Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Räägiks siis veidi oma mängust. Juve viskas juba ammu kopa ette ja alustasin töötuna Inglismaal. Esimene julge, kes mind oma treeneriks tahtis oli tore põhja konverentsi klubi nimega Harrogate. Olin seal ka üllatavalt edukas, juba esimesel hooajal, kui meedia ennustuse järgi pidi klubi relegatsiooni vastu võitlema, olime hoopis lähedel promotsioonile. Tõsi, playoffidest jäi lõpuks puudu 1 punkt. Mat Bailey on tõeline legend sellel tasemel, skoorib vasakult, paremalt ja keskelt. Teisel hooajal olime juba nii head, et võitsime liiga ära ning ees ootas kuulduste järgi kõige raskeb liiga - konverents. Kannatasin seal ära kaks hooaega. Esimene hooaeg lõppes seitsmenda ning teine hooaeg kaheksanda kohaga. Kuna toolimees oli suht cunt ja mitte kuidagi klubi profesionaalseks teha ei tahtnud lasin 2012 aasta alguses sealt lesta, et ülevõtta ohjad Stockportis. Seal jäi elu väga lühikeseks, isegi aastat ei suutnud karmis League Two konkurentsis vastu pidada. Saatuslikuks sai tahe Stoke Cityisse saada. Nüüdseks on käes 2014 aasta detsember ning madistan taas konverentsis. Morecambe on esimestest 23-st mängust saanud tervelt 11 viiki, kuidagi moodi on ka kobistatud 8 võitu ning hetkel tabelis kuues.
    Õnne olen katsunud ka koondistega. Siiamaani küll tulutult, nii šotlasi kui ka venkusi ei ole õnnestunud, vastavalt 2012 EM-ile ja 2014 MM-ile, tüürida.

Kommentaar

humpa jumpa ... peale nelja mängu liigas olime 2 punniga plussis ja interiga yhel pulgal, elu on lill . Ning nesta saab Toni mänmarkinguga kenasti hakkama, Fio ahjus 3-2 nii et 5 punkti peale 5te mängu .

Kommentaar

Empoli purustatud võõrsil 2-8 ... Pippo 5 väravat ... we have a king!

http://devil.planet.ee/FM/toldo.JPG tore et ka pensionärid ennast noorena tunda saavad ... aga mis seal ikka inter taas tshiidib :P

Kommentaar

FM-s ju ammu olnud, et noorte eest võib itaalias paar vanakest kah mängida.

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
            humpa jumpa ... peale nelja mängu liigas olime 2 punniga plussis ja interiga yhel pulgal, elu on lill . Ning nesta saab Toni mänmarkinguga kenasti hakkama, Fio ahjus 3-2 nii et 5 punkti peale 5te mängu .
            Wow, Inter ei lähegi eest ära!? Tavaliselt on nad kõikides mängudes sellises hoos, et teistel pole peale kümmet mängu lootustki. Ilmselt pole nad tavapäraseid Villa, Malouda ja Ribery oste teinud.

http://i39.photobucket.com/albums/e1...ddleof0607.jpg <- minu tabel (alustasin enne patchi ning nüüd on miinuspunktid algsed)
            sigpic

Kommentaar

Noh sul on Udinese 11 mul on 2 . Aga inter jalad k&#245;hu alt muidugi v&#228;lja saanud Sneijderi ostsid vist, ma sain Barca eest vaarti mis on suht omap&#228;rane, sest Barca peaks ta lemmikklubi olema .

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                Noh sul on Udinese 11 mul on 2 . Aga inter jalad kõhu alt muidugi välja saanud Sneijderi ostsid vist, ma sain Barca eest vaarti mis on suht omapärane, sest Barca peaks ta lemmikklubi olema .
                Nja, muidu Interi poolelt on klassikaline mängu algus selline - Adriano Chelseasse, selle raha eest tulevad Frank Ribery, Florent Malouda ja David Villa. Kahes minu mängus on nii läinud juba.
                sigpic

Kommentaar

kellegil veel mingit sarnast tekitatud on?
                  Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

Algselt postitas avfc Vaata postitust

kellegil veel mingit sarnast tekitatud on?
                    mul tekkis sama tüüp umbes samal ajal manunitedi noortesse. Ainult, et atribuudid olid enamik alla 5.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

&#220;lla &#252;lla, pooled veerandfinaal paarid on Milan vs Inter ja Barca vs Chelsea

Kommentaar

avfc - kas sul on default skin ja numbritel v&#228;rvid &#228;ra vahetatud v&#245;i mingi teine skin? Igatahes selline v&#228;rvilahendus, nagu sul on, tundub suht asjalik.
                        "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Seda sai vist kuidagi neid .xml (oli vist nii) faile n&#228;ppides. Kuskil netiavarustes oli sellest pikemalt r&#228;&#228;gitud.

Kommentaar

Mul tegi ka inter kohe kolm ostu Malouda, Ribery ja Klose
                            Algselt postitas Maekas
                            Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

default skin, muutsin v&#228;rve ja m&#245;ningates vaadetes veerge
                              Proud to wear Claret & Blue!

Kommentaar

kuidas seda teha saab?

Kommentaar

Working...
                                X