Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM4

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'CM4\'

Originally posted by Roberto Carlos

Nonii lõpuks sain ka esimese täispika hooaja ära mängitud ise manageerisin [glow tcolor=blue, fcolor=light blue, size=35, strength=3]ManU[/glow]-t ja sugulane [glow tcolor=red, fcolor=black, size=35, strength=3]\'pool[/glow]-i.
    üks

Lõppenud on väsitav ja piinarikas kolmas hooaeg.Nagu tavaks on saanud kõigepealt klubidest.Ise olin taas [glow tcolor=red, fcolor=black, size=45, strength=5]ManU[/glow]treener, sugulane sai \'poolist kinga, kuid võttis uue tiimi ja tiimiks oli [glow tcolor=black, fcolor=white, size=45, strength=5]Newcastle[/glow]
    kaks

Nonii lõppude lõpuks on läbi ka neljas hooaeg.Nagu tavaks on juba saanud räägin algatuseks klubidest.Ise olin nagu alati [glow tcolor=red, fcolor=black, size=45, strength=1]ManU[/glow]treener, sugulane sai Newcastlest kinga ning võttis sihiks [glow tcolor=purple, fcolor=black, size=45, strength=1]West Ham[/glow]
    kolm

päris andekas sugulane sul
    vabandan,ma ei halvusta kedagi,ise ma pole selles mängus midagi korda saatnud,pole õieti mängindgi teist

buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

njah 3 klubist kinga saamine jah suur saavutus...:P

Kommentaar

Niih, alustasin üle pika aja jälle CM4 mängimist kuna kuidagi on vaja \'Tõde ja Õigus II\' läbi lugeda

Nagu enamustel kordadel, nii ka nüüd sai valitud Leeds. Raske majanduslik olukord paneb asjale omad limiidid. Kohe alguses ma transfere ei teinud. Ainult rodu noori lasin lahti, kuna Leedsi peamine hukutaja on palganumber. Hooaeg algas suhtkoht hästi. Keskmikke ja lõpusolijaid sai kenasti võidetud ja liidritelt sai ilusti tappa. Kuskil novembriks olin enamvähem majandusliku olukorra stabiliseerinud ja alustasin ostu-müügiga.
        Sisse tulid:
        D. Beasley <-- Airdrie Utd 75k
        A. Farnerud <-- Landskrona 600k :P
        A. Pereplyotkin <-- Southampton 1.6m
        Ära läksid:
        O. Dacourt --> Betis 2.3m
        M. Duberry --> Birmingham 250k
        Peale neid oste-müüke hakkas aga asi kuidagi väga kiiva minema. Nõrgad lüpsid mind ja tugevaid võitsin. Ntx:
        Arsenal 2-1
        Liverpool 5-4 [Kewell, Smith, Seth Johnson, Pereplyotkin (2)]
        Newcastle 2-1
        Hooaja viimaseks ~5 mänguks suutsin end kokku võtta ja kotikutele ka mõne kaotuse tekitada, mis üldkokkuvõttes andis Premiership\'is üheksanda koha.
        League Cup\'is jäi maksimumiks veerandfinaal, kus vandusin alla Arsenalile 0-1
        FA Cup\'i võitsin Eriti raskeks kujunesid finaalid. Poolfinaalis tuli võit NUFC\'i üle 2-0 ning finaal ise ManU vastu, 4-3. Farnerud\'ilt 2, Viduka\'lt ja Smith\'ilt üks koll.
        UEFA Cup oli puhas pettumus, kuna mu isiklikule igipõlisele rivaalile Chelsea\'le tuli alla vanduda juba teises ringis. Ja seda eriti kurval moel. Kodus suutsin 3-1 võita, ent võõrsil 4-1 kaotada
        Ning enne uut hooaega suutsin ka Community Shield\'i koju tuua, finaal siis ManU\'ga, mulle 2-1 võit. Bridges\'ilt kaks kolli
        Statistikat ka natuke:
        Kõige rohkem väravaid: Viduka 27
        Kõige rohkem väravaid liigas: 15
        Kõige rohkem väravaid ühes mängus: Kewell 4 vs Preston
        Kõige rohkem resultatiivseid sööte: Kewell 28
        Parim keskmine reiting: Bakke 7.45
        Enim mängu parima mängija auhindu: Kewell 4
        Halvim distsipliin: Seth Johnson 9 kollast kaarti
        Noorim mängija platsil: Milner 16 vs Chelsea
        Vanim mängija platsil: Radebe 33 vs Blackburn
        Järjest võidetud mänge: 6

