320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2008

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    On ka preaegu siukseid taktikaid, mis töötavad pikalt. Viimase info kohaselt tasub omada ründajaid, kellel on oskus/harjumus 'Place shots'.

    Kommentaar


      [q]fabregas 34.5 mil + robinho real madrid[/q]

      miks tema müüsid ? ta ju arse hing

      Kommentaar


        Algselt postitas JanK Vaata postitust
        M Ise ei julge 4-3-3 peale minna - kardan, et keskväli jääb nõrgaks.

        Kusjuures mina olen just mänginud suurte kalade vastu (ManU, Barcelona, Arsenal, Real Madrid jne jne) 4-3-3 (normal) taktikat ja 95% kordadest on see mulle õnne ka toonud. ManU ja Barcelona on muidugi tavaliselt tulnud sama taktikaga ja saanud igakord kõrvetada. Samas millegipärast nõrgemate vastu see taktika mul nii hästi ei toimi.

        Ise mängin Tottenhamiga.
        http://muhel.planet.ee/fm

        EESTI FM (Football Manager) KLANN

        Kommentaar


          34,5 milli ja robinho ta arsenali hing küll ei ole

          Kommentaar


            Algselt postitas matys Vaata postitust
            fabregas 34.5 mil + robinho real madrid
            ega see ehk kõige targem tegu ei olnud, kuid siiski enam vähem mõistlik. ma ajasin Barcaga Fabregast mingi 3 hooaega järjest taga ja lihtsalt ei müüdud. Lõpuks 4. hooajal sain mingi 70ne milliga.

            Veel üks kallis mees on olnud Silva

            kolmandat kohta hoiab Daniel Alves 38 milliga

            aaa ära Velat Arsenalist minema lase, see mees on superründaja

            Kommentaar


              CRonaldo on ka väga kallis.
              slimm.ee

              Kommentaar


                Lõpuks hakkas päike ka minu õues paistma.
                Suutsin omale suht imeliku, aga seeeest hea taktika luua ning olen veebruari kuus Nottingham Forestiga Coca Colas 6. kohale tõusnud. 13 vooru on veel mängida ning esimesest kohast lahutab mind 6 punkti.
                I on 67, II 66, III 65, IV 64, V 62 ja minul 61 punkti.
                Suht saavutus minu jaoks nii kõrgel olla CC's, sest klubiga alles esimene hooaeg seal. Samas, lubasin boardile tiitlit ning tahan seda ka saavutada.

                EDIT:
                Mamadou Sakho hind kerkib ka tulevikus lakke.
                Väga viis tegelane.

                Kommentaar


                  ma velat ei kavatsegi müüa, aga adebayori plaanin müüa kyll, sest rhys murphy on pääris heaks läinud, muidu viimased kolm mängu on on olnud masendavad, kaks viiki ja kaotus kuigi teen mingi 30 pealelööki ja hoian palli 70 %

                  Kommentaar


                    Keegi eesti liiga db ei viitsi jagada? Eelmine leht on maas:S.

                    Kommentaar


                      Eesti patch

                      Kommentaar


                        Nonii pea pool hooaega mul möödas, esimest korda mängin siis ja ülihästi alanud Sutton Utd-ga. Hooajaeelsed sõpakad enamuses 4 võitsin, 1 kaotason ja 1 viigistasin. Liigas praegu 1sel kohal, 2. koht minust 2p kaugusel. Juhtkonnale lubasin lõpetamist väärikal kohal, aga sellisel moel võib isegi kõrgemale tõusta!

                        Kommentaar


                          Real Betis

                          Kirjutan ka siis tsipa!

                          Alustasin siis Hispaania La Ligas Real Betisiga. Media prediction oli 15.koht ning boardile ei julgend ka midagi lubada, ütlesin, et jääme püsima. Hooaeg algas üllatavalt hästi, samas mul suurt raha kulutada meestele pole ja olen hakkama saanud olemas olevate meestega. Rünnak toetub mul vaid kahele mehel Rafael Sobis ja Pavone. Sobis muidugi täkk. Kui ebkumb eemal kasutan 451 taktikat, muidu tava takikana on asetus 41212.
                          Hooajas on mängitud 28mängu ning olen väga tublil 5-dal kohal. Fännid ja media on tõsiselt üllatunud ning meedias nimetatakse mind siis kõrgelt lendavaks kuna selgelt ületan kõigi ootusi. Eesmärk siis saada euro koht. Ilmselt lõpetan liiga 5-nda kohaga kuna 1 ja 2 koht (barca,real) eest ära. Kuigi mul 3,4 koha tiimidega on samapalju punkte on meie omavaheline mängude seis kehv, lisaks 6-s koht kaotab juba ca 7punktiga, mis peaks tähendama, et kui suur langust ei tule siis 5 koht on kindel.
                          Liiga karikas jõudsin veerandfinaali kus võõrsil tegin bracaga 0-0 ja kodus samuti 0-0 ning pennudega 1-4 kaotasin. Peale neid mänge kiideti ka meedias mind palju ning siis avanes võimalus kandideerida tööle Nigeeria treeneripostile. Nigeeria oli selgelt huvitatud ja nii ma super eagleseid juhendama asusin.
                          Meedias küsiti just, et näha saab olema kuda mõjub stress klubi ja rahvust koos juhendades minule.
                          Nigeeria koondisega tegin mõningase uuenduskuuri ning olen pidanud oma esimese sõrpuskohtumise brasiiliaga mis lõppes 3-3 (1-3 poolaeg). Fännidele, boardile ja ka üldsusel oli see shokk pauk ning järjekordselt sain pai.

                          Betisest müünud olen vaid ühe mehe caffa boltonisse 1,7m eest. Ühetegi ostu pole teostanud.

                          Hooaja vahetusel jahin kindlasti lisa ründajat+mõnda kvaliteet DM-i (L.diarra, Bolzoni või teisel juhul Merida arsest). Lisaks sain juba allkirja alla owoynmelale werderist (nimi vist ebatäpne).

                          Kena mängimist!

                          Kommentaar


                            See Werderi mees on Owomoyela.

                            Kommentaar


                              Ka Betisiga, teine hooaeg poole peal. Sarnaselt siis TSA-le pakuti ka mulle meedia poolt 15. kohta, aga saatsin ajakirjanikud perse ja ütlesin boardile, et lõpetan top halfis. Läks aga tunduvalt paremini kui top half - kuigi Barca vastu ei olnud absoluutselt lootustki (kogusid 101 punkti), lõpetasin hooaja teise koha ja 74 punktiga. Valencia kolmas 70 silma ning Real neljas 67p. Välja potsasid Mallorca, Osasuna ja Valladolid.

                              Karika neljandas ringis sain 3:1 jagu Cadizist, viiendas ringis vussisin Depori vastu. Esimese mängu vussisin hästi, võitsin Pavone 90. minuti väravast 1:0, teine mäng täitsa võsas, 1:4 kaotus võõrsil jättis mu edasisest konkurentsist välja.

                              Nagu mainis oma postituses ka TSA, siis liidrirolli kandsid kaks ründajat - Rafael Sobis ning Mariano Pavone - kahe peale kokku liigas 47 väravat, mis tegelikult võiks vabalt olla ka Sobise individuaalne tulemus, aga võta näpust. 4-1-2-1-2'te mängides skoorivad mõlemad härrad stabiilselt, eelmisel hooajal siis vastavalt Sobis 23 ja Pavone 24.

                              Esimese hooaja eel tõin klubisse laenuga kolm meest - Alessandro Potenza, Iago ja Gustavo Varela, kellest esimesed kaks peagi minema saatsin, aga Varela täitis tublisti põhikoosseisu kohta, kuid hooaja lõppedes täitus mehel ka 30. eluaasta ja otsustasin temaga lepingut mitte pikendada. Talvel tõin aga keskkaitsesse Juanito asemel tõhusa täienduse Breno näol, keda mitmed tippklubid jahivad, aga näppigu kotte

                              Teine hooaeg hetkel täpselt poole peal, 19 mängu liigas mängitud ning juhin Barcelona ees kahe punktiga, kolmas on kuninglik klubi, kes on kogunud viis punkti vähem kui mina. Väljalangemistsoonis on Almeria, Gimnastic ja Levante.

                              Karikas otsustasin sel aastal mängida noortega. Neljandas ringis vastane Cultural Leonesa kusagilt mudaliigast, 3:1 üldvõit ning edasi. Viiendas ringis on vastas Almeria, kellega esimeses mängus 1:1 tegin, teine matš veel ootamas.

                              Meistrite Liigas olin ühes grupis Lyoni, Roma ja Moskva Spartakiga. Kuuest mängust neli võitu, üks viik ning kaotus Lyonile. Sellest aga grupivõiduks piisas, Lyon kogus minust ühe punkti vähem, Spartak sai vaid ühe silma. Esimeses knockoutfaasis sain vastaseks Werder Bremeni, kellega mängud veel ees ootavad.

                              Hooaja eel saatsin minema Marko Babici Evertoni 2,5 miljoni naela eest ning Lima Sampdoriasse 3 miljoni naela eest. Cristian Pecci läks laenule Real Sportingusse, Pedro Contreras, Oscar Lopez ja Moreno vabaagentideks.

                              Meeskonna täiendamise puhul panustasin noortesse, kellesse investeerisin 7,5 miljonit. Sisse tulid Sotiris Ninis, Francisco Merida, Christian Kõrtsmik, Kaarel Raamat, Jaanis Kriska, Kaimar Saag ja Anton Sosnin. Ninis, Merida, Kõrtsmik ja Sosnin on stabiilsed vahetusmehed, ülejäänud eestlased pallivad U19 tiimis.

                              Hooaja eel pakuti mulle neljandat kohta, kuid see mind kindlasti ei rahulda, lähen liigavõidu peale!

                              Kommentaar


                                Aga kuhu see eesti liiga patch tuleks paigutada?Jah mis riigi asemele see eesti liiga tuleb?

                                Kommentaar

                                Working...
                                X