Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Igatahes olen leidnud endale uue kodu Prantsusmaal, kuidas alguses läks saab lugeda jällegi Throw-In\'ist. Kaasatud on ka natukene ajalugu ning minu huvitav insident omaniku koeraga 3. detsembril
    sigpic

Kommentaar

mis background keegi kasutab fm06 mängimise ajal? või patchi?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

mis background keegi kasutab fm06 mängimise ajal? või patchi?
        Def skin ja 6.0.2 patch peal, ja nii läheb hetkel kolmas hooaeg.

Kommentaar

kas fm06 on j´uba ka save game editor välja tuld?

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

kas fm06 on j´uba ka save game editor välja tuld?
            http://www.thedugout.net/download.php?cmv=12&cat=2# see ei kõlba?

Kommentaar

Väga tore Tanel, et oled ka linna ajalugu suvatsenud otsida

edit: väga imelik ikka, et Lille oli divarisse langenud...

edit2: jesus, kui pikk karjäär sul oli

edit3: väga tore, et sai venemaa treeneriks, edu sulle ja kirjuta veel sinna sama lahedaid artikleid

Kommentaar

Lõpetasin Barcelonaga esimese hooaja. Kahjuks võitsin ainult Hispaania liiga. Hispaania karika finaalis kaotasin Atleticole 2-1. Jõudsin ka Meistrite Ligga finaalis, seal aga jäi õnnest puudu ja kaotasin 3-2 Bayernile.
                Hispaania Liiga oli aga väga pingeline. Umbes Jaanuaris olin Realist maas juba 15 punktiga, aga siis võtsin end kokku ja hakkasin järjest võitma ja võitma. Reali edu samal ajal aga lõppes. Võitsin liiga ühe punktiga.
                Nüüd plaanin minna mõne nõrgema klubi juhendajaks...

Kommentaar

kuidas te selles f***ng mängus kaitse pidama saate?

ja teine küsimus veel: kui palju te treeninguga tegelete? mul on tunne, et seal on võimalik asju korralikult perse keerata.
                  «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                  «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn

kuidas te selles f***ng mängus kaitse pidama saate?

ja teine küsimus veel: kui palju te treeninguga tegelete? mul on tunne, et seal on võimalik asju korralikult perse keerata.
                    mina, kui alustasin York Cityga conference divisjonis, vaatasin iga kuu vabade treenerite järele, et trenni abil olemasolevaid mehi arendada. Saingi mõned hea treenerid (mitte päris tipud) ja kutide oskused hakkasid tõusma. Nüüd, olles 8 hooajaga tõusnud premieri, saan juba värvata normaalseid treenereid teistest meeskondadest. Kuna raha on endiselt väga vähe ja palka saan maksta nii palju nagu Drogba Chelseas üksi teenib, on siiski võimalik treenerite abil kõvasti meeskonnale kasu tuua. Igal treeningasjandusel on 1-2 treenerit ja pisut tõstsin ka treeningkoormust. Peaaegu very heavy peal on vist.

Kaitset ei saa ka mina pidama. Parim kaitse on rünnaks. Sain championshipis esimene hooaeg 15. koha ja olin napilt meeskondade arvestuses 2 väravalööja. Esikoha saaja Tottenham lõi vist 2 golli rohkem. Samas lasin endale meeletult lüüa. Polnud mingi ime, et mäng lõppes seisuga 3-6 või 5-4. Gussev virutas hästi väravaid ja kui tema evertoni siirdus, hakkas 55k eest ostetud Kink neid edasi lööma + Maccarone + Aleksandar Rodic.
                    Kaitsega proovisin ka man markingut, aga sellele ma pole senini kuigi palju aega pühendanud ja jäi ka seekord katki. Ahjaa, kaitse sain siis pidama, kui Rähni kõrvale kaitsesse ostsin Titus Bramble\'i, kes tegi Championshipis keskmiseks hindeks peaaegu 8 ligi. Premieris on ka ta kasulik, aga üldiselt oleks täkumat meest juba tarvis. Rähn sai kinga.

Kommentaar

kas keegi oskaks mulle öelda kust oleks võimalik leia english language patchi...mäng ise töötab tipptopp aga prantsuse keel ei ole mu kõige tugevam külg

Kommentaar

Kas sul FM2006-data-languages\'is on english või ei ole?
                        Ma uppisin siis sulle Inglise Keele :
                        http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=0...A16YFQENAYZUDO

Siis tõmba see enne nimetatud kausta ja vist pead uuesti peale mängu laskma siis või kuidas?