P.S. keegi võiks selgeks teha, mis vahe on üldse League Cup\'il ja FA Cup\'il Millised meeskonnad kummassegi pääsevad. Ja kuda ma üldse tõlgin neid :P Liiga karikas ja FA karikas?
        308

Kommentaar

Originally posted by Markko
          P.S. keegi võiks selgeks teha, mis vahe on üldse League Cup\'il ja FA Cup\'il Millised meeskonnad kummassegi pääsevad. Ja kuda ma üldse tõlgin neid :P Liiga karikas ja FA karikas?
          Tõlge on õieti tehtud, kuigi Liigakarikas on üks sõna.

League Cup\'st võtavad osa tiimid Premierist kuni Division 3-ni. FA Cupist saavad kõik osa võtta, ning pika qualification roundide maratoni läbida enne esimest ringi (võite parandada).

Kommentaar

No mina jälle oma lollide küsimustega?
            Tahaks teada mida te olete teinud et cm4 muutuks kiiremaks.Äkki oskab keegi soovitada midagi asjalikku?
            Versiooni nr on 4.0.8.soundid on prügikastis.database on medium.ja siin saab mu mõistus otsa.
            Kompu on AMD 2100+,512Mb mäluga.Pean ma selle ka prügikasti viskama?

Teen kraapsu ja kummarduse.Aitäh et viitsisid vaeva näha.

Kommentaar

Ära mängi \'full detail\' liigadega. Sulge task manageriga kõik teised proged. Windows XP\'ga peaks saama ka prioriteetproget or sth valida, jne.

Väike copy/paste ka. Erinevad mitteametlikud moodused, kuidas CM 4 kiiremaks teha.

*Turn off everything in the background - yes, I mean EVERYTHING (no internet, no winamp): virus scanners are the main culprit here (they obviously interfere with the game files), I switched mine off and the game whizzed along perfectly. Look at the bottom right beside your clock, there should be a volume control there and nothing else. If there is, close it. Then, important this, check your task manager by pressing ctrl+alt+delete on the desktop, there should only be the system running there (explorer + systray), anything else (wmexe, rnaapp) you can end the task.

*Increase your virtual memory - I\'ve only got 128Mb of RAM, so I\'ve increased my virtual memory to 512Mb to allow me to play more leagues, you can try this if you want, right-click on my computer and select properties, then the performance tab and finally virtual memory. The recommended figure is twice as much memory as you have in RAM, so aim for that. Put it in both minimum and maximum boxes.

*Change computer role - Still in the performance tab, go to file system and change to computer\'s role to network server, this should speed up the computer\'s accessing of the HD.

*Turn full detail off - I\'ve got full detail on only in the country I\'m playing in (England 3rd Division and up), if you\'re not managing in the country turn full detail off or deselect the league altogether.

*Lower database size - I\'ve found this not to be so important, but I\'m playing on medium, try this size, seems to be fine to me.

*Turn sound and background changes off - You want a fast game? You have to make some sacrifices, hey, when your really into the game you won\'t even notice the background anyway!

*Use Window Washer of similar and defrad the hard drive - The Window Washer program is fantastic, you can download a trial version and let it do it\'s thing, Internet Explorer, Netscape, Windows Medai Player, Office, and the documents cache seem to be the main problems so get those flushed out. Then defrag your HD and run a scandisk to finish things off.

I\'ve got a 1.2Ghz Athlon Duron wth 128Mb RAM and a 16Mb Nvidia Vanta graphics card. I\'m on Windows 98 first edition and I\'ve installed the first expansion pack. The game recommended me to run 6 divisions with a small database. I\'m on medium and running 10 and the game is like greased freakin lightning!

If anyone else has any tips, please add them here, it will help a lot of people get the most out of this fantastic game the SI have made.

REMINDER: You follow these tips AT YOUR OWN RISK. Neither myself, Sports Interactive, Eidos or anyone will accept responsibility for anything (directly or indirectly) that happens to your computer or anything else by following these tips.

Kommentaar

Mul installib küll mängu ära, aga käima ei lähe!? Kas keegi oskab head nõu anda. Installimiseks kasutasin originaalist tehtud koopiat.

Kommentaar

Niih, 2. hooaeg Leeds\'iga lõppenud
                  Nagu eelmises postis öeldud, hooaeg algas Community Shield\'i võiduga. Liiga ise oli kokkuvõttes keskpärane. Eriti ei hiilanud ning lõppkokkuvõttes 9. positsioon. Kusjuures peale esimest nelja vooru olin liider täiseduga
                  38\'st mängust 16 võitu ja kaotust ning 6 viiki. Lõin 69 ja lasin 61 väravat ja lõpetasin 54 punktiga Hooaja parim väravakütt oli Solskjaer 30 kolliga, minu parim, Bridges, oli paremustabelis seitsmes 23 kolliga.
                  Hooaja edukaimaks võistluseks osutus UEFA karikas. Selle tõin ma lõpuks Leeds\'ile koju ka, esimest korda peale 1971. aastat Sellel teel võitsin järgmised meeskonnad:
                  kvalifikatsiooniring - AEL Limassol 9-0
                  1. ring - Stabaek 4-0
                  2. ring - ZTE 7-0
                  3. ring - Galatasaray 12-4 (võõrsil 6-3!!! ja kodus 6-1)
                  4. ring - Sturm Graz 6-1
                  veerandfinaal - Werder Bremen 4-1
                  poolfinaal - Celta 3-1
                  finaal - PSV 2-0 [3. Bridges, 90+1 Pereplyotkin]
                  Kokku lõin UEFA karikas 47 väravat, mis oli peaaegu 3 korda rohkem kui teisel kohal olnud meeskond
                  Top scorer\'ite tabeli pani kinni Smith 11 kolliga. Kolmas oli Bridges 9, viies Farnerud 8 ning kaheksas Pereplyotkin 7 kolliga.
                  Liigakarikas lõppes vist teises või kolmandas ringis, kaotasin Tottenham\'ile 1-3. Peale seda mängu kohtusime Premiership\'is kus oli lootus revans~ võtta, ent selles mängus sain ka neilt lakki.
                  FA karikas, võitsin Burnley ja vist oli Rotherham\'i, kui suutsin kokku minna Tottenham\'iga Seekord olin ma piisavalt täkku täis, võõrsil 1-1 viik ja kordusmängus 6-1 võit. Kuid järgmises ringis tuli ikkagi alla vanduda ja nii lõppes ka FA karikas.
                  Auhinnalistele kohtadele valiti mu mängijaid samuti:
                  Players Team of the Year, sinna valiti Robinson ja Farnerud
                  Players Young Player 2004: Farnerud saavutas teise koha
                  Manager of the Year 2004: 1. Megson - W.B.A.; 2. mina ; 3. Hoddle - Tottenham
                  Young Player of the Month: aug. ning sept. olid selleks Farnerud
                  Ning loogiliselt, Fans Player of the Year: Farnerud

Transfer\'idest
                  sisse:
                  Källström 2.1m :P
                  Wright- Phillips 0.5m
                  Carrick 12m
                  Piiroja 1.2m
                  Huth 4.8m
                  välja:
                  Kelly Tottenham 0.725m
                  Kewell Inter 10m
                  Bakke Liverpool 8.5m
                  Barmby West Ham 0.975m
                  Mills Juventus 6.5m
                  Simon Johnson W.B.A. 0.25m
                  Bridges Tottenham FT
                  Viimase asja suutsin sedasi korda saata, et Bridges ja Tottenham lasid mind odavalt üle. B. kontraht lõpeb juunis, mina mõtsin nii märtsis läbirääkimisi pidama hakata, kuid Tottenham ja B. rääkisid omavahel kokku juba jaanuaris ja nii ma temast ilma jäingi
                  Ning lõpuks, välja laenatud:
                  Milner Werder Bremen
                  308

Kommentaar

juhheii, juhheii, juhheii kuna varsti ilmuvad igasugused põnevad mängud mõtlesin, et teen asja ära ja mängin CM4-as medium database\'i ja full detail\'ita jne. Mäng läks kohe 3-5 korda (võibolla ka rohkemgi) kiiremaks ManUt ei võtnud, otsustasin hoopis Inglismaa koondise kasuks Ning nüüd kui EURO2004 valikmängud on läbi saab ka veidi tulemustest rääkida

Slovakia 0 - 3 Inglismaa
                    M.Owen 8\'
                    D.Beckham 11\'
                    J.Beattie 63\'

