320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2008

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    võitsin liiga ära siiski 1 punktiga. lõpus läks meeskonna vaim väga käest ära. siiski viimases mängus suutsin kodus võita HSV'd 3-2, kes tulid ka kolmandaks. Tõin mõned mängijad free trasfereritega ja üritan endiselt enda noorte võistkonnast uusi poisse tuua. Uus hooaeg algas igatahes masendavalt. Bayernilt 7-1 pähe saada ei ole eriti tore. Meistrite liigas tuli ka kohe interi vastu 4-0 saun. Kuigi võistkonnas on ainult 4 uut mängijat. Nendest 2 põhis. Ei oska mingit uut taktikat ka välja mõelda. Huvitav on see, et eelmisel hooajal tulid vastaste väravad põhiliselt esimese 15 minuti jooksul. siis seekord tulevad need viimastel minutitel. eks ma lasen edasi enda Hoffenheimiga. Liigas ennustati muidu 3ndat kohta. Ja raha ka ei ole (6m on ikka suht vähe)

    Kommentaar


      juhtus just väga veider asi. algas teine poolaeg ja ründajad män gisid palli lahti ja keskringis oli ka minu väravavaht. vastased said palli ja lõid kohe värava suunas - sisse. miks mu väravavaht väravate vahel polnud???

      Kommentaar


        Nii. järjekordne hooaeg seljataga. midagi rõõmustavat küll polnud, samas ise olin rahul. Hooaeg algas üli kehvasti, kui League Cupist kukkusin kohe välja ja liigas sain Bayernilt 7-1 sauna. Aga talvel-kevadel oli hoog supper. Meistrite liigast sain üllatuslikult grupist edasi. Mind loositi kokku Interi, Zaragoza ja Olympiacosega. Edasi sain tänu sellele, et kodus mängisin zaragozaga viiki ja võõrsil võitsin neid. Kuigi punktid olid samad ja neil parem väravate vahe. Esimeses play-offis tuli vastu Lyon ja sealt kodus 1-1 ja võõrsil 0-0 langesin välja. Võõrsil ei suutnud ikka üldse palli väravasse saada. Vastased olid terve mängu vähemuses, kuid ei mingit kasu. Positiivseim asi oli ehk German Cupi võit. Finaalis oli vastu taaskord Bayern. Võit tuli raskelt lisaajal Simone Pepe väravast. Liiga lõpetasin 6nda kohaga. Bayern võitis väga tugeva lõpuga. Ja ma jäin bayernist maha lausa 27 punktiga. Aga euroopa ootab mind siiski. Täiendusteks tõin 3 ääre mängijat. Eks kooseis ole veel noor ka, aga läheb paremuse poole. Kuranyi lõi 26 mänguga 5 väravat... veidi vähe ründaja kohta. Ja 2-3 kuud oli mu põhi ründaja Meier väljas. Eks sealt see vahe tuli. Uueks hooajaks on eesmärgiks hoida oma mängijaid alles, kuid mõnest liiga palju palka nõudvast (nt S.Pepe) sooviks küll lahti saada. Oma kasvandikud juba peale tulemas. Ja euroopa liigas jõuda playoffi, liigas vähemalt top3 ja karikas poolfinaal oleks väga ok.

        Kommentaar


          Nii. Liiga Cup tuli koju. Esimese mängu võitsin penaltitega Werderit. Kusjuures mu väravavaht Valo tõrjus 3 penaltit ära. Finaalis tuli võit Bayerni üle, keda ise pean küll suurimaks rivaaliks. Muidugi team informationis ei näita mulle ühtegi rivaali. See selleks. Täienduseks tõin Boatengi, kes oli ka leanul mul eelmine hooaeg (tasuta sain ja palka aint 7k naela), siis ühe korraliku prantsuse keskkaitsja, vahetusmehe paremale kaitsese, ja AMC Marko Marin, keda peetakse erinevatel andmetel mängu üheks parimaks nooreks. Kooseis on üsna ühtlane. Kahjuks sai mu oma kasvandik Halfar keskkaitses vigastada ja on väljas 4 kuud. Eks peab kapten, kes juba 36 aastane, teda asendama. Aga tühi loba, panen ehk screani enda võistkonnast.

          Kommentaar


            hooaeg taaskord läbi. Kahjuks jäin teisele kohale. Bayern võitis mind 3 puntiga, ja viimase mängu sain pähe 3:2. Samas, väravatevahega poleks siiski neile vastu saanud. Võistkonda täiendasin kiiresti talvel, kui meestel hakkasid lepingud lõppema. Tõin endale 3 keskkaitsjat. Samas selgus, et mu põhikeskkaitsja MAthijsen siiski oli nõus ühe hooaja veel minu klubis pallima. Nüüd tekkis selline asi, et mul on 6 võrdset keskkaitsjat, 4 võrdset AMC'd, ja 4 Võrdset DMC'd. Ründajaid pole vaja võistkonda tuua, sest oma kasvandik Manuel Meier (regen) oli taaaskord hoos ja võitis kolmandat aastat järjest saksamaa parima noormängija tiitli. Kokku lõi kõikide sarjade peale 37 väravat. Hooaja lõpus oli väga hoos vene nooruk Anton Sosnin, kes sammuti mängu algusest peale minu võistkonnas imesid korda saatmas. Kokku lõi ta liigas 16 väravat ja andis 9 söötu. Marko Marin toetas kõrval 12 söödu ja 8 väravaga. Pettunud olen ainult enda ääre ründajatest, Tobias Weis tahab juba teist hooaega uut võimalust proovida. Carlos Eduardo on lihtsalt hädine võrreldes vahetusest tuleva Reicheriga (19 aastane regen sammuti). Mu suur viga alati FM'i mängides on see, et ma ostan liiga palju noori mängijaid kokku. Mu reserv on pungil andekatest 19-23 aastastest noortest. Paljud neist ei taha laenule minna ja paljud tahavad kohe first team'i. Eks ma üritan nüüd võistkonda komplekteerida paremaks. Sellel hooajal võtan sihiks kindla esikoha liigas. Meistrite liigas tahan jõuda veerandfinaali ja üks karikatest tuleks ka ära võita. Muidugi on Barca ja Manu mind juba 3-4 korda tahtnud ametisse tuua, kuid olen kõik korrad keeldunud. Ehk tuleb sellel hooajal üle 1 karika

