Algselt postitas Devil
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Mis kuradi Carbon, ma mängisin NFS Porsche uuesti läbi.Supermäng, mis ma oskan öelda.
Aga FMiga juhtus jälle see asi, et täpselt peale hooaja parimat seeriat (kolm mängu kaotuseta) sai memory otsa ja mäng pani end kinni. Vahel tahaks selle vana saani, mis mul laual seisab ja end arvutiks peab, kuskilt kõrgelt alla pillata.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustreedel sain siiski
ja mäng on juba ära kustutatud.½121½
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMis kuradi Carbon, ma mängisin NFS Porsche uuesti läbi.Supermäng, mis ma oskan öelda.
½121½
Kommentaar
-
Algselt postitas Hughes Vaata postitustofftopic...aga on ju liiga lühike see mäng. mai mäleta kaua ma esimesel päeval mängisin, aga oli vist üle 30 protsendi tehtud
ja mäng on juba ära kustutatud.
Aga noh, kui kopa ette viskab jääb riiulile vahelduseks tolmu koguma
Kommentaar
-
Algselt postitas mart44 Vaata postitustKas Floraga mängimiseks on mingit patchi vaja v?
Kommentaar
-
Tegelen kahe mänguga. Üks on kõrvalt niisama Eesti koondise nautimine. Seal gruppis kirjas kaks kaotust, varakult Makedooniale ning juunis Inglismaale. Pärast Inglismaa mängu pole aega uuesti avada olnud. Vahepeal oli pika aega lausa rõve periood. Neli mängu järjest ei lasknud ühtegi väravat, kuid ise lõin ka ainult ühe (ainuke võit Iisraeli vastu, nendega veel üks viik ja aljoošadega ka 0:0'd). Siis mälestusväärne 4:3 võit Horvaatia vastu, kui jäin 1:3 taha. Poom tõrjus pendla. Eestistatud Nikital juba kolm väravat kirjas.
Teine mäng on Portugali teise liiga klubi Leixões'ega, kust algab ilmselt pikk karjäär. Hetkel palju aega pole mängida, sest sellele lisaks kirjutan mängust ka "scene" lehtedel lugu. Hetkel detsembris ning tabelis 9. kuigi plaanis on saada edasipääs kõrgeimale tasemele selle hooajaga. Viimane mäng tabeli liidritega oli 3:3. Mu tähtmängija sai vigastada, vastased said kaheldava penalti ning samamoodi võeti mult ära 84. minuti värav, kui olin 1:3 taga. Kuid siis kohe järgi lõin uuest teise värava ning 94. minutil suurepärane 50-meetrine soolo-jooks mingi vanurründaja poolt ning paugupealt ristnurka ja 3:3. Ise muidugi oleks peaaegu vingumise eest staadionikeelu saanud.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustIse muidugi oleks peaaegu vingumise eest staadionikeelu saanud.
Kuidas?
10
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar