Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas Tanel
    Keda huvitab, siis ilma logimata lugemine minu storyst, kust ma üritan suhteliselt madalalt tipu tõusta(inglise keeles):
    Praegu olen Iirimaal, Cork Citys
    Hea jutt, ingliskeel ka väga hea. Kui juttu updeitid, pane mõnikord viide siia ka.

Kommentaar

Tšekkake umbes 7-8 paiku lugejad. Siis on uuendatud, kuna mul olid suht kiired päevad.
      sigpic

Kommentaar

Nii, tillid, postitasin praegu ühe osa ülesse. Õhtul tuleb veel natuke, kuid mitte mängudega.
        sigpic

Kommentaar

Järjekordselt uuendatud. Nüüd saate lugeda, kuidas läks minul Norras Branni vastu ning kahes liigamängus.
          sigpic

Kommentaar

Ma teen Bransleyga esimest hooaega. Praegu algas Detsembri kuu. Liigas jagan 3. kohta. 1. koht on ainult 3 punkti kaugusel. Ossin omale Neemelo ja mõned poolkaitsjad. Talvel plaanin mõned ründajad maha müüa, sest mul neid vist 6 tk.
            4 neist on kõik stabiilselt liigas 9-11 väravat löönd, sealhulgas Neemelo.
            Eesti peatreener olen ka olnud juba mõnda aega. Praegu kolmest mängust 1 võit ja 2 viiki. Võidu sain Luxemburgi üle
            Üritan ja loodan siis järgmine aasta Coca-Cola League\'sse tõusta .

Kommentaar

Nii, ennem sai siin kurdetud selle üle, et palgad liiga suured ja klubi boss tahab staare maha müüa. Mõtlesin, et mis siis ikka. A.Johnson lahkus ManU\'sse ja olid veel mõned mehed kes pidid lahkuma. Saadud raha eest ostsin kohe juurde Leon Osmani ja F.Fernandesi, kes olid saadaval. Premieri kogemusega mehed ei suutnud aga meeskonnale piisavalt juurde anda. Kõik tundsid Johnsonist puudust ning mängude tulemused ei olnud eriti kiita. Kuidagi suutsin hooaja lõpuks ikkagi teise koha saavutada ja otse Premier League pääseda. Esimesena tõusis Norwich ja läbi play-offi Sheffield U. Board andis mulle uute mängijate ostmiseks umbes 4 miljonit mida veel pärast suurendati ning ka palka lubati päris kopsakalt maksta. Vaba agendina liitus klubiga Solskjaer ja Giannokopoulus. Ostetud sai Mendes, Adu ning veel mõned mängijad, väga täpselt ei mäleta hetkel. Laenuks võtsin ManU\'st G.Rossi ja Tottenhamist Noe Pamarot (tema eksikombel ainult 3 kuuks). Liiga algus oli muidugi masendav. Kohe alguses tuli kohtuda Arsenaliga, siis Chelseaga ning pärast seda Liverpooliga. Kõik kolm mängu kaotasin. Pärast seda tuli minu jaoks üllatav 1:4 kaotus Sunderlandile, kuid pärast seda suutsin 4:4 viiki mängida ManU\'ga. Solskjaer suutis seal kõik 4 väravat lüüa. Pärast neid mänge tolknesin kogu aeg väljalangemis tsoonis ning tuli ka boardilt teade, et tulemusi tuleb parandada ja et nad ei ole rahul. Pärast seda hakkasidki tulemused paremaks minema ning Jaanuari kuuks leidsin ma end 8\'ndalt positsioonilt, kusjuures tihedas detsembri lõpu graafikus suutsin tuule alla teha Chelseale ja Liverpoolile ning viiki mängida Arsenaliga, Manult sain 3:4 kaotuse sekkord. Omandasin ka 3 milj. eest G.Rossi täielikud mängijaõigused ning püüan ühe lisamängija näol tugevdust saada ka kaitsesse. Praeguseks kõik siis.

