Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

hea taktika

Kommentaar

keegi võiks head mängijad ka öelda, siis oleks nagu kümnesse
      Algselt postitas JT8055
      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Head mängijad.

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
          Head mängijad.

Euroopas on kõige rohkem (loosi)õnne vaja. Vähemalt mulle tundub nii.

Kommentaar

Ostan nüüd head mängijad ja panen hea taktika, peaks cli võitma küll
            Algselt postitas JT8055
            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Mine võimalikult ründavalt mängima. Minu kogemustes on Euroopas kõige lihtsam läbi lüüa kiirete kontrate, kitsa mängu ja lühikeste passidega.
              sigpic

Kommentaar

Või siis kasuta rixi või blowjobi bobi taktikat ja võta Chelsea.

Kommentaar

andke mingeid editoreid ka, paneks mõned paremad mängijad ka hulka
                  Algselt postitas JT8055
                  Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                    Shakthariga olen võitnud 6 hooaega liiga, karika ja superkarika, kuid euroopas läbimurret ei ole tulnud. Tekib küsimus mis võiks selle läbimurde tuua?

ma olen Shakhtariga alates 2007 kuni 2014 võitnud Ukraina Liiga, -Karika ja -Superkarika. ühe korra võitis Ukraina Superkarika Dynamo Kyev. aga Euromängudes on mu tipuks jäänud Meistrite Liiga veerandfinaal ja Euro Karika finaal, kus kaotasin CSKA Moskvale.

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
                      ma olen Shakhtariga alates 2007 kuni 2014 võitnud Ukraina Liiga, -Karika ja -Superkarika. ühe korra võitis Ukraina Superkarika Dynamo Kyev. aga Euromängudes on mu tipuks jäänud Meistrite Liiga veerandfinaal ja Euro Karika finaal, kus kaotasin CSKA Moskvale.
                      Meistrite Liiga lagi on minugi jaoks olnud veerandfinaal, Uefa karikas jõudsin eelmisel hooajal poolfinaali kuid seal kottis manku mind korralikult
                      Algselt postitas JT8055
                      Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                        Või siis kasuta rixi või blowjobi bobi taktikat ja võta Chelsea.
                        rahune maha, puberteet on raske, saame aru

Algselt postitas WeThePeople Vaata postitust
                        Shakthariga olen võitnud 6 hooaega liiga, karika ja superkarika, kuid euroopas läbimurret ei ole tulnud. Tekib küsimus mis võiks selle läbimurde tuua?
                        Tanel ütles kõik ära mida õelda on, lisaks tasuks ka nurgalõõgid üle vaadata ja "pressure is off" teamtalk teeb siukestes linnades nagu Barcelona, Roma ja Manchester imesi.

Leidsin mingi vana Zeniidi ka seivi üles, igatahes hooajal 2010/11 sain käed lõpuks CL-i külge.

Formatsioon mida CL-i mängudes kasutasin oli selline:

suht ründav stiil, rajatud sellele, et lihtsalt lõõd rohkem kui vastane. ( pld 13 f 29 a17) võibolla aitab teil Shakhtariga Euroopat vallutada
                        Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Kurb
                          Algselt postitas JT8055
                          Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Võtaks kokku siis mingi osa käimasolevast seivist.

Shakhtariga veetsin seitse meeldivat hooaega, igal aastal võitsin liiga, karika ja superkarika. Euroopas jõudsin kas CLi esimesse playoff ringi või Uefa cupis ka kaugemale, meenub poolfinaal Mänkudega.

Barcaga kaks hooaega läbi, esimesel hooajal ei võitnud midagi, liigas jäi Realist lahutama 6 punkti. CLis jõudsime välja poolfinaali, seal vandusime alla Juventusele. Karikas langesin Valencia vastu. Teisel hooajal müüsin sita maha ja ostsin sita asemele. Liiga võitsin Reali ees, CLi finaalis võitsin Liverpooli. Karikas taaskord kukkusin välja, Sevillast ei saanud üle ega ümber.

2015 aasta lõpus tuli huvitav pakkumine, Tšehhid tahtsid mind enda etteotsa, läksingi. 2016 EMile olid nad juba peaaegu saanud, võtsin võidupunktid veel Ungari, Iiri ja Valgevene vastu. EMil saime surmagrupi mis koosnes Horvaatiast, Hollandist, Portugalist ja meist. Horvaatia vastu tuli kindel 4-0 võit, Portugaliga mängisime 0-0 viiki ja Hollandile kaotasime 0-1. Pääsesime veerandfinaali, vastaseks vombati lemmik Türgi. 3-2 võidu tõi meile Martin Fenin lisaajal. Poolfinaalis võitsime 3-2 Taanit ja Finaalis kohtusime taaskord Hollandiga. Õnnetu 4-3 kaotus kuid siiski uhke Tšehhide üle kellel pole just kõige teravam meeskond euroopas.
                            Algselt postitas JT8055
                            Olge aktiivsemad!

Kommentaar

Olen mänginud erinevaid Manager'e alates 1999 aastast, siiani on CM ja FM olnud kõige lihtsamad aga samas kõige huvitavamad olnud, FA, LMA ja Fifa Managerid on natuke liiga ülepakutud, liiga palju on jalgapalliga mitte seonduvaid asju.
                              CM ja FM pole kunagi raskusid olnud kui alustanud olen kellegi tugevaga, enamasti Barcaga.
                              Hetkel mängin FM2008 ning seal olen Barcelonaga võitnud peaaegu kõik mis võita annab 4aasta jooksul, va. üks hispaania karikas ja üks CL karikas.
                              Iga suvine raha hulk mängijate ostmiseks on kuskil 200-300mln euro vahel.
                              Juba varumeeste pinki vaadates peaks hirm peal tulema vastasel, kui seal on valdes, c.ronaldo, ronaldinho, henry, pujol.

Kommentaar

Staarid pinkidel ei tee head.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X