Replying to Topic \'CM 4 kvaliteet?\'
Realistlikuse kohapealt (ver. 4.0.4) - võta näiteks Arsenal ja võta 4-4-2 ja määra teamile \'gung-ho\' taktika ning võidad kodumängud Evertoni vastu 7-0, WBA vastu 9-0, Celticu vastu 8-0 jne. Ühesõnaga sellise taktikaga tuli Meistrite Liiga I grupijärgus 6 võitu väravatevahega 25-0. Originaalkoosseisuga ja nii. Reaalne?
Originally posted by SpeedyGonzale
CM 4 ja CM 01/02 võrdlemise kohta ütleks nii palju, et cm4 on juba hoopis teine põlvkond ja vajab tunduvalt rohkem püsivust. (Ma ei mõtle sellega ,et vana cm halb oleks-lihtsalt uuel on rohkem võimalusi ja ta on realistlikum, sellepärast mängin cm4)
CM 4 ja CM 01/02 võrdlemise kohta ütleks nii palju, et cm4 on juba hoopis teine põlvkond ja vajab tunduvalt rohkem püsivust. (Ma ei mõtle sellega ,et vana cm halb oleks-lihtsalt uuel on rohkem võimalusi ja ta on realistlikum, sellepärast mängin cm4)

Ja nagu sellest veel v2he oleks, m2ng lihtsalt ei lase mul v6ita! T2iesti suvaline m2ng suvalise meeskonna vastu, ma l2hen juhtima 3:0, kui nad enne 70-80 minutit mulle vastuv2ravaid ei suuda lyya siis hakkab kohtunik suvaliselt penalteid andma :P Ykskord andis 5 penaltit mulle 1 m2ngus
Lihtsalt ei ole v6imalik nii v6ita, vaatasin keskmiselt olen saanud 2,6 penaltit mangus
Kellegil midagi sarnast old?
ei..
Kommentaar