Replying to Topic \'CM 03/04\'
Minuarust ei peaks olema sest ta ei olegi ju, tema jagab lihtsalt pappi laiali. Kodanik Ken Bates on Chelsea chairman
Originally posted by Totti
Kuulge teie, kes Inglise Liigat mängivad, mul on teile üks küsimus: Kas Chelsea Chairman on seal ikka Abramovic wä?
Küsin kuna ise pole Inglise Klubidega mänginud ja teiste riikide klubidega mängides on direction seal tühi.
Kuulge teie, kes Inglise Liigat mängivad, mul on teile üks küsimus: Kas Chelsea Chairman on seal ikka Abramovic wä?
Küsin kuna ise pole Inglise Klubidega mänginud ja teiste riikide klubidega mängides on direction seal tühi.
Üks kõige raskemaid mänge oli vast see kui tuli minna Nou Campile Barca vastu, see mäng oleks kindlustanud mulle La Liga tiitli. Mängu algus oli hullem kui õudus unenägu, sest kahe minutiga tegi Patrick Kluivert 2:0, aga see minu Denilson ei murdnud ning seadis teisel poolajal kahe karistuslöögiga 2:2 viigi jalule ning lõppsõna jäi siis minu Martin Palermo kaug-kõrglöögile mis viis mu kuni lõpuvileni ette 2:3 ja Me olimegi La Liga Champions 
) Uefa cup õnnestus võita... finaalis siis vastaseks Sporting...võit tuli 2:0 Kluiverti ja Ronaldinho väravatest.
Uskumatult nõme lugu seega - no time for losers, nagu laulgi ytleb.

Kommentaar