Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'CM 01/02- Mis klubiga ning kuidas on läinud?\'

niisugune kysimus, et äkki keegi viitsiks uploadida 01/02 tahax seda eesti liiga asja proovida! endal ainult 00/01-e plaat olemas...
    How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas v6hiv66ras

Mõtlesin, et kus ma seda Skalidise nime kuulnud olen. Nüüd lõpuks viskas ette, et aegu tagasi sai ka inglise konverentsist Telfordi nimeline klubi meistrikasse kistud. Ja läbi mitmete divisjonide tõi mulle progressi, seesamune kreeka osavljalg. Choutus käis mul samuti klubist ja kaitseliinis mängis veel üks Euroopa meister. Kreeka on väärt koht kuhu skaute saata, nagu rootsigi saab odava rahaga vennad kohale meelitada. Võrreldes kohalikega on hinna ja kvaliteedi suhe kõvasti esimeste kasuks ja pole FGN-id ka.

Väikeste klubidega mängides ongi see häda et kontrahti tehes nõuavad vennad release fee claused. Kedagi palgates jätan ma esialgu tolle rea puutumata, muidu kipuvad rejectima. Endale saades ja eriti kui veel tegemist on osava tüübiga, pakun talle uut lepingut, üritades eemaldada clauset, samas tõstes nädalapalka või makstes raha otse näkku. Kui ikka rejectib tasub üritada clause tõstmist, saab vähemalt korraliku nutsu rikkurite käest välja meelitada.
      Üritangi nüüd kõikidel minimum fee realease claus\'lit suurendada või ära kaotada, mõnega on juba õnnestund, mõni punnib vastu, aga alla ma ei anna!:P Ja see Kreeka kaitsja oli äkki Nikolaos Tobros? Endal teda saada ei õnnestund, aga kindlasti üritan veel.

Kommentaar

Ei välista, aga nimi ei tule meelde, save game-d kadusid koos viimase arvuti crashiga.
        Paar nime keda tasub mängu alguses uurida:
        Jay Lucas-16-Australian
        Oskitz Estefania-16-Spanish
        Tallan Martin-16-Australian
        Johan Absalonsen-15-Danish
        Leo-14-Brazilian
        Pidavat olema parimad noorukid siin mängus.

Kommentaar

Vastus teemale \'CM 01/02- Mis klubiga ni

Äitahh

ainult, et väike probleem tekkis... nagu see install.exe on veits viiruse kutt! aga sellest pole ullu, sest sai ilma ka hakkama!

aga niisugune asi, et kas keegi jagax minuga oma no cd exe faili?

kõik korras... mängin juba. tääh anyway abieest - kõigile!

