Replying to Topic \'CM 03/04\'
umm..okei..tahad uut väljakutset? võta kõik serie a klubid, küll siis saab alles vägevaid rekordoste ja värke teha, aaay maaan?
Originally posted by realmadridfan
Roma/Lazio/Parma - Roberto Carlos
Roma/Lazio/Parma - Roberto Carlos
umm..okei..tahad uut väljakutset? võta kõik serie a klubid, küll siis saab alles vägevaid rekordoste ja värke teha, aaay maaan?
:
Lõppes ka minu kaua oodatud MM ja henryfani juhitud Saksamaa koondis jõudis üle lisaaegade ja vastaste punaste võiduni
. Alagruppi esimeses mängus võtsid vastased vastu 4:1 kaotuse ja kolm väravat lõi mees nimega Mike Hanke, kellest sai ka MMi kangelane lüües 9 väravat
. Ilma temata me oleks ilmselt veerandfinaali toppama jäänud. Alagruppi mängudes võtsime veel ühe võidu ja viigi kah. 1/8 finaalis juhtus vastaseks Uruguai. Sama mees Mike Hanke kübaratrikk tõi meile võidu ja tee finaali poole jätkus
ja ladusin selle 54 lauale. Veel ostsin Martinsi ja Jelle Van Damme osad vennad võtsin vist freest kah kõige tuntum võib-olla Maxwell. Aga siin ütleks mõnda Interi suurest ostu jamast. Ostsid nad Juventuse: Cerci(8 milli) ja D\'Alessandro (20 milli), Parmast: Serici (2 milli) AS Romast: ostsid tagasi eelmine aasta lahkunud Adriano (15 milli ladusid lauda) ja Yildiray Bastürki (3,9 milli) ma võisin ka eksida kuna nad ostsid päris palju mehi, aga need mis mina kirja panin on õiged.
Kommentaar