Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Martin räägi siis nendest "uutest süsteemidest". Ja sellest ka, et mis taktika sul toimib. Kui ma ikka sain aru, et sa seda mängid .
Aga anna siis linki, kus sa selle mängu tõmbasid. Või ostsid originaali.
Süsteemidest jms uuest võid Sigamesi kodukalt lugeda, pole minu asi neid tutvustada. Tõmmata sa seda kahjuks või õnneks kuskilt ei saa ning nagu sa isegi tead, siis originaal pole müügis. Demot võib ehk järgmise kuu jooksul oodata. Mul on lihtsalt rõõm FMi andmebaasi koostada ja seetõttu saab ka mõnda asja testida.
Martin, kas tead, kas nii lähema viie aasta jooksul Baltimaade liigasid ka oodata on? Või äkki editorile uue liiga meisterdamise võimalus?
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
Martin, kas tead, kas nii lähema viie aasta jooksul Baltimaade liigasid ka oodata on? Või äkki editorile uue liiga meisterdamise võimalus?
Ametlikult tõenäoliselt mitte. Pigem on ehk selle aja jooksul mängu lisandunud selline jubin, mis laseb ametlikult ükskõik millise liiga kas tekitada või siis vahetada. Ehk kui andmebaas on korralik, siis saad oma nägemuse järgi ka Eesti liiga teha nt. meistriliiga kuni teine liiga vms. See on vähe reaalsem.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
kuna ma eelistan et sul on äge ja vähemalt dual core protsessor eks, siis seda sa saaksid sa tshekkida taskmanagerist ja vaataksid kuidas sul asi preformances jookseb
kui suure koormuse all vaid yks CPU sul pinges on siis ei ole asi paremaks läinud, kui aga mõlemad parajalt, siis on seff
Kommentaar