Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ründjatest mainiks veel markus rosenberg

Kommentaar

kaitsjatest veel vasak ääre kaitse marcelo

Kommentaar

palladino ka juvest

Kommentaar

Real Betis!

Natuke pelist :

Peale töötuna alustamist seiklesin siis klubides Brighton (league1), eibar (spanish division 3) ja Swansea (League1). Piisavalt õpitud nõrkade klubidega ja nii frustreerivaid mänge ja hooaegu kui ka rõõmsamaid säkiti Real Betisi treener ning kiusatusele ei pidand vastu ja läksin erru et uuesti nooremana tagasi tulla Betisi trennaks

Hetkel betisiga 2kohal liiga, Real M +3p ees! Kusjuures tähelepanuväärne asi on ,et madrid oli võitnud liigas 10 mängu järjest capello all ning 11,nendas liigamängus suutis just Betis nad peatada 2-1

Lisaks soovitaks sellist ründe poissi nagu Pablo Vitti ning ega ka Betisi ründaja Rafael Sobis kehvem pole

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
            Uueks hooajaks on saabumas D'Alessandro, Gourcuff, Djibrill Cisse, Cardenas ja Lassana Diarra. Loodetavasti piisab nendest tüüpides, et tõsiselt Serie A tiitli eest võidelda.
            Heh, hooaeg oli hoopis täielik katastroof! Euroopa Superkarikas kaotasime Barcale 2:3, Serie A algas häbistava 1:2 kaotusega kodus Sampdoria vastu. Eelmistel hooaegadel ülitugev olnud kaitse ei pidanud enam üldse, Boumsong, kes oli enne üllatavalt hästi mänginud, otsustas, et hakkab idioodiks ja sai mängu järjest punase kaardi. Karistus selle eest free transfer Palermosse, kelle käest aasta viimases mängus 0:3 tappa saime. Karikamängud lõppesid veerandfinaaliga. Fännid hakkasid siis juba kisa tegema. Õnneks läks uus aasta paremini, noortemeeskonnast tõin esindusmeeskonda Cardenase. Peagi läks Inter 3:1 kotti ning asjad hakkasid laabuma. Meistrite Liigas jõudsime poolfinaali, veerandfinaalis alistasime Chelsea penaltitega. Poolfinaal lõppes tulemusega Thierry Henry 2-0 Juventus.
            Liigas saime Interi ees napilt, kahe punktiga, neljanda koha ning säkkimisoht kadus. Suvel lahkusid Miccoli Sampdoriasse ja Trezeguet Atletico Madridi, et ruumi teha tegelasele nimega Francesco Dotti, kes 2007. aastal tegi 16 aasta ja 219 päeva vanusena debüüdi, pensile saatsime Nedvedi.
            Peale seda kui Culinat ülistasin hakkas loomulikult Austraaliaga allamäge minema. Konföderatsioonide Karikas oli naljanumber. Viimases MM valikmängus saime Iraanilt 0:3 sugeda ja peame nüüd mängima play-offi Omaani vastu, et teekonda MM-ile jätkata.

Kommentaar

Kuidas Kurat Parka Iga Nurga Alt Sisse LÖÖb Ahhhhhhhhhhhhhhhhh!??!?!?

Kommentaar

Nonii olen Eesti koondise pealikuna alustanud igatahes korralikumalt kui Jelle Goes. 2006. aasta lõpuks World Rankings seas 59. tiim. Euroopa Meistrikate Kval. turniiri alagrupis olen Inglismaa järel teisel kohal 6 punktiga 3 mängust. Makedooniaga 3:2, Iisraeliga 3:2 ja Venemaaga 0:2. Meie kullakallis Weak-mäe on löönud kome mänguga 3 kolli. ;D

Kommentaar

kui koondist juhendad kas siis nii saab kuidagi panna et selle U21-ga mäsama ei peaks...

Kommentaar

Palkad U21 treeneri?

Kommentaar

Phuk, 3 kuud ei viitsinud seivida ja loomulikult serious error was generated ja application then closed. Johhaidii.
                      Samas läks ka nii kohutavalt, et olin Motherwellist kinga saamas, tervelt 1 võit esimeses ringis.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Niih, räägiks natuke oma tegemistest eesti koondise juhina. Euro 2008 lõppes tegelikult päris edukalt, kuid kui olin juba heade mängudega ära harjunud olin lõppus veidi pettunud küll. Sain raskes grupis 4. koha 16 punktiga. Ainus tiim kellelt ühtki punkti ei õnnestunud röövida oli Inglismaa. Grupi järjestus: ENG 25p.,CRO 22p., RUS 18p., EST 16p., ISR 12p., MAC 7p., AND 1p...Natuke kahju et tibladele ei suutnud kohta kätte näidata aga nüüd on kohe-kohe algamas MM2010 kval. turniir ja sain koha A-alagrupis mis seltskonna poolest suht ühtlane: Liechtenstein, Eesti, Wales, Slovakkia, Horvaatia ja Itaalia.

Kommentaar

viskasin fm 2006 nurka ja võtsin ette fm 2007 . tavaliselt mulle itaalia klubid ei meeldi aga kuna juventusel oli väga huvitav seis siis otsustasin nende kasuks .

kuna ma hooaega alustasin 17 miinuspunktiga ja meedia ennustas mulle 5-ndat kohta siis ma ei arvanud et väga hästi läheb aga läks päris hästi .
                          võitsime serie b siis 15 punktise eduga piacenza ees ning 21 punktiga brescia ees
                          serie b edukaim väravakütt oli trezegeut 28 väravaga.
                          karikas jõudsin ma finaali kus esimene mäng milani vastu lõppes minu kodus 0:0
                          kordusmängu võõrsil kaotasin ma 0:1 seega jäin teiseks aga tagasin koha uefa cupis .

mängijad sisse:
                          warnock . s 2,6 M
                          vanden borre . 2,5M
                          rosenberg . 3,4 M
                          giovinco .s 900 K
                          digard.d 120K
                          costil.b 90K

mängijad välja :
                          balzaretti 1,6M
                          paro 975K

Kommentaar

Ja need kolm järjestikust mängu. Aga Inglismaa vastu suutsin terve II poolaja 9 mehega vastu pidada ilma väravat sisse laskmata. Tackling on Normal meeskonnal niiet see on ikka nali. Võiks juba patch välja tulla seal peaks asi parem olema. Grupis väga kehv seis kuna sain Venemaalt 2 korda suurelt peksa, 5:0 ja 3:0.
                            Arvatavasti jään grupis neljandaks. Rohkemat ei lootnudki kuna panen rõhku rohkem noortele. Kaimar Saag sai oma debüüdil jala valgeks ja poiss mängib hetkel põhis, kuna Oper on pikalt audis. Partneriks tal Viikmäe.
                            MM qualifikatsioonis loodaks 2. koha eest võidelda, aga see on muidugi võimalik ainult siis kui mu mehed nii palju ei lammutaks kui kolmes viimases mängus.

Kommentaar

sul tuleb kuidagi eriti palju punaseid.
                              mul lihtsalt rikuvad vigastused hooaja vahest ära
                              võiks juba patch tulla

Kommentaar

Kutsuti Tšiili koondise peatreeneriks, võtsin koha vastu. Nüüd on aga jama, kuna ei viitsi ise mingi U20 jne tegeleda, aga ükski treener ei taha ka tulla. Oskab keegi soovitada ehk midagi?

Kommentaar

Working...
                                X