Replying to Topic \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'
phmtselt pall läheb väravasse ohtralt kyll, aga enamik kolle saavad olema \'disallowed\', sest mees on kogu aeg sulus. :P
maiviici eelmisi postitusi üle vaadata, kuigi ei mäleta, kas sellest kirjutati siin foorumis või kuskil mujal, aga asi, mis töötab, on hea pace\'ga ja staminaga mees \'with ball\' panna igal juhul vastase värava alla - st olenemata sellest, kus pall parasjagu on, lidub see mees pidevalt värava poole vms. nt larsson lõi mul sellise settinguga kaks hooaega järjest 40+ väravat.
Originally posted by Nurmekas
...ST on ees ja markeerib väravavahti, mul lõi Haworth (mingi Walesi mõtetu mees muidu, koondise eest lõi vähe) Inglise II liigas 52 väravat! Iga mäng mingi 10kond suluseisu( nagu Zelinski juba) aga resultatiivne. Premieris see variant ei lähe läbi.
...ST on ees ja markeerib väravavahti, mul lõi Haworth (mingi Walesi mõtetu mees muidu, koondise eest lõi vähe) Inglise II liigas 52 väravat! Iga mäng mingi 10kond suluseisu( nagu Zelinski juba) aga resultatiivne. Premieris see variant ei lähe läbi.
maiviici eelmisi postitusi üle vaadata, kuigi ei mäleta, kas sellest kirjutati siin foorumis või kuskil mujal, aga asi, mis töötab, on hea pace\'ga ja staminaga mees \'with ball\' panna igal juhul vastase värava alla - st olenemata sellest, kus pall parasjagu on, lidub see mees pidevalt värava poole vms. nt larsson lõi mul sellise settinguga kaks hooaega järjest 40+ väravat.
. Nii... nüüd räägin siis veits lähemalt sellest Serie A algas üsna sitalt sest juba avamängus said mu ründeässad Vieri ja Ronaldo raske vigastuse ja pidid 5 kuud audis olema. Mitmeid mänge järjest tuli viike ja siis kui saabus mäng tabeli viimase, Chievo vastu hakkas mu rünne Kallon-Ventola tagasi tulema ja hakkas tulema ka väravaid. Liiga võidu kindlustasin 2 vooru enne hooaja lõppu AS Roma ees. UEFA Cup\'i alustasin samuti nigelalt sest juba teises ringis tuli mulle vastu Valencia ja kolmandas Hertha BSC, aga ära ma neile ka tegin.
Peale seda olid mõned nõrgemad klubid vastas, poolfinaalis tuli siis üle pikaaja vastu üks tugev klubi mil nimeks PSV, ka selle sain alistatud tänu Ronaldo väravatele. Finaalis aga tuli vastu mulle PSG ning selle mängu esimene pooleaeg oli 0:0 ja mu mehed olid täitsa sitasti mänginud, mängu normaalaeg lõppes ka väravateta ja Vieri kelle reiting oli 4 jätsin ma ta mängu, sest usk Vieri\'sse mul oli nii suur et lisaaja teisel poolajal lõi Christian ka kuldse värava ja tõusis man of the match\'iks ning sellega oligi UEFA Cup\'i karikas Meie
Muide see võit oleks kindlustanud mulle edasipääsu aga ei.

ning Panathinakos. PAO ja Leverkusen erilst vastupanu ei osutanud aga Romalt sain mõlemas mängus sugeda (võõrsil 0:2 ja kodus 0:1) Alagrupis 2. koht ning tuli välja, et neid kaotusi Romale ei tulnudki taga nutta, veerandfinaalis vastaseks Fenerbache, Romal aga Depor :P Türklasi võitsin mõlemad mängus 3:0 ning poolfinaalis sain vastaseks Arsenali (It\'s payback time!
Kommentaar