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin

Nii, ennem sai siin kurdetud selle üle, et palgad liiga suured ja klubi boss tahab staare maha müüa. Mõtlesin, et mis siis ikka. A.Johnson lahkus ManU\'sse ja olid veel mõned mehed kes pidid lahkuma. Saadud raha eest ostsin kohe juurde Leon Osmani ja F.Fernandesi, kes olid saadaval. Premieri kogemusega mehed ei suutnud aga meeskonnale piisavalt juurde anda. Kõik tundsid Johnsonist puudust ning mängude tulemused ei olnud eriti kiita. Kuidagi suutsin hooaja lõpuks ikkagi teise koha saavutada ja otse Premier League pääseda. Esimesena tõusis Norwich ja läbi play-offi Sheffield U. Board andis mulle uute mängijate ostmiseks umbes 4 miljonit mida veel pärast suurendati ning ka palka lubati päris kopsakalt maksta. Vaba agendina liitus klubiga Solskjaer ja Giannokopoulus. Ostetud sai Mendes, Adu ning veel mõned mängijad, väga täpselt ei mäleta hetkel. Laenuks võtsin ManU\'st G.Rossi ja Tottenhamist Noe Pamarot (tema eksikombel ainult 3 kuuks). Liiga algus oli muidugi masendav. Kohe alguses tuli kohtuda Arsenaliga, siis Chelseaga ning pärast seda Liverpooliga. Kõik kolm mängu kaotasin. Pärast seda tuli minu jaoks üllatav 1:4 kaotus Sunderlandile, kuid pärast seda suutsin 4:4 viiki mängida ManU\'ga. Solskjaer suutis seal kõik 4 väravat lüüa. Pärast neid mänge tolknesin kogu aeg väljalangemis tsoonis ning tuli ka boardilt teade, et tulemusi tuleb parandada ja et nad ei ole rahul. Pärast seda hakkasidki tulemused paremaks minema ning Jaanuari kuuks leidsin ma end 8\'ndalt positsioonilt, kusjuures tihedas detsembri lõpu graafikus suutsin tuule alla teha Chelseale ja Liverpoolile ning viiki mängida Arsenaliga, Manult sain 3:4 kaotuse sekkord. Omandasin ka 3 milj. eest G.Rossi täielikud mängijaõigused ning püüan ühe lisamängija näol tugevdust saada ka kaitsesse. Praeguseks kõik siis.

ma sain 4nda koha chelsea, liverpooli ja arsenlai järel crystal palaceiga

Gabor Kiraly
                Julian Speroni
                Roman Hubnik
                Raio Piiroja
                Brede Paulsen Hangeland
                Zander Diamond
                David Murphy
                Darijo Srna
                Aki Riihilahti
                Joey barton
                Pedro Mendes
                jakub Bryzczkubak
                Leonardo Pisculichi
                Benedict Vilakazi
                Martin Ericsson
                Andy Johnson
                Erwin Lorenzo Avalos
                Clinton Morrison

Kommentaar

Võitsin Barsleyga siis League One\'i oma esimesel hooajal.
                  Kusjuures võitsin Nottimghami ühe punktiga. Viimane mäng oli just nendega ning suutsin selle mängu viigistaga ja võita liiga kenasti ära.
                  Taktika mul suht ründav (4-3-3) Seda näitab ka väravatevahe: löönud olen 117 ja lasknud 73.
                  Vahepeal hakkas rütm ära minema ja Nottingham rebis juba 10 punkti kaugusele kuid siis suutsin kokku võtta end ja viimase mänguga võidu ära napsata.
                  Le Vans Trophys jäin aga finaalis penaltitega alla Nottinghamile

Kommentaar

kuidas nende tausta piltide lisamisega on? kuhu extractida jne?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

kuidas nende tausta piltide lisamisega on? kuhu extractida jne?
                      Kui ma i eksi, siis peaksid sa need lisama data->graphics->backrounds ja mingi config fail peaks ka siis olema. Ise pole pand aga arvan nii :P
                      Ja seal FMis on preferencise all vist backround pictures, seal peaks linuke sees olema

Kommentaar

Näh, jäin Inglise liigatiitlist ilma vaid tänu väravate vahele, nurjatu Chelsea suutis ikka esikoha napsata, nüüd veel ees UEFA Cupi finaal ja FA Cupi finaal vastavalt Sahktari ja Boro vastu.

Kommentaar

uusimat update\'i, anyone?

Kommentaar

http://rapidshare.de/files/9476186/FM_Patch_602.exe.html
                            Algselt postitas JT8055
                            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Täna õhtul leiate ilmselt minu hooaja lõppvaatuse Throw-In\'ist. Praegu olen suht heade võimalustega tiitlivõiduks. Veel lõpetanud pole. Sain jälle hoo sisse.
                              sigpic

Kommentaar

Sai siis Cork\'iga Iirimaa kinni pandud. Olen silma heitnud ka vabade töökohtade listile. Seal on mõne mehe koht ebakidel, kuid kahjuks on kõik liiga kõrged klubid nii, et peab ootama, kui vabaneb ilmselt koht Taanis või Prantsusmaa teises liigas. John O\'Flynn tuleb igatahes minuga kaasa, kui peaks liikumine tulema.

Täpsemalt lugege minu postitatud lingilt eelmisel leheküljel.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X