ngu kiuste! Et n2idata rsk ole bugine kui tahad aga ma suudan igasuguse meeskona v6itma pana kui tahan

Ok seletan siis 2ra miks sihukene suhe selle m2nguga:
                            4 hooaega sai Lpooliga m2ngitud, 2x PL kinni pandud ja 2x runner-up oldud. CL 3x v6idetud. Seda m2ngu ma lihtsalt enam edasi ei m2ngi kuna istun oma 200 miljonile transferi rahaga ja mitte midagi pole peale hakata. M6tlesin et arendan Eesti jalgpalli ostan m6ned mehed 2ra. L6ppes sellega kui Valga keeldus mulle Vunki myymast 100 miljoni euro eest! Ehki sama summa eest oleks ma saanud Igor Tudori ja Thurami keda mul rohkem oli vaja

Siis alustasin Iiri liigat Kilkenny City\'ga. 1 divar suht taga. Sealt sain 1 hooajal Preamierisse. 2 hooaeg j2in v2ga napilt sinna pysima. 3 hooaeg olin 6. Kuid ikka teevad peavalu transferid. V6imatu on saada meest kel stats yle 10ne. Lihtsalt ytleb et ei tule. Samas v6tan laenule suurklubidest noori kel nii m6nigi hulk statse on 20nd. Mitte mingit probleemi. Aga kui neile lepingut pakun siis ytlevad et sellise klubi eest ei m2ngiks nad elu ilmasgi. M2ngivad ju!!!

Ja nii v6iks j2tkata kuni .............

Kommentaar

kas keegi teab kust CM4 tõmmata saab,või ei saa ültse

Kommentaar

Poest raha eest tõmba.

P2P programme on dohuja, tee silmad lahti
                                308

Kommentaar

Working...
                                X