Arvasin, et tuleb raskem mäng aga mehed suutsid juba 11.minutiks tõestada, et Slovakia koondis on käkitegu

Inglismaa 4 - 0 Makedoonia
                    J.Beattie 27\', 45\'
                    P.Scholes 39\'
                    O.Hargreaves 77\'

Hea tahtmise juures oleks ka võinud neile 6-7 väravat kõmmutada aga mehed vist ei viitsinud :P

Liechtenstein 0 - 2 Inglismaa
                    M.Owen 5\'
                    W.Rooney 70\'

Vot siit lootsin ikka suurt väravatesadu aga näed ei tulnud, vastastel siiski ühtegi võimalust ei olnud

Inglismaa 3 - 0 Türgi
                    J.Beattie 40\'
                    W.Rooney 46\'
                    D.Beckham pen 65\'

Üllatavalt lihtsalt sõideti türklastest üle

Inglismaa 2 - 0 Slovakia
                    M.Owen 41\'
                    W.Rooney 66\'

Kuna võõrsil tehti väga hea mäng ning võideti 3:0 siis lootsin, et koduseinte toel tehakse umbes 5:0 aga ei

Makedoonia 0 - 1 Inglismaa
                    W.Rooney 40\'

Kahtlemata raskeim mäng valikturniiri jooskul, õnneks toodi 3 punkti koju

Inglismaa 3 - 0 Liechtenstein
                    M.Carrick 5\'
                    D.Beckham 45\'
                    R.Ferdinand 55\'

Taas ootasin väravatesadu aga ei tulnud, 3:0 võit oli tegelt päris rahuldav

Türgi 1 - 3 Inglismaa
                    Y.Bastürk 4\' J.Beattie 9\', 55\'
                    D.Beckham pen 13\'

Elasin väikse shoki üle kui Bastürkil õnnestus Meie raudne kaitse ülemängida aga peale Beattie väravat domineerisime täielikult

Inglismaa 8 0 0 21:1 + 20 24
                    Türgi 4 1 3 14:13 + 1 13
                    Slovakia 4 0 4 12:12 0 12
                    Makedoonia 2 0 6 5:14 -9 6
                    Liechtenstein 1 1 6 5:17 -12 4

Eesti koondis tegi ka super valikturniiri Edasipääsust jäid puudu vaid mõned punktid ning playoff koht jäi väravatevahe nahka.

Belgia 5 2 1 14:6 +8 17
                    Horvaatia 4 2 2 17:7 +10 14
                    Eesti 4 2 2 13:13 0 14
                    Bulgaaria 4 0 4 16:14 +2 12
                    Andorra 0 0 8 7:27 -20 0

Vahepeal toimus mul ka üks sõpruskohtumine

Saudi Araabia 0 - 2 Inglismaa
                    M.Owen 5\'
                    W.Rooney 70\'

Raske kuid kindel võit

Kommentaar

juhheii, juhheii, juhheii Inglismaa on 2004.aasta Euroopameister

Inglismaa 3 - 0 Türgi
                      M.Owen 14\', 32\', 41\'

Taas olime Türgiga ühes alagrupis Õnneks tegi Michael super mängu (koos G.Neville\'iga, kes andis 2 resultatiivsetsöötu) ning 1.poolajaga oli asi juba selge

Inglismaa 1 - 1 Holland
                      J.Beattie 27\' R.van Nistelrooy 90\'

Meeskond (eriti kaitse) mängis väga kindlalt aga viimastel minutitel lasti Ruudil minna Seamaniga üks ühele ning probleeme mängu viigistamisega Manu staaril ei olnud

Wales 1 - 0 Inglismaa
                      S.Davies 23\'

Kahju, et karjääri esimene kaotus vastu tuli võtta ja veel eriti naabri vastu.Varem või hiljem pidi see juhtuma, õnneks juhtus viimases alagrupi mängus Seaman tõestas veelkord, et karistuslöökide tõrjumisel ta suurem asi ei ole

Wales 2 1 0 6:4 +2 7
                      Inglismaa 1 1 1 4:2 +2 4
                      Holland 0 3 0 5:5 0 3
                      Türgi 0 1 2 2:6 -4 1

Inglismaa 2 - 1 Jugoslaavia
                      M.Owen 41\' M.Kezman 39\'
                      W.Rooney 74\'

Õnneks kohe peale Kezmani väravat suudeti lahtilöökist alustada ohtlikut rünnakut ning Owenil probleeme selle lõpetamisega ei olnud

Inglismaa 2 - 0 Norra
                      M.Owen 63\'
                      W.Rooney 73\'

Üllatuslikult jõudis Norra poolfinaali alistates veerandfinaalis Prantusmaa ( Thank God! ) Seaman tegi väga hea mäng tõrjudes 1.poolajal Carew löögi kui mees suutis peale Meie ebaõnnestunud kornerit üksinda kontrasse tormata.2.poolajal domineerisime ning Owen ja Rooney viisid Meid EURO2004 finaali.

Inglismaa 0 - 0 Hispaania

Korraldajamaa Portugali poolfinaalis välja lülitanud Hispaania domineeris täielikult mängu, õnneks pidas kaitse vastu ja Seaman säras taas mitme super tõrjega
                      Lisaaeg algas ka vastaste survega Meil oli üks surmkindel võimalus 118.minutil kui Rooney läks Canizaresega üks ühele, kahjuks lõi napilt mööda.Lisaaeg läbi seis ikka 0:0.Õnneks penaltitel oli õnn Meie poolel ning võitsime seeria 4:3.Halenaljakas oli vaatata kuidas Jose Mari viimase penalti mingi 10 meetrit väravast mööda kõmmutas

Enne EMi toimus ka üks sõpruskohtumine

Jaapan 0 - 2 Inglismaa
                      D.Dunn 47\'
                      D.Beckham pen 60\'

Davidid olid tähelepanu keskpunktis

PS!MM 2006 ootab

Kommentaar

Noonii taas üks karikas kotis - Confederations Cup

Inglismaa 2 - 0 Tuneesia
                        K.Ben Slimane ov 27\'
                        M.Owen 56\'

Tuneeslased lausa tahtsid kaotada :P

Inglismaa 2 - 1 Austraalia
                        K.Dyer 25\' C.Moore pen 7\'
                        M.Owen 56\'

Varakult antud penalt oli muidugi väike shokk aga rohkem vastastel võimalusi ei olnudki

Inglismaa 1 - 1 Prantsusmaa
                        J.Terry 58\' S.Govou 16\'

Kaitse tegi suure prohmaka ning Gouvol polnud probleeme Kirklandi ülemängimisega

Prantsusmaa 2 1 0 5:1 +4 7
                        Inglismaa 2 1 0 5:2 +3 7
                        Tuneesia 1 0 2 2:5 -3 3
                        Austraalia 0 0 3 2:6 -4 0

Inglismaa 0 - 0 Brasiilia

Juba kaks päeva pärast Prantsusmaa mängu tuli rindapista Maailmameistri Brasiiliaga, mitmed põhimehed olid juba vigastuse tõttu koju sõitnud lisaks olid mõned liiga väsinud, et neid mängu panna Peale normaal- ning lisaaega oli seis 0:0 ja läksime taas penalte lööma.Chris Kirkland oli terve turniiri jooksul väga kindel ning penaltiseerias ta seda näitaski Penaltid Meie kasuks 4:2 ning Confederations Cupi finaal ootab

Inglismaa 1 - 0 Uruguay
                        P.Scholes 3\'

Mul ei olnud enam ühtegi puhastründajat enne finaali, neli tükki olid vigastusega juba koju sõitnud ning James Beattie kandis ühemängulist võistlukeeldu.Muutsin veidi taktikat ning Scholes jäi ette ainukeseks ründajaks.Juba 33.sekundil oli Scholse\'il supervõimalus kui ta väravavahiga üks ühele läks, löök lendas napilt mööda.Oma eksimuse ta aga parandas ning Confederations Cup tiitel oligi Meie

Enne Confederations Cupi toimus ka üks sõpruskohtumine.

Inglismaa 4 - 0 Leedu
                        K.Dyer 43\'
                        D.Beckham 51\'
                        C.Cole 47\'
                        D.Mills 54\'

Nagunäha otsustati mäng 1.poolaja lõpus ning 2.poolaja alguses

Toimusid ka MM2006 valikmängud

Inglismaa 6 - 0 Armeenia
                        J.Beattie 10\'
                        M.Owen 38\'
                        S.Campbell 43\'
                        A.Houkarawa ov 45\'
                        D.Beckham 86\'
                        C.Cole 88\'

Isegi armeenlaste väravavaht Houkarawa aitas asjale kaasa

Valgevene 0 - 2 Inglismaa
                        D.Beckham 34\'
                        C.Cole 80\'

Raske mäng aga tuli see mis tulema pidi.

Shotimaa 1 - 0 Inglismaa
                        K.Miller 5\'

Üle pika aja taas üks kaotus ning taas naabrile Kaitse eksis kohe mängu alguses ning Wolvesi ründetuusal Kenny Milleril ei olnud probleeme lüüa pall Richard Wrighti seljataha.Meil eriti ohtlike võimalusi ei tekinudki ning mitmel korral pidi Wright meid veel hullemast tulemusest päästma.

Inglismaa 3 - 0 Fääri Saared
                        C.Cole 21\'
                        K.Dyer 45\', 90\'

last minute man Dyer tegi elumängu

Poola 0 - 2 Inglismaa
                        C.Cole 31\', 78\'

Chelsea ründetuus tõi väärtuslikud punktid koju Owenil oli kolm! surmkindlat võimalust kui ta suutis kõik mööda lüüa lisaks oli ka Cole\'il paar vägahead võimalust

Armeenia 0 - 1 Inglismaa
                        C.Cole 63\'

Kuna eelmine mäng armeenlaste sujus väga toredasti otsustasin, et võiks mõnele noorele ka rahvuskoondise melu maitsta, sellest ka tulemus 1:0.Cole päästis häbist....õnneks

Inglismaa 5 - 0 Valgevene
                        C.Cole 8\'
                        M.Owen 26\', 43\' 78\'
                        K.Dyer 70\'

Pikkaaega kuival olnud Oweni vastu polnud vastastel lihtsalt rohtu

Inglismaa 1 - 0 Shotimaa
                        S.Campbell 15\'

Tegime neile seda mida nemad enne meile

Inglismaa 1 - 0 Poola
                        P.Scholes 73\'

Viiest võimalusest kasutati üks ära, õnneks oli see võiduks piisav

Fääri Saared 0 - 2 Inglismaa
                        D.Vassell 56\'
                        M.Owen 68\'

Vassell tundub, et hakkab lõpuks ometi oma koondisekohta õigustama

Inglismaa 9 0 1 23:1 +22 27
                        Shotimaa 6 1 3 17:9 +8 19
                        Poola 5 2 3 23:14 +9 17
                        Valgevene 5 2 3 20:16 +4 17
                        Fääri Saared 1 1 8 6:28 -22 4
                        Armeenia 1 0 9 8:29 -21 3

Eestil kahjuks ei vedanud loosiga valikmängudes

Hispaania 6 0 2 19:6 +13 18
                        Bosnia 3 2 3 13:15 -2 11
                        Jugoslaavia 3 2 3 13:17 -4 11
                        Ukraina 3 1 4 20:18 +2 10
                        Eesti 2 1 5 8:17 -9 7

Kõik mis euroopa rahvusmeeskonnaga võita saab on mul peaaegu võidetud, loodedavasti suudame ka MMi kinni panna

Kommentaar

Mängisi ka natuke....Kolm hooaega järjest Müncheni Bayerniga

Esimene hooaeg läks aia taha midagi ei võidetud teisel õnnestus bundesliga kinni panna ja cl poolfinaali jõuda.Kolmadal võideti taas bundesliiga aga cl saadi Liverpoolilt tappa.

Parimad väravakütid olid esimesel hooajal Elber 37,teisel ja kolmandal Klose vastavalt 43 ja 42 väravaga.

põhikoosseis kolmandal hooajal

-----------------Kahn----------------------
                          Rau-----Lucio-----Ujfalusi------Evanilson
                          ---Deco--------Ballack-------Ze Roberto
                          ---Lauth--------Klose-------Mutu-------

põhi varumehed Deisler,Ronaldinho,Källström,J.Cole,Lahm,Scholl,R. Kovac.

Kommentaar

mis moodi ma saaks olla eesti koondise või mõne eesti klubi manager

Kommentaar

kas keegi võrgus ei taha mängida?

Kommentaar

pelasin ka veits: Hakaga paar meistritiitlit ja Meistrite Liiga poolfinaal, Real Sociedadiga 2. ja 3. Hispaania meistrikal, karikavõitja ja Ml-s jälle poolfinaal, Juve ja Arsenaliga ML-s finaali ja kaotus ja meistritiitel.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X