No võib-olla on pilt võetud samal ajal, kui mängija ise märtsis/aprilis on. Ega mängimise enda ajal ei viitsi väga pilte jms postitada ju foorumisse.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Mul on natukene rumal küsimus, aga küsin siiski: Kui ma nüüd mängin juba mitmendat hooaega meeskonnaga ja uuendan patchiga, kas siis sellele käimasolevale mängule ka see midagi korda läheb või ma pean alustama uuesti, et patchi mõju saaks toimida?
Tänades.Kommentaar
-
Sa pead uuesti alustama, et patch mõjuks siis.Kommentaar
-
Palun loe siit erinevusi enne vaata millised ikka eelmised postid ka on
Kommentaar
-
Enne kui sa uut mängu alustad saad valida kas võtad 8.0.0 või siis 8.0.2Kommentaar
-
noh ega ma ei tea aga eelmisest patchist oli küll kasu minu arust seda praegust pole jõudnud veel proovidaKommentaar
-
esimene patch parandas ära esimesed suured vead, nagu üks praeguseks juba legendaarne closing down bugi. teisega jätkatakse parandamist ja püütakse viia asja reaalsusele lähemale. Lisaks data update, mis mõjub küll ainult siis kui uut mängu alustad. Varem tehtud mänguga midagi muud ei juhtu, ainult mäng läheb paremaks ja reaalsemaks
mina hetkel soovitan
Kommentaar
-
Ole hea, seleta lahti mõiste Closing downi bug.esimene patch parandas ära esimesed suured vead, nagu üks praeguseks juba legendaarne closing down bugi. teisega jätkatakse parandamist ja püütakse viia asja reaalsusele lähemale. Lisaks data update, mis mõjub küll ainult siis kui uut mängu alustad. Varem tehtud mänguga midagi muud ei juhtu, ainult mäng läheb paremaks ja reaalsemaks
mina hetkel soovitan
Algselt postitanud kasutaja Maekas pooltMa pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar