Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaadates paari viimase drafti Atlanta valikuid, ei mõista mina absoluutselt Replacementsi otsust... nagu ka mitte Püksikute oma. Ise oleksin nendest meestest niikuinii kaarega mööda läinud, aga nüüd tehti mu tee vähemalt veidigi sirgemaks. Aitäh!
POB tähendab Patrick O'Bryant? Minu mees - kahjuks osutus SummerLeagues läbikukkumiseks Kui nüüd vaadata GSW rosterit, siis Wright võib sel aastal väga kõvaks meheks osutuda... Oleneb nüüd sellest, kelle GSW addib lisaks.
Kõik oleneb millist kohta hakkab ta meeskonnas täitma.Vaadates Houstoni meeskonda, siis mehi kellele rünnak ehitatakse on küll.Pigem loodetakse temalt ehk kaitsemängu.
Too näiteid! Scola on liiga hea vend- on ta USA koondise PFid üle mänginud mängib ka muud vennad seal NBA-s.
Igasugused Leedu nimed tulevad meelde...
Aga Scola eeliseks vähemalt sel aastal tundub olevat see, et Houstonis pole kedagi paremat ka tema positsioonil mängima panna. Ja argentiinlased üldjuhul on NBA-s paremini kohanenud kui eurooplased.
Pidasin jah ühte leedu nime konkreetselt silmas. Scolaga küll jah vaevalt, et päris nii läheb aga garanteeritud ei ole talle samuti midagi.
Kommentaar