Kummaline jah, kaks hooaega olen kaasa teinud, aga iga hooaeg pean uuesti regama sinna. Cheers koodi eest
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
www.premierleague.com
Collapse
X
-
Tegin just tiimi ära endale. Mitte et ma nendele väga pretendeeriks, aga märkasin, et päris lahjad on nende auhinnad kui ehk jätta välja kaks esimest kohta, kes saavad tripi EPL mängule. Sadasid miljoneid eurosid pööritav organisatsioon suudab 3,5miljoni osavõtjaga võistluse kolmandale kohale välja panna mõnisada eurot väärt auhinna.
3rd place:
Copy of FIFA and a games console
Tablet computer
Bluetooth speaker
Nike manager jacket
FPL goody bag consisting of a rucksack, t-shirt, mug, water bottle, stress ball, pen, pad and key ring
Ma annaks kinga sellele marketingi vennale, kes pole suutnud vingemaid auhindu välja sebida sellele võistlusele.
Iga nädala parim saab veidi mingit sponsorite nänni...
Manager of the Week
Copy of FIFA17
Nike Ordem 4 match ball
FPL rucksack
FPL mugJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
peab nôustuma,3.koha auhind pole pingutamist väärt.aga esimese 100000 hulka on,sest vôib tekkida tunne,nagu jagaks vutist natuke midagi.ma suurt ei jaga,kuna olen enamus aega purjus.tavaliselt,kui môistlikult nuppe liigutada,peaks top 300000 kôikidele jôukohane olema,kes viitsivad mängida lôpuni.seega top 1000 vôiks saada auhinnaks kasti ôlut.see on hea stiimul,kas pole?kunagi pole olnd,et midagi polnd
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas Alexisele antakse puhkust? Kolmapäevane CL mäng on kodus Ludoga...suht easy peaks olema, ning Swansea on viimastel aastatel keeruline vastane olnud kodumängudes.
Kommentaar
-
Algselt postitas Graeme Vaata postitustÄra hirmuta. Ta mul triple captain see nädal.
Keegi Arsenali fännidest äkki oskab arvata mis temaga juhtub? Katk, marv? Arsenal mania foorumis pakuvad paljud Lucast ründesse
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar