Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eriklt Vaata postitust
    mitte päris teemasse aga oskab keegi öelda et kuidas saab fifa 06-s rahvusmeeskonda juhtida, ainult kick-offiga saab aga see on aint friendly mäng, tahaks nagu mm-il ja em-il mängida jne.
    fifa 06-e's on need challengid onju. sealt paned terve maailma tsoon ja siis fifa world cup ! ja nii lihtne see ongi

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
      Rahvuskoondistega saabki ainult sõprusmänge mängida FIFA-s. Küll on jama
      Kui ise mingi turniiri teed, siis peaks saama valida ka rahvusmeeskondi seal turniiril mängima. Pluss, ma mäletan, et ma sain kunagi kusagilt mingi patchi, mis lisab WC2006 ka sinna.
      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Algselt postitas Maekas Vaata postitust
        Kui ise mingi turniiri teed, siis peaks saama valida ka rahvusmeeskondi seal turniiril mängima. Pluss, ma mäletan, et ma sain kunagi kusagilt mingi patchi, mis lisab WC2006 ka sinna.
        kas 06-es EM'i pole seal ju Copa America on?!
        Millal peaks välja tulema FIFA-08 demo ,kui keegi teab siis õelge
        Last edited by Hogweed; 28.06.07, 19:42. Põhjus: igaks juhuks

Kommentaar

Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitust
          fifa 06-e's on need challengid onju. sealt paned terve maailma tsoon ja siis fifa world cup ! ja nii lihtne see ongi
          mitmendat zone sa mõtled?
          Koondise põhimängija

Kommentaar

Millal FIFA 08 välja tuleb??

Kommentaar

siis kui see valmis on...

Kommentaar

Algselt postitas SIIM-PJK Vaata postitust
                Millal FIFA 08 välja tuleb??
                Peale seda, kui üleminekuaken kinni on, siis nad teevad viimased üleminekud seal ära ja annavad mängu välja. Eelmine aasta oli täpselt nii, et kui see 31.august(või millal see üleminekuaken kinni läheb)üleminekud lõppesid, siis paari päeva pärast oli mäng väljas.

Kommentaar

ou tead millal demo välja pannakse

Kommentaar

Demo tuleb natuke enne mängu paar päeva või nii tavaliselt
                    Algselt postitas Maekas
                    Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Algselt postitas juhmard Vaata postitust
                      Demo tuleb natuke enne mängu paar päeva või nii tavaliselt
                      Pigem nädal enne õiget mängu.

Kommentaar

Algselt postitas aumier- Vaata postitust
                        Peale seda, kui üleminekuaken kinni on, siis nad teevad viimased üleminekud seal ära ja annavad mängu välja. Eelmine aasta oli täpselt nii, et kui see 31.august(või millal see üleminekuaken kinni läheb)üleminekud lõppesid, siis paari päeva pärast oli mäng väljas.
                        Ma kaldun arvama, et sa antud juhul küll eksid. Minu meelest on viimased 2-3 aastat Fifat saadud mängima oktoobrist. Kui mu mälu mind ei peta siis tuli FIFA07 välja eelmise aasta 7. oktoobril. Septembrist saame alles demoga töllerdada..... kuid ma võin ka eksida
                        Mes que un club!

Kommentaar

Kas kellelgi on õnnestunud selle CEP patchiga mängida üle ühe hooaja...ise võtsin siis Levadia tiimi ja teen ilusti ühe hooaja läbi. Kuid just siis kui ilmub see Season Expectationsi pilt ja sealt tahan Advance panna, crashib mäng!
                          Oma arust olen kõik õigesti installinud ja puha............äkki keegi teab aidata?
                          Mes que un club!

Kommentaar

täis mäng pidi tulema 24.august

Kommentaar

Algselt postitas eriklt Vaata postitust
                              mitmendat zone sa mõtled?
                              Zone 9 peaks olema

Kommentaar

jah,ma tean vana teema.

Aga küsimus.
                                Mul tuleb installides kui pole 0 prossagi ära laadinud,vaid tuleb kiri:"A problem occurred when trying to transfer the file 'data\gui\gui.big'from the media.
                                Do you want to retry to copy the file, or cancel the installation.

Vajutasin mitu korda 'Retry' aga ei midagi(sama kiri tuleb ette)

Algselt postitas Olympi Vaata postitust
                                Pärast CEP'i instailimst, tekkis Schalke 2 Altintiop'i. Ainuke vahe on selles, et üks mängib poolikus, aga teine ründes
                                Jah mängipki.
                                Halil Altintop
                                Ja
                                Hamit Altintop

Kas se asi veel toimib?
                                You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Working...
                                X