Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'

Hooajal 2010/11 sai Glasgow klubide valitsemine lõpetatud Tänu väravatevahele tuli tiitel Edinburghi Teiseks tuli Aberdeen ning Rangers ja Celtic olid vastavalt kolmas ja neljas Halb uudis on see, et eelmise hooaja parim mängija argentiinlane Diego Martin lahkus £15m eest Kölni. Hea uudis on see, et Real Madridi duo Vieira-Raul otsustasid Edinburghi oma karjääri lõpetama tulla

Walesi koondisega on hetkel käsil EM valikmängud ning arvatavsti mängisime seal oma võimalused maha kui kodus Malta vastu 1:1 viigist enamat ei saanud Alagruppi juhib Venemaa, kes on juba praktiliselt püüdmatu, play-off koht mida hoiab Saksamaa on viie punkti kaugusel. Meie ette mahub veel Ungari, lisaks Maltale on veel grupis Luxembourg. Ees seisavad võõrsil mängud Venemaa ja Maltaga ning kodumäng Ungariga.

Kommentaar

Originally posted by Inc

Originally posted by käbi

Originally posted by Epic

Möödas on esimene täishooaeg Edinburgh Hibernianiga Teist aastat järjest sai Shoti karikas kotti pistetud aga kõige märkimisväärsem on see, et... THE MIGHTY EDINBURGH HIBEES ARE IN THE CHAMPIONS LEAGUE
      Kuigi jah liiga lõpetasime alles kolmandana. Hea uudis on veel see, et hooaja keskel oli nõus Celtic maksma Kahi ja Fernandezi eest £16m ning aitas meie rahastaatuse richi peale Hooaja lõpus läks praktiliselt pool koosseisu pensionile :P Roy Keane ja Jackie McNamara otsustasid jalgpalliga täielku lõpparve teha. Ryan Giggs jäi Edinburghi skaudina tööle, Christian Vieri hakka mu abitreeneriks Cristiano Doni läks kodumaale õnne otsima. Suvel läks Meistrite Liigat silmaspidades osturalliks. James Milner, kes meil ka eelmine hooaeg laenuks oli hakkas treeneritele silma ja otsusasin ta mõne miljoni neala eest Wolvesist osta, samuti tuli Jamesi tiimikaaslane Rooney Tuntumatest nimedest veel Stephen Pearson ja Sean Davis, samuti ka vanameister Paul Scholes Lisaks veel igasugu noorema põlvkonna staare

põhikoosseis näeb välja selline :

--------------- Rooney --------- McGarry ---------

-------- Pearson ---- Scholes ---- Milner --------

----------------------- Davis ----------------------

-- Reid ----- Wilson ------- De Rosa --- Dailly ---

--------------------- Stringer -----------------------

Pingilt leiab Eldar Hadzimehmedovici, Diego Martini, Richard Bouwmeesteri, Giorgio Fiore, Chris Unsworthi, David Partridge\'i ja David Milleri

Kuda sa CM01/02es said klubi vahetada teise riiki? See CM0102 ei näita tavaliselt ju teiste riikide pakkumisi
      Valis algul kaks liigat

jajah aga asi hoopis selles, et valin kas või 10liigat aga see oli CM0102 viga, mida ei parandatud patchides, et ei saa välismaale minna treeneriks

Kommentaar

Mängin praegu Derbyga. Hooaja algus oli hea, hoidsin kümne küünega UEFA Cupi kohast kinni, lõpp vajus aga täielikult ära ja langesin 11. Esi koha eest käis suur võitlus - enne viimast vooru oli võimalus võita veel neljal meeskonnal - ManU, Arsenal, Liverpool ja Newcastle. Lõpuks võitis ikkagi ManU. Inglise liiga parimaks väravavahiks valiti ei keegi muu kui Mart Poom Tegin paar ostu kah:

Abel Xavier-----Everton-----£2,5mil
        To Madeira-----Gouveia-----£425k
        Mark Kerr-----Falkirk-----£400k
        Taribo West-----Free Transfer-----Free
        Raio Piiroja-----FC Flora-----£600k
        Kim Källström-----Häcken-----£1,2mil

League Cupis sain poolfinaali ja olin juba samahästi kui finaalis, aga ikka kaotasin Fulhamile.

