320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust1 loll küsimus
Mismoodi pilte teha FM-is?vajutan Prt Scr, pasten painti, aga ükskõik, mis formaadis ma salvestan ikka jääb väike ruut keset valget merd
.
George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustArr no mida on... alles võitsin Liverpooli 3-5 ning tegin Arsenaliga 1-1 viigi aga nüüd sain Portsmouthilt 2-0 pähe.
Taktika oli sama.Tavaliselt peale kaotust vahetan taktikaid niikaua kuni saan võidu.
Aga kas peaks koguaeg sama taktikaga mängima?Või pidevalt muutma.
Ise sain oma taktika just Stuttgardiga tööle. Esimesel hooajal 1 punktiline võit liigas Bayerni üle ja meistrite liigas veerandfinaal. Meedia pakkus mulle juba kohta ManU pingil aga sellele vastasin eitavalt. Teisel hooajal tõin sisse noored täkud Saksamaalt ja Prantsusmaalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustMa soovitaks töötada välja korralik taktika. Kaalutle ja vaata oma mängijaid ning nende iseärasusi. Mida rohkem sa taktikat vahetad, seda raskem on mängijatel aru saada mida nad tegema peavad.
Aga mida ma siis peaks tegema kui nt olen sama taktikaga võitnud 4-5 superklubi aga siis kaotan 2-3 mängu liiga viimasele.
No vahepeal sain ilusti mängima meeskonna mängisin 4-4-1-1. Kus ääred Ronaldo/Giggs jooksid ette kus vastavalt oli tippuründaja Henry ning tema selja taga Rooney.
Käivad juba kuulujuttud ,et manU ei annagi mulle uut lepingut, nojah olen 2hooaja jooksul võitnud ainult Liiga karika, Liigas jäin 3daks.
See hooaeg täiesti p***** läinud, ainult liiga karikas sain teise koha, nüüd liigas veel 3mängu pidada olen 3kohal, Liverpool 9p maas, ning Chelsea ja Arsenal samuti 9-10p ees minust!
-e-: Kuidas saaks neid asju parandada:
Domestic Player Bias
Hands On Approach
Mõlemad on sinu niiöelda "CV"-l.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustArr no mida on... alles võitsin Liverpooli 3-5 ning tegin Arsenaliga 1-1 viigi aga nüüd sain Portsmouthilt 2-0 pähe.
Taktika oli sama.
Kommentaar
-
Pmst on veel 1 asi suht tähtis, alguses tasub kohe endale parimad noored sisse tuua. Kes tahab näha parimaid noori klikib siiaAlgselt postitas MaekasMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustPmst on veel 1 asi suht tähtis, alguses tasub kohe endale parimad noored sisse tuua. Kes tahab näha parimaid noori klikib siia
Kommentaar
-
Algselt postitas Põnn Vaata postitustÄra hakka palun, tood nii palju kui võimalik -10 ja -9 PA-ga mängijaid ja asi on väga ilus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar