Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas 17

Selline küsimus et, kas teil on juhtunud FMis, et jääte liigas viiendaks, kuid võidate CLi? Kas siis mäng teeb ka erandi ja laseb mind uuel hooajal CLi või mitte?
    Peaks küll laskma. Pead ei anna. Omaarust nagu nägin.
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas 17

Selline küsimus et, kas teil on juhtunud FMis, et jääte liigas viiendaks, kuid võidate CLi? Kas siis mäng teeb ka erandi ja laseb mind uuel hooajal CLi või mitte?
      Saingi Meistrite Liigasse Zaeka arvelt

Kommentaar

Mul mängus jäi näiteks Real liigas lausa 7ndaks, aga võitis CLi ning järgmisel hooajal oligi CLis ilma kvalifikatsioonita ka veel.
        Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas 17

Saingi Meistrite Liigasse Zaeka arvelt
          Oled jah õnnelik nüüd, lähedal oleksid kägistaks ära su.(väljendamatu viha)

Kommentaar

Nonii, avastasin siis sellise asja. Võib-olla keegi teab, võib-olla mitte.

Contact #esl.fm @ Quakenet.org

Kommentaar

Päris muhe asi tundub olevat.
              Vaatan äkki osalen ka kui võimalik..

Kommentaar

Chimney Corner Põhja-Iiri meistriliigas!

Ja seda kahe hooajaga. Teise divisjoni relegatsioonikandidaadina alustanud meeskond võitis oma esimesel hooajal lugupeetud Oku Zuna manageerimise all esimest korda klubi ajaloos respekteeritud Intermediate League Cup-i ja veelgi lugupetuma Steel & Sons Cupi ja kasseeris lisaks unustamatutele hetkedele veel £11,000. Liigas saavutatud teine koht tähendas automaatset promotsiooni ja boonustasu £1,300 ulatuses

Teisel hooajal sain soenduseks TV ülekannete eest £2,500 ja hooajapileteid müüsin ka tugeva £400 eest. Meeletud summad. Sponsorid tõstsid ka aastast sponsoriraha £3,100-lt £3,900-le. Kui ma esimesel hooajal astme võrra madalamas liigas olin relegatsioonikandidaat, siis nüüd olin ma seda veel umbes mitu korda kõvemini. Ainsad, kes meeskonnaga ühineda tahtsid, olid põhja-iiri koolipoisid ja Shoti pensionärid (keskkaitsepaari vanus oli mul näiteks 42 ja 39). Aasta ise oli muidugi imeline - liigavõit tõi sisse £2,500 ja Intermediate League Cupi võit £1,000. Lisaks jõudsin ma Põhja-Iiri karikas poolfinaali - seal saadud kaotusevalu leevendati £4,000ga. Euroopa ei jäänud kaugele.

Rahast räägin ma kogu aeg sellepärast, et nüüdseks on minu miinused jõudnud veerand miljonini ja iga kuu tuleb neile £10,000 juurde. Vist päästaks ainult CL võit ... Uue hooaja hakul anti TV raha £6,000 ja ma palkasin kaks enam vähem oskajat keskvälja meest. Meeskonda tekkis esimene välismaalane - Angoola keskväljakunn. Totalbet.com või kes iganes hooaja hakul panuseid hakkab vastu võtma, arvas, et minu imepärane meeskond on niivõrd tugev, et koefitsent 2000-1 minu tiitlivõidu peale ei ole eriline risk. Seni on mu meeskond vastavalt ootustele käitunud - esimesed kolm mängu on minu poolt vaadatuna lõppenud 1-2, 1-2 ja 1-1. Tulemuseks 16 meeskonna hulgas hetkel 14 koht ehk siis täpselt joone peal. Keskmiselt mängu kohta 181 pealtvaatajat.

Huvitavon ka see, et kõik klubid peale tiitlikaitsja Linfieldi on pool-professionaalsed. Linfieldki hakkas professionaalseks pärast eelmise hooaja võitu. Ehk siis üks paras aednikute ja postiljonide liiga. Enamus mehi on ka kenasti ülekaalulised. Mängu vaadates tehakse kohati ikka selliseid eksimusi, et viies liiga tuleb meelde.

On kuhu areneda.

P.S Kas keegi ei tea saiti, kus oleks positsioonhaaval kirjeldatud, millised omadused millise positsiooni juures olulised on.
                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Vaata sellist saiti nagu www.cmfrenzy.com. Samas ma ei ole väga kindel, et sealt midagi leiad.

EDIT: Ma isegi leidsin midagi, aga ei ole kindel, kas seal kõik ära seletatud, kuna ma tõesti ei viitsinud kõike läbi lugeda:

Central Defense – Strong center backs with good skills in tackling, marking & heading. Other skills to look for are positioning, anticipation, teamwork, strength, passing & work rate. (Tip: The defensive instructions vary for the two center backs so it is preferable to put your quicker center back in the right hand of the two positions to best utilize the setup. This is because one center back is set to close down on-coming attackers and the other is meant to stay back and hold the back line as the last line of defense. If all goes to plan the other defensive players should deal with the problem before it gets to him!)

Full Backs – Attacking full backs or left and right sided defenders are good for this position, skills to look for are similar to the center backs as you want a solid back line but you also want them to add an attacking edge to your game. Therefore tackling, marking & heading are nice to have as well as passing, crossing, dribbling & long shots. Decisions & creativity are also nice so when they do get into attacking positions they make the right moves. (Tip: The full backs instructions are quite attacking so you may find against stronger opposition this can cause you a few problems and you may become over run by the opposition attack. If this is the case simply taking the forward run movement the full backs are set to off should strengthen things up, this is particularly important if the opposition are playing more than two strikers up front)

Defensive Midfielder – Good defensive midfielders are hard to come by but the sort of skills you’re looking for are tackling, marking, positioning, anticipation, teamwork & work rate. The more skilled this player is the better, as he will be doing a lot of the teams work. Other enviable skills are passing, creativity, decisions & determination. (Tip: The defensive midfielder will be racing all over the pitch in order to catch any on coming opposition players in order to protect your defense so he’s a very important player. He’ll be making a fair few tackles and interceptions so its good to have a player who is good with the ball at his feet too so he can quickly and effectively get the ball forward to your attackers. Try playing many of your midfielders in this position as you may find some of them although not being defensive midfielders by name can play in this position very well.)

Wide Midfielders – This is a more difficult position to define for this tactic as many types of player can work in this position. I prefer attacking midfielders who have the ability to cut inside but wingers can also work in this position with devastating effect, a combination of the two is what your looking for in a player. Therefore you want good skills in crossing, dribbling, passing & creativity. As these players really supplement your attackers it is also best if they are capable of getting you a few goals or if not at least setting up a fair few so long shots, passing, off the ball & pace are also desirable.

Central Midfielder – Carries out similar duties to the defensive midfielder just further up the pitch so high skills in tackling, long shots, positioning, anticipation, teamwork & work rate are important, as are passing, creativity, decisions & determination. Again this player is going to carry out a great deal of work and therefore needs to be committed to the team at good and developing play and moving the ball forward. (Tip: In exceptionally tough games or very important games, or even when playing away from home if your teams skills aren’t too high you can try playing another defensive midfielder or defensive minded player in this position to really win the midfield battle and exert pressure on the opposition. This player also tends to hang around the edge of the opposition penalty area during attacks and thus gets many rebounded balls so a player with good finishing and in particular long shots should be able to score quite a few goals)

Strikers – The right sided striker is the main striker and should be your best finisher, I generally choose a pacy player for this position but this is not essential it is just my preference. Skills for this position are finishing, technique, off the ball & passing as I’ve said earlier I also prefer good pace, acceleration & balance so maximum benefit can be made by any long balls over the top made by the full backs and midfield. The left sided striker who drops back into midfield is best played by a forward as they tend to have skills similar to midfield players. Strikers however with decent skills in passing, strength, anticipation & creativity should be capable of playing well in this position. This player should get his fair share of goals but the point of him dropping short is to create space for other players and also so he can get his foot on the ball and try and craft something for others. (Tip: If the opposition are playing a defensive midfielder take the second strikers backwards run off as he is unlikely to have much success when he drops deep)

EDIT2: Et kui siin midagi imeliku peaks olema, siis on võimalik, et seda teksti on seostatud ühe taktikaga, mille ma tõmbasin

Kommentaar

Ise leidsin veel kellegi hr. Vaughani poolt koostatud FM2006 dokumendi, kus olid sellised soovitused:

Position and important characteristics:

Goalkeeper - Reflexes, Handling, Communication, Jumping
                    Wing Backs - Positioning, Tackling, Pace, Anticipation, Stamina
                    Left/Right Defenders - Positioning, Tackling, Pace, Anticipation
                    Central Defenders - Tackling, Jumping, Positioning, Heading, Strength, Marking, Bravery, Teamwork
                    Attacking Wingers - Pace, Dribbling, Passing, Off the Ball, Creativity, Crossing
                    Attacking Midfield - Passing, Off the Ball, Creativity, Technique, Dribbling
                    Defensive Midfield - Workrate, Jumping, Tackling, Stamina, Positioning
                    Fast Striker - Pace, Acceleration, Dribbling, Technique, Finishing, Off the Ball
                    Target Striker - Jumping, Heading, Strength, Off the ball

The Level which is deemed acceptable for each of these attributes will vary dependant upon the level your club is playing at, as a rule of thumb I’d suggest Premiership clubs (15+), Division One (10+), Conference (7+). In the lower regions you’ll have to accept that most players at that level won’t have a ‘high’ value in all of their important characteristics and it’ll be up to you to determine which are more important for the style of tactic which you’re attempting to undertake.
                    League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

FM06-Update

FMBritaini oma pole veel väljas (Beta on kuid seda ei lase tirida. Mingi error igal pool )

Aga sel Updatel on tehtud sellised muudatused nagu:
                      - Updated kuni 31/01 (kaasaarvatud) . (Mõned hilisemad transferid tegemata)
                      - Tehtud mõned uued mängijad.
                      - Mõned parandatud attribuudid.
                      - Tõstetud finantsi sellistes klubides nagu Real Madrid, Barcelona, Bayern..
                      - Tegelikud turniiride (vms) nimed.
                      - 6.0.2 Patchile

Kommentaar

Änksa!

Sai FM\'is Ligue 2 Valenciennes\'ega kinni pandud. Mõnusalt väravaid sai löödud ka. Tabelis võitsin Toulouse 4 punktiga. 29 võitu, 7 viiki ja 2 kaotust. Alates detsembrist olen olnud kaotuseta mingi 17-18 mängu.

Täpsemalt:

http://www.xtratime.org/forum/showthread.php?t=179624&page=11&pp=15
                        sigpic

Kommentaar

Nii..
                          Nüüd siis need FMUndergroundi ja FMBritaini omad oma ka korras.

FM-Underground

FMBritain

Kommentaar

Konsa pani hullu mul
                            \\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
                            Marcello Lippi

Kommentaar

Minu ponnistus Antwerpiga kandis lõpuks head vilja. Nimelt 2009a. tõi klubisse kolm tiitlit: Belgia Meistriliiga I koht, Belgia karikas I koht ja Meistrite Liiga I koht. Järgnevalt tooksin mõned pildid mis illustreerivad tulemusi ja tegemisi:

Meistrite liiga finaal

Belgia karika finaal

Mehed kes klubi Treble-ni viisid

Liigatabel kah

Hooaja päästjaks võib lugeda Pongollet, kelle sain Bosmaniga ja nagu näha lõi ta tublisti väravaid aidates klubi niivõrd kõrgele. Hooajal oli ka mitu madalseisu, kus tekkis tunne, et miks on vaja üldse mässata kui midagi ei taha välja tulla.
                              Meistrite liigas jäin alagrupis teiseks Müncheni Bayerni järel, kuid edestades Real Madridi ja CSKA Moskvat. Reali võitsin lausa vaid väravate vahega, mis oli lõpuks +1 minu kasuks. Playoffides purustasin Benfica, Müncheni Bayerni ja Villareali.
                              Hooaja suurim võit oli 9-2 Gent-i üle ja suurim kaotus 0-3 Lokerenile.

Uueks hooajaks üritan tiimi mõne suure nime saada ja proovida oma saavutust korrata.

Kommentaar

Algselt postitas riks12

Nii..
                                Nüüd siis need FMUndergroundi ja FMBritaini omad oma ka korras.

FM-Underground

FMBritain
                                Kui ma selle värgi peale panen, siis pean uut mängu alustama või võin enda oma edasi pelada?

Kommentaar

Working...
                                X