Kommentaar

Ma läksin uueks hooajaks siis Tottenhami.
                          Müüsin Defoe Chelseale 20 milliga maha lootuses et saan 20 millionit uute mängijate peale kulutada aga pool raha pani omanik oma taskusse
                          Ostsin siis 12 millioni eest Anelka ja D\'Alessandro. Laenasin Saha ja Chelsealt mingi Brasiilia junni. AA ja veel ennem oli ostetud Kluivert.
                          2 liigamängu tehtud. Readingu võitsin 4-0 ja ManUle kaotasin 3-1 .

Kommentaar

Algselt postitas riks12

Kas sul FM2006-data-languages\'is on english või ei ole?
                            Ma uppisin siis sulle Inglise Keele :
                            http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=0...A16YFQENAYZUDO

Siis tõmba see enne nimetatud kausta ja vist pead uuesti peale mängu laskma siis või kuidas?
                            maksimaalsed tänud

Kommentaar

Nii. Pakun teile välja ühe väljakutse. Oleme sel moel ühe sõbraga CMi ennegi mänginud, kuid täna mõtlesin, et võiks huviliste korral ringi laiendada. Kui kedagi ei huvita, siis pole sest sittagi, sest me mängime niiehknaa.

Mängitakse FM 2006 6.0.2 patchiga. Fail genereeritakse ühes masinas, ning kõik mängivad sama failiga (ei ole võrgumäng). Faili saab PMi teel.

Võistkonnaks on seekord Leeds (selles mängus minu jaoks tundmatu võistkond), database on large, kaasatud on inglise liigad kuni conferenceni. Peale on pandud ka sätting \"lisa tuhat eestlast\".

Piiranguid on rämedalt. Osta tohib ainult 1 mehe aastas. Laenud on keelatud ja olemasolevad laenud tuleb kohe tagasi saata. Erireegel käib eestlaste kohta. Eestlasi tohib tiimis olla pidevalt kuni 3. Tahad neljandat osta - paned ühele kolmest sule sappa. Osta tohib ainult ühe mehe sõltumata müükide arvust. Selliste piirangute eesmärgiks on kasutada oma kasvandike. Leedsi noortesüsteempeaks neid tootma piisavalt.

Loomulikult on keelatud igasugune cheatimine. Selle alla kuulub kõik mis teile vähegi pähe tuleb: savegame editoriga meeste potentsiaali vaatamine, savegame editeerimine, mitte salvestamine ja muu säärane pättus. Muidu ei ole asjal lihtsalt mingit pointi.

Edukust arvestatakse punktides. Liigapositsioon annab miinuseid, karikasarjad plusse. Miinuseid saab niipalju, kui hea on klubi positsioon liigatabelis kõikide liigade peale kokku. Premieris 10s olles saad -10 pointsi, CCCs 10s olles saad -(20+10)=-30 pointsi. Plusse saab karikasarjade eest. Iga ring Inglismaa karikaid annab ühe pointsi. FA 5 ring +5 punkti. Eurokarikasarjades iga ring 2 punkti alates esimesest eelringist. 3 ring UEFAd = +8. 3 koht CL alagrupis = +6p. Iga võit on 2 lisapunkti. Sinna alla läheb kõik alates CCC\'st kuni CLini (Liigakarika võit = 7ringi + võit = 7+2=9). Puntisüsteem on üldiselt lihtne ja toetub põhimõttele, et tuleb lihtsalt suhteliselt edukas olla. Mina seda tavaliselt ei ole. Esimesel hooajal peaks olema teoreetiliselt võimalik teenida 10 (FA)+ 9(LC)+2(CCC võit)-21(CCC esimese koha miinuspunktid)=0p. Mängitakse 10 hooaega. Kiiret ei ole, vahekokkuvõtteid teen siis kui viitsin ja sedagi juhul, kui kedagi üldse kotib.

Et siis fail on minu masinas ja kui keegi on huvitatud, siis riputan kuhugi üles. PM aitab.

Cheers,

Konn
                              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Sai siis kah ära proovitud eile.

Ühest küljest nagu reaalne:
                                Shearer scores! He wheels away with one arm aloft!

Teisalt:
                                On umbes septembri keskpaik ja... Dyer scores! That\'s his 5th goal of the season.

Või olen ma ilgelt hea treener...
                                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                                The Special One

Kommentaar

Working...
                                X