Algselt postitas lenc
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fifa 07
Collapse
X
-
Ma olen vähemalt 5 korda Poomiga läbi jooksnud niimoodi ja kaks kolli ka pannud. Pärast esimest korda kahtlustasin isegi, aga vaatasin settingud üle ja oli World Class, mis teha.Algselt postitas mart44 Vaata postitusthuvitav...aga milegi pärast ma ei usu et Poomiga saaks World Class tasemega nii lambist kaitsest läbi joosta..
Kommentaar
-
mäng natukene liiga lihtne tehtud. ise ka world classiga, poolaeg 2 min ja iga mäng ownin. crouchiga on hea väravat lüüa. teeb robottantsu.Algselt postitas lenc Vaata postitustMa olen vähemalt 5 korda Poomiga läbi jooksnud niimoodi ja kaks kolli ka pannud. Pärast esimest korda kahtlustasin isegi, aga vaatasin settingud üle ja oli World Class, mis teha./
Kommentaar
-
Ma ei tea, mul küll on nii, et mida raskema astme paned, seda raskemaks läheb.Algselt postitas timmu99 Vaata postitustmäng natukene liiga lihtne tehtud. ise ka world classiga, poolaeg 2 min ja iga mäng ownin.
Aga väravavahtidega saab küll liiga lihtsalt vastastest läbi.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
räägi kes vastane on tolles videosAlgselt postitas lenc Vaata postitustMa olen vähemalt 5 korda Poomiga läbi jooksnud niimoodi ja kaks kolli ka pannud. Pärast esimest korda kahtlustasin isegi, aga vaatasin settingud üle ja oli World Class, mis teha.AILTON
Kommentaar
-
aa ok...aga enne ikkagi ei usu kui ise näenAlgselt postitas lenc Vaata postitustHeracles vist.
AILTON
Kommentaar
-
hyva j6ulu k6igile,
kas kellelgi leidub fail Support\fifa07\en-uk readme.txt
kui saaxite kuskile ylesse visata, olex in t2nulik
teine varjant mailile mulle hattrick@hot.ee
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse