Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See on alati nii, et just enne palneeritud picki, võetakse enne ära...
    Õnnitlen Acie puhul - pakun 25-27 min/pg.

Kommentaar

Keegi ei kommenteeri ega mõnitagi? No nii ka ju ei lähe.

Algselt postitas silverman Vaata postitust
      Silverman Basket valib

1.7 Wright, Brandan [GS]
      POB anybody?

Algselt postitas Lauri Vaata postitust
      1.8 The Replacements Law IV, Acie [Atl]
      Vaadates paari viimase drafti Atlanta valikuid, ei mõista mina absoluutselt Replacementsi otsust... nagu ka mitte Püksikute oma. Ise oleksin nendest meestest niikuinii kaarega mööda läinud, aga nüüd tehti mu tee vähemalt veidigi sirgemaks. Aitäh!

Kommentaar

POB tähendab Patrick O'Bryant? Minu mees - kahjuks osutus SummerLeagues läbikukkumiseks Kui nüüd vaadata GSW rosterit, siis Wright võib sel aastal väga kõvaks meheks osutuda... Oleneb nüüd sellest, kelle GSW addib lisaks.

Kommentaar

mjaaa. wrighti võtmine on oskusliku GM-i kätetöö

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust
            mjaaa. wrighti võtmine on oskusliku GM-i kätetöö
            Ma olen meelitatud...
            Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

artz ja silverman mis te onaneerite siin ja teete teiste ees kavalat nägu. ma tean küll!

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid Vaata postitust
                artz ja silverman mis te onaneerite siin ja teete teiste ees kavalat nägu. ma tean küll!
                mida sa tead??? näitex ma tean nyydsest sillu telefoninumbrit

Kommentaar

Ja siit see tuleb:

Lihula KMKP valib:
                  1.9 Scola, Luis [Hou]

Kommentaar

See oli väga tugev valik. Scola kogemustega meest pingile ei jäeta.

Kommentaar

lähiminevikust on valge nahavärviga ja mitte usakatest mängijate puhul ka teistpidiseid näiteid tuua...

Kommentaar

Kõik oleneb millist kohta hakkab ta meeskonnas täitma.Vaadates Houstoni meeskonda, siis mehi kellele rünnak ehitatakse on küll.Pigem loodetakse temalt ehk kaitsemängu.

Kommentaar

Depth chart pakub praegu Scolat lausa Houstoni starting PFiks. Julge valik!

Kommentaar

Algselt postitas SundanceKid Vaata postitust
                            lähiminevikust on valge nahavärviga ja mitte usakatest mängijate puhul ka teistpidiseid näiteid tuua...
                            Too näiteid! Scola on liiga hea vend- on ta USA koondise PFid üle mänginud mängib ka muud vennad seal NBA-s.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                              Too näiteid! Scola on liiga hea vend- on ta USA koondise PFid üle mänginud mängib ka muud vennad seal NBA-s.
                              Igasugused Leedu nimed tulevad meelde...
                              Aga Scola eeliseks vähemalt sel aastal tundub olevat see, et Houstonis pole kedagi paremat ka tema positsioonil mängima panna. Ja argentiinlased üldjuhul on NBA-s paremini kohanenud kui eurooplased.
                              Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Pidasin jah ühte leedu nime konkreetselt silmas. Scolaga küll jah vaevalt, et päris nii läheb aga garanteeritud ei ole talle samuti midagi.

Kommentaar

Working...
                                X