Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas RVN Vaata postitust
    suht raskeks on mäng tehtud :X.5st mängust 4 on lõppend 1:1 viigiga ja peale igat mängu mõni põhivend vigastatud.peale esimest mängu läks kohe richardson 6 kuuks:X
    ähh minu rekord on 8 põhimeest vigastusega väljas... võite arvata kui lõbus oli, kui tavapärasest alustavast 11st on väljakul 3!

Kommentaar

Minu jaoks oli üks kõige rõvedaimaid asju see kui ma veel mängisin et said vigastada just need kellele head varumeest polnud ja kõik kellel sama hea varu olemas mängisid rahumeeli kõik mängud
      Algselt postitas Maekas
      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

manU-l on pink ka väga nigel,samalajal kui chelskii vennad ostavad 50milli eest torrese ja 20milli eeest cambiasso;/
        .

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
          ähh minu rekord on 8 põhimeest vigastusega väljas... võite arvata kui lõbus oli, kui tavapärasest alustavast 11st on väljakul 3!
          Õpi treenima...
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

6 ja 7 hooaeg Ajaxiga läbi.

Super Cup PSV vastu pakkus pinget lõpuvileni, 2-1 raske võit.
            Liiga võitsime kuuendat hooaega järjest. 83 punkti tagasid 17 punktise edu PSV ees.
            CLis saime lihtsa grupi, esimesena grupist edasi, teisena Dinamo Kiev, kolmas Fiorentina ja viimaseks jäi Steaua. Esimene knockout ring Parise vastu, 3-2 kokkuvõttes edasi. Veerandfinaal Sevilla vastu lõppes 5-2 võiduga. Poolfinaal Interi vastu tõi kokkuvõttes 5-1 kaotuse. Finaali võitis Real Madrid.
            Ostsin noore Villarreali vasakkaitsja Marcelo ja Wiganist noore Prantsuse väravavahi A.Scribe.
            Klubist lahkusid päris paljud mängijad. Rocha ja Gonzalo Castro lahkusid Zaragosasse 6 m £ eest, J.Sarpong lahkus 1.5m £ eest PSVsse, N.Millan 2.4 m £ ADO Den Haagi, Joel Huiqui 1.7 m £ eest Boltonisse, Roy van den Laar lahkus West Hami tasuta, ja kõige suurem müük oli F.Gago Chelseasse 50 m £ eest.

7 Hooaeg tõi lõpuks oodatud edu euroopas.
            Super Cupi 4-1 võit PSV üle ei tulnud erilise üllatusena.
            Liiga võit tuli 10 punktise eduga. Teine oli PSV.
            CLi grupist saime läbi häda edasi, esimene West Ham, teine Ajax. Esimene knockout raund oli Arsenali vastu, 2-1 ja 1-0 võidud viisid meid veerandfinaali. 4-0 ja 1-1 võidud PSG üle tulid raskusteta. Poolfinaal Interi üle oli oodatust kergem 2-1 ja 2-0 võidud viisid meid finaali. Finaal oli eelmise aasta võitja Real Madridi vastu. Robinho viis Reali 45 minutil ette kuid Ramose omavärav 85 minutil tõi meid mängu tagasi. Lisaaeg mängu muutust ei toonud. Penalteid läksid lööma Mitea, Maduro, Arango, Silva ja vanameister Delgado.
            Esimesena läks lööma Real. Reali poolelt eksis Borowski ja Cassano, tabas Diarra. Meie poolelt tabasid Mitea, Maduro, Arango ja Silva. Delgadot vaja ei läinudki. Eesmärk sai täidetud.
            Klubisse tuli ka 4 uut mängumeest. Noor Brasiilia ründaja Andre Duarte, temast peaks tulema asendus Delgadole kes hakkab vanaks jääma. Teisena tuli Younes Kaboul kes täitis Gago positsiooni. Veel liitusid 2 Brasiilast, noor keskkaitsja Silva Sampdoriast ja Kerlon Cruzeirost.
            Lahkusid Boakye, Anita ja Grygera. Kokku sain nende eest 4.8 m £
            Algselt postitas JT8055
            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Õpi treenima...
              mõhh. Sama trenniga on mul olnud ka pikki perioode (ikka kuu või nii), kus pole ühtegi või on üks mees vigastatud...

Seleta...

Kommentaar

Kruglov aasta parim ost!!!!!
                Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Staaritses megalt we ?
                  Algselt postitas Maekas
                  Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Algselt postitas JT8055
                    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Ambitsioonikas Boro http://img224.imageshack.us/img224/3...osplashhc9.gif

Kommentaar

Täiesti haige mängumootor on.
                        Ründajad ei lähe vv-ga üks ühele otse, vaid jooksevad ennast keskelt äärde kinni, kust tuleb mingi lambi tsenderdus või üle lati löök.
                        Ning vastaste pooled väravad tulevad sellest, et vastase keskkaitse või vv lööb minu puhtakslöögi või pikka palli omakorda puhtaks, saates selle üle minu kaitsjate peade, vastase ründaja võtab kenasti omaks ühe puutega ja voilaa.

Siia lõuna konferentsi ma jäängi arvatavasti.

Kommentaar

Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
                            Ründajad ei lähe vv-ga üks ühele otse, vaid jooksevad ennast keskelt äärde kinni, kust tuleb mingi lambi tsenderdus või üle lati löök.
                            Ning vastaste pooled väravad tulevad sellest, et vastase keskkaitse või vv lööb minu puhtakslöögi või pikka palli omakorda puhtaks, saates selle üle minu kaitsjate peade, vastase ründaja võtab kenasti omaks ühe puutega ja voilaa.
                            täiesti nõus...

lisaks siia, et minu kollkiprid teevad keskmiselt 6 viga vastaste 1 vastu kust tuleb värav. kusjuures minu omad ei löö alati ka tühja väravasse ära...

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                              täiesti nõus...

lisaks siia, et minu kollkiprid teevad keskmiselt 6 viga vastaste 1 vastu kust tuleb värav. kusjuures minu omad ei löö alati ka tühja väravasse ära...
                              Vist oleme vanade CMide ja FMidega ära hellitatud, kus edu tuli ikka väga kergelt. Ega meeste oskused ei ole madalal ka kiite, võibolla Premieris on asi loogilisem ja lihtsam.

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
                                Vist oleme vanade CMide ja FMidega ära hellitatud, kus edu tuli ikka väga kergelt. Ega meeste oskused ei ole madalal ka kiite, võibolla Premieris on asi loogilisem ja lihtsam.
                                mhmh ma olengi Premieris Inglismaal ning üllatavad nii Isaksson kui teine kollkipper Kouakbi... Kusjuures seda teist meest soovitasid skaudid kui definite purchase'i...

mängin Man City-ga ja korra ka Premieri võitnud... aga ikkagi...

Kommentaar

Working...
                                X