Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Elu vajab elamist ja teised mängud kah mängimist ntx NFS Carbon
    täna said selle mängu? vist küll, sest kui varem, siis oleks see juba lõppu tehtud.
    ½121½

Kommentaar

reedel sain siiski

Kommentaar

Mis kuradi Carbon, ma mängisin NFS Porsche uuesti läbi. Supermäng, mis ma oskan öelda.
        Aga FMiga juhtus jälle see asi, et täpselt peale hooaja parimat seeriat (kolm mängu kaotuseta) sai memory otsa ja mäng pani end kinni. Vahel tahaks selle vana saani, mis mul laual seisab ja end arvutiks peab, kuskilt kõrgelt alla pillata.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Tead ma pole seda porschet näinud eks, eelmine variant NFSist oli mul II eksju , kunagi vist olen paari näpuga ka hot pursuiti vist proovinud, aga carbon on kõva ... seal see cayonne s kah vähemalt olemas

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
            reedel sain siiski
            offtopic...aga on ju liiga lühike see mäng. mai mäleta kaua ma esimesel päeval mängisin, aga oli vist üle 30 protsendi tehtud

ja mäng on juba ära kustutatud.
            ½121½

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
              Mis kuradi Carbon, ma mängisin NFS Porsche uuesti läbi. Supermäng, mis ma oskan öelda.
              jep, isiklikult ka lemmik nfs.
              ½121½

Kommentaar

Algselt postitas Hughes Vaata postitust
                offtopic...aga on ju liiga lühike see mäng. mai mäleta kaua ma esimesel päeval mängisin, aga oli vist üle 30 protsendi tehtud

ja mäng on juba ära kustutatud.
                see on vähemalt huvitavam, kui lugeda, kuidas kellegil FMis jubehästi läheb ... maitea mul 57% ... aga ega ta ju läheb lõpupoole raskemaks ... 30% pealt mängimist lõpetada on kah huvitav.
                Aga noh, kui kopa ette viskab jääb riiulile vahelduseks tolmu koguma

Kommentaar

täitsa pees David Villa tegi mul Owenit...6 või 7 kuud audis..

Kommentaar

Kas Floraga mängimiseks on mingit patchi vaja v?

Kommentaar

Algselt postitas mart44 Vaata postitust
                      Kas Floraga mängimiseks on mingit patchi vaja v?
                      Kuna Eesti pisiliiga pole mängitavate liigade nimekirjas pead sa editoriga sinasõbraks saama.

Kommentaar

Tegelen kahe mänguga. Üks on kõrvalt niisama Eesti koondise nautimine. Seal gruppis kirjas kaks kaotust, varakult Makedooniale ning juunis Inglismaale. Pärast Inglismaa mängu pole aega uuesti avada olnud. Vahepeal oli pika aega lausa rõve periood. Neli mängu järjest ei lasknud ühtegi väravat, kuid ise lõin ka ainult ühe (ainuke võit Iisraeli vastu, nendega veel üks viik ja aljoošadega ka 0:0'd). Siis mälestusväärne 4:3 võit Horvaatia vastu, kui jäin 1:3 taha. Poom tõrjus pendla. Eestistatud Nikital juba kolm väravat kirjas.

Teine mäng on Portugali teise liiga klubi Leixões'ega, kust algab ilmselt pikk karjäär. Hetkel palju aega pole mängida, sest sellele lisaks kirjutan mängust ka "scene" lehtedel lugu. Hetkel detsembris ning tabelis 9. kuigi plaanis on saada edasipääs kõrgeimale tasemele selle hooajaga. Viimane mäng tabeli liidritega oli 3:3. Mu tähtmängija sai vigastada, vastased said kaheldava penalti ning samamoodi võeti mult ära 84. minuti värav, kui olin 1:3 taga. Kuid siis kohe järgi lõin uuest teise värava ning 94. minutil suurepärane 50-meetrine soolo-jooks mingi vanurründaja poolt ning paugupealt ristnurka ja 3:3. Ise muidugi oleks peaaegu vingumise eest staadionikeelu saanud.
                        sigpic

Kommentaar

PALUN, kas keegi oleks nii tore ja paneks selle eesti liigaga faili netti kuhugi üles?
                          ma ise üritasin sellega midagi teha, aga mul mäng lihtsalt crashis, mõlemal korral...

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                            Ise muidugi oleks peaaegu vingumise eest staadionikeelu saanud.

Kuidas?
                            10

Kommentaar

Kui vingud mingi otsuse üle päris kõvasti. A'la miks te mu penaltit ära ei lugenud jne.

Kommentaar

mm igal juhul pani Gilardino mul Milaani eest 42 kolli liigas + 8 seal CL
                                pole ennem sellist skoorijat olnd igaljuhul

Kommentaar

Working...
                                X