Replying to Topic \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'
kui flora CLi teise vooru viin siis proovin ka prestoniga
kui flora CLi teise vooru viin siis proovin ka prestoniga
Väga põnev hooaeg oli
Kuid taas hooaja lõpus tabas mind see sama sündroom - kõik läheb hästi enamuse hooajast ning mingi 1,5-2,5 kuud enne lõppu läheb kõik allamäge
Olin ühe punkti kaugusel CL kohast ning järsku toimus mingi jube vormi langus meestel ja hooaeg lõppes 8.kohaga (napilt jäin Inter-Toto\'st välja
) Hooaja jooksul liitusid : Carl Borrowclough, Jimmy Svensson ja Christopher Ward
Suvel : Harasimowicz, D\'Alessandro ( iga suvi olen üritanud teda meelitada ja lõpuks tuli, hinnaks £8.75m
), Montero, Piiroja, Viikmäe, Smyth.
ning pääsesin premieri
raha muredest olen ka jagu saanud ning nüüd on väike võimalus meeste ostmisteks Igatahes proovin nüüd Rootsit vallutada ja siis euroopat vallutada

- Premiership\'i lõpetasin 9.kohaga aga kuna suutsin League Cup\'i võita (Finaalis 3:1 Newcastle
) pääsesin UEFA Cup\'i
Hooaeg ostutus Cherno Samba läbimurde hooajaks
Mees võitis 6! young player of the month auhinda kuigi midagi erilist korda nagu ei saatnutki aga vot kuna tema ülekaal oli nii suur siis otsustati, et players young player auhinda hooaja lõpus ei antudki :P
23.06.06 - Samba esimene värav Inglismaa koondises
Endale oli suur üllatus kogenud Paolo Montero mäng, väga stabiilne, hooaja lõpus avarage rating 8.00
), Vilakazi, Edge ja Uribe.Suvel : F.Lampard, Roy Keane
, Lescott
, Coates
, Craig Rutherford
(jube hea noor kaitsja, Arsenal\'i kasvandik)
Samuti on lahkumas Titus Bramble (Arsenal\'i) ning ManU on huvitatud Källström\'ist
aga demos saab aint Inglise või Shoti liigat mängida ja sedagi aint 1 hooaja!

või otsi kuskilt kes müüks sulle kasutatud originaal mängu.

Kommentaar