Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Paljudel meestel puudup CEP 3.2-es my squadis nägu nagu näiteks Adebayoril, Higuainil, Materazzil, Julio Cesaril ja ka Operil ning Jägeril, Stepanovil jpt.
Eesti koondise koosseisus on ründes terehhov ja vasakus keskkaitses keegi terekhov ja see, et Neemelol on seal hiinlase nägu nagu ka stepanovil ja dmitrijevil ning oper on poolkaitsja. Normaalne patch üldiselt aga ka väga palju vigu
hei
üks selline veidike kahtlane küsimus, aga ehk on teadjaid. Nimelt on mul mängus menüü nii krdima aeglane, et kui valid menüüst mingi valiku siis võid rahulikult 20 seki oodata, enne kui ta avaneb. Samas mäng ise jookseb nagu õlitatult!
seega, ehk kellelgi kogemusi?
hei
üks selline veidike kahtlane küsimus, aga ehk on teadjaid. Nimelt on mul mängus menüü nii krdima aeglane, et kui valid menüüst mingi valiku siis võid rahulikult 20 seki oodata, enne kui ta avaneb. Samas mäng ise jookseb nagu õlitatult!
seega, ehk kellelgi kogemusi?
mul sama probla, ise arvan et minu save-fail on läinud liiga suureks aga kindel ei ole.
Kommentaar