Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
    samas paljudel on originaal FM?
    Minul!

Väga hea on, ei pea nagu lollike siin mingeid kräkke jahtima ja pooletoobist mängu pelama.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
      Minul!

Väga hea on, ei pea nagu lollike siin mingeid kräkke jahtima ja pooletoobist mängu pelama.
      Mul on kaa! Tänu Martinile

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
        Minul!

no cracki pole küll raske leida vähemalt mul mitte:P aga jah vaesemehe päästab piraat
        AILTON

Kommentaar

minul on ka orginaal, ja see on ike parem kui piraat variant, ja kui mäng ike sajaga meeldib siis pole sellest 700 kroonist kahju!!!
          Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

seda küll, aga nimetage mulle mille poolest originaal parem on?
            AILTON

Kommentaar

puudub crackimisega kaasnev ajunuss?

Kommentaar

kas ajunuss seisneb selles et ei tea kust cracki saada?
                AILTON

Kommentaar

teen ettepaneku kõik postid kus sõna crack sees ära kustutada, täiesti sisutu ja mitte kuskile viiv vestlus.

punkt.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
                    teen ettepaneku kõik postid kus sõna crack sees ära kustutada, täiesti sisutu ja mitte kuskile viiv vestlus.

punkt.
                    nii et kõik kes 7.0.1 patchi tõmbavad ja siis seepärast uut cracki vajavad, ei tasu neil siia pärima tulla!
                    AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                      nii et kõik kes 7.0.1 patchi tõmbavad ja siis seepärast uut cracki vajavad, ei tasu neil siia pärima tulla!
                      Ka sellele on ju crack ringi liikumas

Kommentaar

Tere, kas oskaksite aidata, kust poest leidub Football Manager 2007 arvutile?

Kommentaar

Originaali omamine on austuse küsimus. Kui ostad esimese originaali, siis saad veel paremini aru.

Crack'idest rääkige vastavates foorumites, siin rääkida mängust enesest, mitte sellest kuidas tõmmatud versiooni uue patchiga tööle saab.

Gamez.ee'st saab tellida FM'i nagu mina. Aga praegu pole laos seda. 640 kr'ni läks kokku. Kaks postipäeva (pühapäev ja praamide liikumise seis vahelt ära jätta) pärast arve maksmist on plaat nagu naksti kohal.
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas k0x. Vaata postitust
                            Tere, kas oskaksite aidata, kust poest leidub Football Manager 2007 arvutile?
                            Mina ostsin endale mängu ENTERIST ja maksis mingi 627.-
                            Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Suur tänu

Kommentaar

Üle pikaja on taas põhjust mul rääkida oma mängust.

Nimelt tuli Nigeeria koondis minu juhtimisel 2018. aasta maailmameistriks. "Lendavate Kotkaste" peatreeneri koha sain aasta varem peale Konföderatsioonide Karikat. Eesmärgiks oli võita Aafrika Rahvustekarikas aga see turniir lõppes varakult veerandfinaalis. MM-i algus oli samuti üle kivide ja kändude. Avamängus alistasime läbi suurte raskuste Jamaika 2:0. Järgnesid 1:1 viigid korraldajamaa Uruguai ja Kreeka vastu. Alagrupi teine koht tähendas 1/16 finaalis kohtumist tiitlikaitsja Itaaliaga. Peale esimest poolaega, kus me Mikeli väravast juhtima läksime, matsin juba edasipääsu lootused maha, kuna "Saapamaa" ründes möllas Real Madridi esiründaja Arcangelo Morandi ning jäime 1:3 taha. Arvatavasti alahindasin oma motiveerimise oskuseid, kuna teisel poolajal mängisime itaallased täielikult üle ning Chima Orelaja hat-trick tõi 4:3 võidu, võiduvärav sündis lisaaja 26. minutil. Midagi täiesti uskumatut hakkas peale seda mängu toimuma. Vastased ei saanud meile enam kuidagi vastu ning järgmistes mängudes tõmmati kindlalt kott pähe Prantsusmaale (3:0), Argentinale (2:0) ning finaalis Saksamaale (2:0). Crystal Palace'i, kes muide alustab uut hooaega League One's, esiründaja Orelaja, kes turniiri käigus Barca staari Victor Obinna pingile kupatas, lisas kolmele väravale veel neli ning võitis sellega ka "Kuldse Jalgpallisaapa". Turniiri parima mängija tiitel "Kuldne Jalgpall" kuulus samuti nigeerlasele, Abayomi Kalule, kes kuulub Man Utd rivistusse, talle järgnesid tiimikaaslased Orelaja ja Mikel. Parim väravavaht oli Enyeama.

Turniiri Dream Team nägi välja selline:

Klubikarjääriga olen välja jõudnud Coca Cola Championshipi. Klubiks on Brighton, kelle ohjad võtsin üle 2015. aasta vana-aasta õhtul.

Koondisekarjäär jätkub Prantsusmaa koondisega.

Kommentaar

Working...
                                X