            Kommentaar


              Keegi Eesti patchi saab anda?

              Kommentaar


                Kas tõesti ei ole kellegil Eesti patchi?

                Kommentaar


                  varematel lehtedel on raudselt. aga sorri, mina küll ei viitsi otsida

                  Kommentaar


                    soovitage taktikat ja mängijaid florasse... ise ei saa hakkama..

                    Kommentaar


                      mulle tundub endiselt, et parimad taktikad on 4-5-1 kolme AMc'ga või siis 5-3-2 WingBackidega. mängijaid ei oska soovitada.

                      Kommentaar


                        leidsin juba, olen selle taktikaga liigas 8 mängu kaotuseta, lisan siia siis pärast mängijad ka keda osta jne klikka siia et tõmmata

                        Kommentaar


                          keegi online mängu viitsib?

                          Kommentaar


                            no ei oska vist pennusid lüüa.

                            Kommentaar


                              nii, kirjutaks ka veidi enda karjäärist hoffenheimiga. eelmine hooaeg jäin liigas 3ndale kohale, mis ei ole küll halb boardi arvates, aga võiks siiski rohkem bayernile vastu saada (schalke trügis ka vahele). Igatahes algas nüüd 13/14 hooaeg. Ja võistkonna olen juba väga tasaseks saanud. Kõvad papid tulid, kui müüsin hooaja alguses maha kaks noort tuleviku tähte, kes minu silmis ei olnud kindlasti oma hinda väärt. Tsehi vasak wingback 16m(22a) ja hispaania AMC/FC (22a) 30m. Viimane tääp sai chelseast veel 110k naela palka. ulme.
                              Tiimi sai endale meelitatud vanameister ballack (et keskväli ikka kindlam oleks), vasak kaitsja Marcell Jansen, Ashley Young, Lukas Podolski ja Aaron Hunt ründeteravuseks, sest vahetasin formatsiooni. Ja keskkaitsesse ostsin Samba 9,5m eest. Teised sain kõik tänu sellele, et leping oli lõppenud.
                              Võistkond on väga võrdne. Iga kohapeale käib võitlus. Ehk on endiselt probleem selles, et pole ühtegi veel "world class" playerit.
                              Selle hooaja eesmärk on jõuda CL poolfinaali (eelmine aasta õnnestus, kuid vandusin siiski chelseale alla) ja liiga võit taaskord kätte saada. transfer budget on ka mõnusalt suur, 60m. Ja klubi ise on juba üpris rikas (mäletan esimest hooaega, kus klubil oli alla 1 milli). Samas ei näe hetkel mõtet seda raha "raisata". Ehk teen update, kui olen poolehooaja peale jõudnud.

                              Kommentaar


                                FC Flora (2007/08)

                                Lõpetasin siis Floraga 2007/08 hooaja ning sain Meistriliigas 1. koha, edestasin Tammekat 2 punktiga. Euroopas läks hästi, laeks jäi Euro Cupi 1. round, kus kaotasin Evertonile häbistava skooriga võõrsil (5-0) , aga võitsin neid kodus , eelnevalt olin mänginud Helsingborsiga (võõrsil võitluslik 4-3 võit!!) ning šotlaste Dunfermlinega (Võõrsil võitsin neid 5-2!!!). Karikasarjas jäi laeks 3. ring , kus kaotasin Paidele penaltidega. Meeskonna staarideks tõusid Viikmäe , Zahhovaiko (mõlemad lõid 16 väravat, Zahho müüsin 2.2M eest ukrainalaste Chernomoretsi kuna raha oli hädasti vaja.) ning Reim , kes andis 40 mängus 30 assisti ning lõi 12 väravat.
                                Olen palju panustanud noortele, parimad pojad tõstsin esindusmeeskonda, lisaks sellele nad abistavad ka Flora II meeskonda. Hooaja alguses ostsin oma tütarklubidest kokku "tulevikustaare" (nt. Naris, Kõrtsmik, Prosa jne.)

                                -- Alustasin juba 2008/09 hooajaga , Superkarikas võitsin Kalevi 3-1, Meistrite Liigas loositi mind kokku rootslaste Djurgardeniga. (Ma vihkan skandinaavia meeskondi.)

                                Ostud-müügid 2007/08 hooajal.
                                Fixtures (1)
                                Fixtures (2)
                                Fixtures (3)

                                Kommentaar

                                Working...
                                X