Kommentaar

Premier, siit me tuleme!Eelmisega sarnane hooaeg-lootsin playoff kohta, aga võitsin liiga ära Läbi terve hooaja käis kõva rebimine Derby, Q.P.R.-i ja Manchester Cityga. Lõpuks tegime otsustava spurdi ja võitsime kindlalt, City hooaja lõpp vajus täielikult ära.
            1. Swansea 98
            2. Derby 89
            -----------------------
            3. Q.P.R. 86
            4. Northampton 76
            5. Man City 76
            6. Southampton 76
            Playoffi võitjaks osutus City.
            Liigas kuulusid kolme parima mängija auhinnad meile-Anastasios Skalidis 8.38, Grigoris Stratigos 8.14 ja Stephen Munn 7.97. Ka väravavahtidest oli parim minu mängija-36 aastane Roger Freestone 7.67. Skalidis oli liigas paremuselt teine skoorija, lõi 36 mänguga 26 väravat, esimene oli Northamptoni Luke Beckett, kes mängis 45 mängu ja lõi 27 väravat.
            Minu meeskonnas oli üldiselt parim mees Skalidis 8.42. Skooris ta 36-s mängus 29 korda. Sööduanjdjad Eriksson(16), Stratigos(15), Jackson(13) ja Chanko(10).
            Man of Matche nagu ikka kõige rohkem Skalidisel, 13.
            Hea on see, et varuväravavaht, 20 aastane Antolini on väga hea, võib-olla isegi Freestone\'ist parem, aga põhikoosseisus teda pole. Tänu Freestone\'ile me ju ikkagi nii kaugel oleme.
            Ostud:
            Christoffer Solvang---AIK---£650k
            Steve Caldwell---Free Transfer
            Dave Wright---Free Transfer
            Ragnar Klavan---FC Flora---£975k
            Mikael Dorsin---FC Kopenhavn---£2.2M
            Ühtegi müüki ei teind.
            Terve hooaja jooksul tehti hulgaliselt pakkumisi minu mängijatele, mis kõik ilma kahtluseta tagasi lükkasin. Põhiline objekt, Stephen Munn on selle pärast minu peale vihane. Leping lõppeb tal 2007, mul aasta 2005, nii et mul on veel nats aega saada piisavalt suureks klubiks, et ta tahaks siin jätkata
            Eestist nii palju, et EURO 2004-l jäädi alagrupis viimaseks. Kaotati Venemaale 2:0 ja Hispaaniale 5:2 ja võideti viimases, tähtsusetus mängus Portugali 1:0. Alagrupist said edasi Portugal ja Hispaania, võitjaks tuli lõpuks Itaalia.

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Äitahh

ainult, et väike probleem tekkis... nagu see install.exe on veits viiruse kutt! aga sellest pole ullu, sest sai ilma ka hakkama!

EE kuidas sa ilma said äkki valgustad mindgi

Kommentaar

sai vastava faili ... mis seal ikka imestada, alati ei pea postitama ju kust ja tänu kellele sai

Kommentaar

Algselt postitas Devil

sai vastava faili ... mis seal ikka imestada, alati ei pea postitama ju kust ja tänu kellele sai
                  ega see mind nii väga ei huvitagi, huvitavam asjaolu oleks minu jaoks ikkagi see et äkki ta saab siis ka mulle soovitada kust vastava faili sai, sest ka mina oleks huvitatud selle mängu saamisest!!!

Kommentaar

Algselt postitas Devil

good point ja DEDE saada mulle privaati sõnum kui sul mingi konkreetne soov on!

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

Äitahh

Mida see viirus endast kujutas. Harmless? Polnud aimugi sellest.

Kommentaar

troja hobu oli teine kui ma õieti mäletan...
                        vähemalt minu f-secure detectis selle nii, iseasi kas tal alati õigus on...
                        a suurt vahet ei ole - mäng töötab suurt tänu sa väärt oopis!
                        exe tõmbasin uue netist.

Kommentaar

Esimene hooaeg Premieri klubina läbi ja olen 14. kohaga täiesti rahul. 1/3 hooajast püsisin viimasel kohal, kui täpselt pool hooaega oli läbi(19 mängu mängitud) oli kirjas vaid 1 võit, lõpuks kogunes neid 12. Terve hooaja oli vigastustega probleeme ja oli vaid paar mängu, kus sain välja panna tugevaima koosseisu. Kõige krooniks sai Skalidis 4 kuuks vigastada ja tuli alles hooaja kaheks viimaseks mänguks tagasi. Kuigi erilist kahju sellest polndki, sest väravaid ta õieti ei lööndki(18 mänguga 5 väravat) ja pärast tema vigastust algas meie maruline tõus.
                          1. ManU 80
                          2. Liverpool 73
                          3. Leeds 71
                          4. Chelsea 61
                          5. Middlesbrough(juhtis pikka aega liigat, lõpuks langes siis tahapoole)
                          ...
                          8. Arsenal 53
                          ...
                          12. Leicester 48
                          13. Coventry 48
                          14. Swansea 47
                          15. Newcastle 46
                          Tänu heale kohale pean vist suurimad tänud avaldama väravavaht Antolinile, kes oli ka meie parim mängija(7.92) 37-aastane endine esiväravavaht ja kapten andis mõlemad kohustused üle just temale ja Antolini sai sellega suurepäraselt hakkama. Enim sööte ja väravaid Eriksson-mõlemaid 7. Enim, 4 korda valiti mängu parimaks Antolini.
                          Ostud:
                          André Paralta---Blackburn---Free
                          Lee Chun-Soo---Ulsan---Bos
                          David James---Zeta---Bos(21-aastane Wales\'i vv)
                          Müügid:
                          Terry Evans ja Jamie Wood---Free
                          Üks halva hooaja alguse põhjuseid oli ka rahanappus, ei saand ühtegi head mängijat osta, kuna board tegi u.12000 kohta staadionile juurde(10400-lt 22840-le). Ühtegi korda täis ei tulnud, enim inimesi oli 19496.
                          Sain ka U.S.A. koondise juhiks, pakkumised tulid veel Bulgaarialt ja Valgevenelt. Võtsin koha vastu, sest nad olid pääsenud juba MM-ile, kui millegi pärast treener vallandati. Enne MM-i ei saand ühtegi mängu pidada, see oli ka halva esinemise põhjuseks. Debüüdiks kujunes mäng Lõuna-Koreaga, mille võitsin 2:0 kaotusseisust 3:2. Järgmises mängus kaotasin 1:0 Kreekale ja viimases 3:0 Itaaliale. Võitjaks tuli Argentiina, kes võitis finaalis eelmist võitjat Portugali.
                          Eesti jäi napilt kohast ilma, Inglismaale kaotati võõrsil 2:0 ja kodus suudeti võita 1:0
                          Nüüd on päris mitme koondise kohad jälle vabad, tahaks saada mõnda Euroopa riiki, et viia see EM-ile. Eestile tuli suht hea grupp: Horvaatia, Island, Malta, Šotimaa ja Türgi. Ühtegi peajagu üleolevat riiki pole, nii et grupi võit ei ole üldse võimatu

Kommentaar

Tänu igapäevasele jõusaalile on ajagraafik tihe ja mängimiseks jääb väga vähe aega. Nüüd siis lõpuks sain läbi hooaja 2006/07. Üks parimaid hooaegu, ainuke millega rahule ei jäänd, oli see, et Liverpool võitis liiga ära. Tahtsin ise olla ManU-Arsenali 12. aastase võiduseeria lõpetaja.
                            1. Liverpool 77
                            2. ManU 76
                            3. Swansea 66(71-59)
                            4. Leeds 66(49-37)
                            5. Derby 64
                            6. Arsenal 61(edusammud)
                            Top Goalscorer: Anastasios Skalidis 14(mängis jälle vigastuste tõttu vähe, 24 mängu)
                            Most Assists: Grigoris Stratigos 8
                            Highest Average Rating: Stratigos 8.16
                            Most Man of Match: Stratigos 5
                            Ostud:
                            Jan Prochazka---IFK Göteborg---£35k
                            Dean Stevens---Hull---£2.1M
                            Graig Bruce---Free Transfer
                            Mark Farrell---Stevenage---£200k
                            Fredrik Risp---IFK Göteborg---£230k
                            Müügid:
                            Gabriel Ucar---Preston---£1.1M
                            Suvel liituvad meiega Frederico Marongiu Lancianost 1.4 milli eest ja Cambiasso Realist nelja milli eest. Ostan kindlalt veel mängijaid, paremkaitse vajaks tugevndust. CL-is üritan alagruppi saada ja edasi on juba kõik võimalik Eriti ahneks ei lähe, liigas üritan saavutada samaväärset kohta. U.S.A. koondisega läheb sõprusmängudes ka väga hästi(võidud 4:1, 4:1, 3:1, 3:0, 5:0, 2:0, lisaks 0:0 viik). Enim skoorib Donovan.

