Replying to Topic \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'
eh up yours
see step-over-nummer-7 on ju igavesti normaalne ronaldo..
eh up yours

see step-over-nummer-7 on ju igavesti normaalne ronaldo..

, ma võitsin saksa liigas kõik esimesed 15 mängu (!!!) ja ka meistrite liiga alagrupis kõik 6 mängu. ainus kaotus tuli hooaja alguses toimuval saksa karikal, kus kaotasin schalkele. ballack tegi super mängu, keskmine oli 8 ja poole kanti ja ta lõi keskmiselt mängus üle ühe värava (rääkimata söötmisest). muidugi olid heas hoos ka santa cruz ja makaay, kes lõid ka metsikult väravaid... aga see võitmine muutus peagi üsna tüütavaks ja ma lõpetasin ära. ma tõesti ei saa aru inimestest, kes võtavad hea klubi ja sellega võidavad kõik mängud. vähemalt minu arvates on see igav!!!
Esimeseks \"ohvriks\" oli Walesi klubi Barry Town, eelmise aasta meister oli millegi pärast treenerita jäetud. 1,5 aastaga läks kotti üks liiga tiitel ja Walesi karikas, samuti tasub ka ära märkida UEFA Karika 2. ring ja Maistrite Liiga alagrupi turniir
ja muidugi ka see, et suutsin sellise staari nagu Gary Speed kodumaale tagasi meelitada
Aga jah 2002 aasta detsembris suutis Wolverhamton mind oma 9 milljoni suuruse transfer fundiga endale meelitada :P Hundid pesitsesid 1. divisjonis 20. kohal. Minu juhendamisel kaotasime liigas ainult neli mängu ning playoffi kaudu saime pääsu Premiershipi
Suvise osturalli jooksul sai muretsetud teiste hulgas Danny Mills, Bernd Schneider, Liam Miller ja Andres D\'Alessandro. 
Kommentaar