Teine hooaeg praegu käsil, läheb veel sitemini. Olen Premieris 16.
        Tegin veel mõned ostud:
        Leon Osman-----Everton-----£230k
        Cherno Samba-----Millwall-----£575k
        Dean Ashton-----Crewe-----£10mil
        Wayne Rooney-----Everton-----£500k

Eesti koondist juhendan ka. EURO 2004-le pääsemine on suht võimatu. Vastased: Holland, Venemaa, Ukraina ja Slovakia. Siiski asun praegu 3. kohal. kaks võitu ja kaks kaotust. Ukrainat võitsin 1:0 ja Slovakiat 3:0. Kaotustest ma parem ei räägi. :P

Kommentaar

Mina võtsin eile CM-is oma Uues lemmiku Fulami ja tegin kohe 2 hooaega jutti ära na ,ja uskuge või mitte , lausa super oli na

Esimese hooaja lõpetasin 9ndana na aga ,siis teine hooaeg olin palju kõvem ,ostsin mehi ja suutsin teiseks tulla na ,see hooaeg olen seega Meistri liigas ja ,loodan et seal suudan vähemalt poolfinaali jõuda na
          Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Originally posted by fazzoletti

Mina võtsin eile CM-is oma Uues lemmiku Fulami ja tegin kohe 2 hooaega jutti ära na ,ja uskuge või mitte , lausa super oli na

Esimese hooaja lõpetasin 9ndana na aga ,siis teine hooaeg olin palju kõvem ,ostsin mehi ja suutsin teiseks tulla na ,see hooaeg olen seega Meistri liigas ja ,loodan et seal suudan vähemalt poolfinaali jõuda na
            Tra sa nendest na-dest igale poole topid

Kommentaar

Originally posted by zidane_5

Originally posted by fazzoletti

Tra sa nendest na-dest igale poole topid

Need tavalised sõnad ju!!??

Aga täna siis mängisin Fullhamiga(KAS NÜÜD OLETE RAHUL???) 3ndat hooaega ja saavutasin uskumatu 3nda koha na ,all jäin vaid Manule ja Chelsile Aga CL-is sain lakki esimeses alagrupiringis na Aga samas homme teen 4ndat hooaega na ja ma ütlen ,et see tuleb parem!!!!!!!!!
              Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Mul sai siis teine hooaeg kah läbi Sain liigas 18. koha, ehk siis langesin välja.
                Ei tea, miks kõik nii sitasti läks. Tiitli võitis jälle ManU, ühe punktiga Arsenali ees. Eelmise aasta neljas, Newcastle jäi aga seekord 19(!) ja langes samuti välja. FA Cupi poolfinaalis oli raske mäng Blackburniga. Normaalaeg 1:1 Lisaajal väravaid ei löödud. tulevad penaltid, kus Poom tõrjus koguni kolma pendlat mina sain finaali. Finaalis võitsin Leedsi lihtsalt 5:0 Seega mängib Derby County järgmisel hooajal UEFA Cupis
                Eesti koondisega on EURO 2004-le pääsemine sisuliselt võimatu. Olen Venemaast taga kuue punktiga ja kaks mängu veel pidada - võõrsil Hollandiga ja kodus Slovakiaga

