Replying to Topic \'CM 03/04\'
Otsi kuskilt netist patch\'ile crack ka, siis peaks tööle minema.
Proovi www.gamecopyworld.com .
Originally posted by france
kas keegi saaks oma CM 2003-04 ftp.dataneti.ee üles panna ma tõmbasin patchi kuid siis ei läinud enam tööle.Nõudis CD.
kas keegi saaks oma CM 2003-04 ftp.dataneti.ee üles panna ma tõmbasin patchi kuid siis ei läinud enam tööle.Nõudis CD.
Otsi kuskilt netist patch\'ile crack ka, siis peaks tööle minema.
Proovi www.gamecopyworld.com .
aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida kuidas mul seal liigas läinud on. Vaid sellest et keegi siin küsis häid mängijaid: Kui mängida 4.1.2 patch\'iga siis selliseid häid mängijaid, kellel contract kohe lõppemas on nagu näiteks: kui otsite vasakkaitset siis Ajaxi Maxwell on väga hea, kui otsite paremale kaitset siis veitsa vana võitu on muidu, aga hea karistuslöökide lööja on parguaylane Francisco Javier Arce mängib Jaapanis, Gambas (neil mõlemil lõppeb kontraht 2004 a algul).
Ründavat-poolikut saaks Fenerbachest Ariel Ortega ning samas klubis on muidu üks mega-noor-ründaja Sanli Tuncay ma sain kätte kuskil £9milliga. Mul ongi ta ainus ost ning mees löönud 6 mängust 8 väravat. 
Kahju, et asi on mõeldud ainult PS2-le
Et kas kuidagi pole nagu võimalik seda statat siiski omale saada...raha nagu oleks mul piisavalt ju..??
Kommentaar