Kommentaar

League Cup jäi võitmata ... uued poisid on Demichelis, lampard ja Etoo ... hetkel rohkem tõesti ei viitsi kirjutada

Kommentaar

Vastus teemale \'CM 01/02- Mis klubiga ni

Niisiiis ->

FC Valga - Wednesday 12th September 2007
                                Hetkel FC VALGA peatreener ning esimese eesti klubina jõudsime cl alagrupi turniirile kust kohe varastasime punkti galatasaraylt.
                                Seega siis hetkel käsil 6 hooaeg ja mitte ainult Valga etteotsa pole mul asja olnud:

+ Nigeeria: African Cup Of Nations winner 2006
                                MM-il seati mul eesmärgiks jõuda vähemalt teise ringi. Sinna ka ma jõudsin aga kahjuks lõppes see turniir ka seal maal, sain penaltitega pähe. Kuigi olin lasknud kokku lyya omale 4 mänguga 3 väravat ja ise löönud 11 aga no jah mis teha jumal polnud minu poolel. Peale seda otsustasin lahkuda kuna töö ei rahuldanud mind ennast, vedasin satsi alt.
                                + Eesti:
                                Asusin 2007 aastal Eesti etteotsa juhin praegu koondist EM-i suunas. Kvalifikatsiooni ringides on seis sellina:

Eesti - Venemaa 1:0 Piiroja
                                Horvaatia - Eesti 1:1 Reim
                                Eesti - Kreeka 1:2 Antonov
                                Põhja-Iirima - Eesti 1:3 Oper Lindpere Viikmäe
                                Eesti - Liechtenstein 2:0 Raudnagel Antonov
                                Russia - Eesti 0:3 Oper Lindpere Viikmäe
                                (sõrus)Eesti - Armenia6:0 Lindpere Kink Oper Viikmäe (Faetanini og) Raudnagel
                                Eesti - Croatia 0:1
                                Greece - Eesti 2:3 Kink Lindpere 2
                                Eesti - N.Ireland 3:0 V.Gussev Kink Lindpere
                                ja viimane ring mis tulemas on:
                                Liechtenstein - Eesti (peaksin võitma)

Ning kreeka peab horvaatiat võitma siis pääsen playoffi ja sealt algab kõik uuesti. viimases ringis loodame kreeka peale, kes on mängus üks maailma tugevamaid kui mitte tugevaim hetkel vähemalt.

+ varsti plaanis klubi vahetada mõne inglise või itaalia oma vastu. Paremad eestlased sinna kaasa tirida.

Date Player In From Fee
                                -----------------------------------------------------------------------
                                11.3.07 Indrek Karlson Free Transfer Free
                                30.3.07 Rene Kaas Free Transfer Free
                                26.7.07 Oleg Thielemann Free Transfer Free

Date Player Out To Fee
                                -----------------------------------------------------------------------
                                16.4.07 Richard Meertens Merkuur Loan
                                16.4.07 Eric Jacobs Merkuur Loan
                                17.4.07 Frank Tveiten Atli Loan
                                24.4.07 Youry Ivanov Maksa Loan
                                17.5.07 Anton Aristov Tarvastu Loan
                                20.5.07 Arno Schaap Tarvastu Loan
                                24.5.07 Andres Koogas Karksi Loan
                                26.5.07 Gerard Adema Karksi Loan

Date Opposition Ven Competition Res Attend Scorers
                                -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                28.4.07 Tammeka A Premier Division 2:1 1451 Rodrķguez 2 (1 pen)
                                2.5.07 Kernu H Premier Division 4:1 2475 Gussev 3, Petkov
                                9.5.07 TJK A Premier Division 7:2 2516 Rodrķguez, Gussev 2, Įrnason pen, Lember
                                Mouratidis, Spoelder
                                14.5.07 Maardu Levadia H Premier Division 2:0 2350 Gussev 2
                                20.5.07 TVMK A Premier Division 3:0 2596 Roelandts 2, Mouratidis
                                23.5.07 Tulevik A Premier Division 0:1 1993
                                27.5.07 Puuma H Premier Division 5:1 2478 Gussev 2, Mouratidis 3
                                30.5.07 Trans H Premier Division 4:0 2344 Cadiou, Roelandts, Burg, Gussev
                                13.6.07 TJK H Premier Division 3:2 2388 Cadiou, Rodrķguez 2
                                18.6.07 Maardu H Premier Division 4:2 2487 Drimalas, Petkov 2, Rodrķguez
                                25.6.07 FC Flora A Premier Division 2:1 2760 Rodrķguez, Cadiou
                                2.7.07 Kernu A Premier Division 5:0 1426 Cadiou, Palatu, Saviauk, Spoelder, Rodrķguez
                                8.7.07 Tammeka H Premier Division 3:2 2484 Villamayor, Rodrķguez, Drimalas
                                11.7.07 Trans A Premier Division 0:0 1487
                                15.7.07 TVMK H Premier Division 4:1 2459 Gussev 2, Spoelder, Drimalas
                                18.7.07 Maardu Levadia A Premier Division 4:0 2954 Cadiou 2, Gussev, Burg
                                25.7.07 H. Haifa ISR H Champions Cup Qual.2 Leg 1 2:1 1817 Cadiou, Vunk
                                29.7.07 FC Flora H Premier Division 1:2 2479 Gussev
                                1.8.07 H. Haifa ISR A Champions Cup Qual.2 Leg 2 3:2 8751 Rodrķguez, Gussev, Cadiou
                                5.8.07 Tulevik H Premier Division 3:1 2465 Saviauk, Drimalas pen, Cadiou
                                8.8.07 Leverkusen GER H Champions Cup Qual.3 Leg 1 2:1 1783 Rodrķguez, Drimalas
                                12.8.07 Maardu A Premier Division 3:1 1420 Villamayor, Petkov, V.Gussev
                                15.8.07 Muhumaa A Cup Estonia 6th Rnd 6:0 2373 Vunk 2, Lember, Rodrķguez 3 (1 pen)
                                19.8.07 Tammeka A Premier Division 1:0 1456 Lember
                                22.8.07 Leverkusen GER A Champions Cup Qual.3 Leg 2 3:2 26887 Gussev, Rodrķguez, Villamayor
                                26.8.07 Kernu H Premier Division 4:3 2490 Gussev, Drimalas, Petkov, Burg
                                29.8.07 Tallinna Levadia H Premier Division 1:1 2456 Burg
                                9.9.07 Maardu Levadia H Premier Division 5:0 2411 Gussev 2, Rodrķguez 3
                                12.9.07 Galatasaray TUR N Champions Cup Ph.1 Grp H 1:1 9664 Gussev

Ilma nende kuttideta olex väga keeruline, kuid kahjux pean tõdema, et klubi väravakütt nr1 lahkub see aasta meie võistkonnast bos alusel ilma mingi kompensatsioonita millest mul muidugi sygavalt kahju.

9 Gussev, Vladislav 23 (1) 21 0 0 4 1 0 2 7.75
                                22 Rodrķguez, Julio 29 18 0 4 (2) 10 1 0 5 7.97
                                23 Villamayor, Oscar 19 (1) 3 0 0 13 1 1 2 7.65
                                24 Drimalas, Alexandros 23 6 0 1 (1) 4 2 0 0 7.30

Teised CL alagrupi kaaslased on
                                bayern
                                valencia
                                galatasaray

nii, et julgen väita, et läheb raskeks.

Esimesel hooajal tulin valgaga
                                liigas 9.
                                järgmisel juba 7
                                see järel jälle 2
                                jälle 2
                                ning siis saab see tund kui tulin ESIMESEKS
                                ning see aasta ka kahtlane plaan lõpetada esimesena mis vägagi reaalne.

uefas ei pääsenud eelnevatel aastatel kordagi 3 ringist edasi.
                                vot rohkem ei viitsi kirjutada

EDIT: ahjaa samas pole mul kunagi õnnestunud võida Estonian Cupi alati runner up!

Kommentaar

Working...
                                X