Kommentaar

Hooaaeg 2011/12 oli minu viimane Hibsi peatreenerina. Hooaja teisel poolel valitsesime liigat täielikult ning kindlustasime tiitli 2 vooru enne lõppu.
                  Karikas, mis mul veel Hibsiga võitmata oli, Liiga karikas tuli ka suurema veavata ning UEFA karikas finaal FC Kopenhageni vastu oli väga põnev.
                  Kopenhagen hakkas kohe algusest kõvasti suruma, meie kaitse tugisammas David Miller kogus 22. minutiga kaks kollast kaarti ning jäime kümnekesi, Kopehagen karistas meid juba 29. minutil kui 19 aastane brasiilane Luiz Carlos Alves de Barros Chris Stringeri ülekavaldas
                  54. minutil määras kohtunik karistuslööki, mille Raul väravasse keerutas, 1:1! Normaalajal väravaid enam ei löödud ning siis teise lisaja keskel nagu välk selgest taevast 67. minutil Dean Ashtoni asemel platile tulnud Wayne Rooney lõi Kuldse Värava!!!

Päev päras seda uskumatut finaali tuli mulle pakkumine Boltoni poolt, kes oli 2. divisjonis endale just edasipääsu kindlustanud, peale pikka kaalumist otsustasin selle vastu võtta
                  Esimesed uued näodki juba muretsetud. Barry Ferguson, Jim Paterson, Mark van Bommel, Lee Bowyer ja Ruud van Nistelrooy loodetavasti aitavad Boltonil taas Premiershipi pääseda, kus viimati oldi hooajal 2004/05

Walesi koondisel on algamas MM valikmängud, vastasteks alagrupis on Inglismaa, Fääri Saared, Läti, Venemaa ja Türgi.

Kommentaar

Mis oleks normaalsed ostud mul enamus ostud on \'\'flopid\'\'

Kommentaar

Originally posted by Inc

Mis oleks normaalsed ostud mul enamus ostud on \'\'flopid\'\'
                      Mina kasutan midagi sellist, et esimesena vaatan eelmise või käimasoleva hooaja keskmiseid (kui piisavalt mänge olnud), siis hinda, rahvust (nt mingit inglast ikka tavaliselt kuskil Itaaliasse ei tiri :P) ja lõpetuseks vanus. Põhiliselt ostan kuni 27 aastased.

Ma hakkan kohe esimesest hooajast looma noort võistkonda, millega saaks mitu aastat mängida. Keegi mängib kehvalt müün maha ja ostan uue noore asemele .
                      sigpic

Kommentaar

Alustan homme eksperimenti. Nimelt kas ja kui kiiresti on võimalik osta endale Inglise liiga tiitel. Klubiks valisin 3.divisjoni Swansea, mille olen ausalt mängides Premieri välja viind. Raha panen maksimumini.

Kommentaar

Alustan homme eksperimenti. Nimelt kas ja kui kiiresti on võimalik osta endale Inglise liiga tiitel. Klubiks valisin 3.divisjoni Swansea, mille olen ausalt mängides Premieri välja viind. Raha panen maksimumini.

Kas sa reputation paned kah maksimumini, kui paned, siis tulevad sulle paremad mängijad, kui siis kui reputation oleks väiksem. Iseenest väga hea mõte, peaks kah selle kunagi ära tegema.
                          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

kuidas see cheatmine käib>?P

Kommentaar

Originally posted by dreyd

Noh näiteks nii, et panen endale Save Game Editoriga hästi palju raha.
                              To EgoTrip: jah, panen põhja, muidu ei taha keegi ertiti tulla.

Kommentaar

Originally posted by dreyd

Noh näiteks nii, et panen endale Save Game Editoriga hästi palju raha.
                                To EgoTrip: jah, panen põhja, muidu ei taha keegi ertiti tulla.
                                Sa suht vilets mängija kah oled, selles asi vist. Muidu sellel ajal, kui ma veel noor olin ning mängimiseks aega oli, sai conferencist premi järjest tõustud ning igal aastal ka vastava liiga tiitel võidetud (prem k.a.). Simple task, kuigi meeste eest tuli võideleda, mitte nagu tobe zidane kõik asjad kokku osta.

Mõistust on ka vaja!
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X