Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sai alustatud R.C.D Mallorca S.A.Dga ja panen kirja ka midagi.
Ega meeskond polnud väga nõrk aga kaitse vajab tõsiseid täiendusi, sellest lähtudes sai ka Sergey Ignashevich tasuta üles korjatud. Raha ei antud ja palgad olid ka pikalt miinuses, väikeklubi asi. Rohkem keegi ei liitunud. Lahkus aga terve B meeskond ja osa noorukeid.
Hooaeg algas superhästi, peale 12. mängu asusin tugeval 3. kohal. Edasi tuli aga raske periood kus tuli järjest kohtuda Zaragoza, Valencia, Real Madridi, Sevilla ja Barcelonaga. Sealt ainult 2 punkti saades läks meestel tuju nulli ja sai ka see püsirohi otsa mis hooaja alguses meid nii kõrgel hoidis. Hooaja lõppedes siiski 8. koht tabelis, võitis Barcelona, teine Real Madrid ja kolmas Real Betis. Välja langesid Getafe, Valladolid ja Levante.
Hispaania karikas läks alguses hästi, see oli vast kantud heast üldisest hooaja algusest, igatahes neljas ring Recreativo vastu 2-1 ja 0-0, viies ring Zaragoza vastu 2-0 ja 2-0. Veerandfinaalis aga läks nagu läks, võõrsilt 1-0 võit mütsiga lööma tulnud Barcelona vastu. Kodus läks kehvemini, täieskooseisus ei jäetud mingit võimalust ja 0-5 kaotus oli tõsiasi.
Üldjoontes oleks paremat liigapositsiooni tahtnud, plaanitud oli küll 8 sisse tulla aga pikalt 3. kohal olles kasvas isu.
Peale hooaja lõppu lasin lahti Hectori ja Javier Dorado, vanad mehed kes lihtsalt palka röövisid.
Mul nüüd Leedsi eesotsas läbisaamas 11. hooaeg ning juba kummitab kerge lack of motivation :O
Lõpuks sai siis võidetud ka viimane karikas CL ! Raskesti on läinud ka FA Cupis mille ainult korra olen suutnud võita.
Otsustasin siis seda hooaega veits teisiti teha. Pensile saatsin enamuse satsist. Meeskonna tuumiku moodustavad enda Youth´id ja väga head noored brassid, argentiinlased ja muulased.
Keskmine vanus siis 22 va siis väravas 34 aastane vana
Liigas hoian 5.kohta mis endale kergeks üllatuseks. Noored on kõik väga suure potensiaaliga aga puudub kogemus. Board tahab, et tiitel tuleb, ise aga kardan, et jääb viimaseks hooajaks Leedsi eesotsas.
Niiet oskab keegi soovitada uut väljakutset ? Olen siin pikalt mõelnud Hispaania liiga peale või siis alustada kas Evertoni (virelevad CCC-s) või Nottingham Forestiga (League 2 keskmikud S: ), et nad tagasi üles viia,.
Ooo keegi veel, kes Shakhtariga mängib Ma ise ootan patchi ära, mis varstivarsti peaks väljas olema siis hakkan mängima FM 2007s oli kena Shakhtariga omada
Muidu ma soovitan sul Vene klubisi raidida, sealt leiab ikka väga häid mängijaid, kes on nõus sinuga liituma ntx Jo, Vagner Love, Daniel Carvalho, Arshavin jne
Samuti on ka enamus Lõuna-Ameerikas pallivatest mängijatest huvitatud sinuga liitumisest, niiet vaata seal ka ringi, ntx Carlinhos, Breno, Sidnei, Guilherme jne
Lisaks vaata ka teistest nõukogude maadest ringi, sealt võib ka leida ka häid mängijaid ning enamus on nõus sinuga liituma, ntx Luka Modric ...
Muide D. Carvalho on väga s**t mängija, näitajad küll kõrged kuid kunagi ei suutnud mul meeskonnas midagi silmapaistvat korda saata. jap, CSKA Moscow on eriti hea tiim, kust saab eriti häid mängijaid, kes enam-vähem on nõud Ukraina mastaabis mängima ka.
Kannata kannata, mul vahetusid Vapruse eesotsas juhid ja visati 8M transfer cashi aastal 2013. Ainult võitma peab hakkama, ähvardavad Drogba treeneriks tuua.
Mismoodi Sul see õnnestus?
Kas Sa liikusid vaikselt pankroti poole või osteti klubi niisama ära?
Ise olen aastas 2014 ja klubiks on Elva. Ootan vaikselt väheke rahakamaid bosse, kelle abil saaks lõpuks oma staadioni ehitada.
Lühikirjeldus siis hooaegedest:
2007/08:
Esiliiga võitja, edestasime TVMK II 10 punktiga. Mängisin enamasti TVMK-st, Florast ja Levadiast laenatud meestega.
2008/09:
Meistriliiga debüüthooajal 5. koht. Jäin rahule, põhitegijateks jällegi laenatud mängijad. Karikas saime 3. ringis pähe Levadialt.
2009/10:
Endiselt põhiliselt laenatud mängijad, kuid tuhnisin ka Aafrika klubides ja sain kaks head noort, kellest üks on nüüdseks ka 775k euro eest Portugali Sportingusse müüdud ja teine mängib kindlalt põhikoosseisus vasakkaitsja kohal. Lisaks jäi üks veel ootele, sest ta oli liiga noor, kuid nüüd on samuti põhikoosseisus keskkaitsja kohal.
Liigas olime taaskord viiendad, kuid karikasarjas jõudsime välja finaali, kus pidime kahjuks Flora 2:1 paremust tunnistama.
2010/11:
Saime suure hulga eestlastest vabaagente, kellest enamik oli varem laenul olnud. Meistriliigas tuli 4.koht, karikas piirdusime 3.ringiga, kuid suurimaid tegusid tegime Euroopas. Elva ajaloo esimene euromäng lõppes võõrsil Dinamo-2 Kievi vastu 10:0(!) võiduga. Kõik, kaasaarvatud mina, olid šokis. kodus kaotasime küll 4:0, kuid see ei vähendanud rõõmu. UEFA Cupi teises ringis jäime aga alla Partizanile 6:1.
2011/12:
Lisandus veel mõni vabaagent. Liigas saavutasime Flora järel teise koha ja karikas võitsime finaalis Transi 2:0.
Euroväljakutele kahjuks ei pääsenud.
2012/13:
Meistriliiga ja Superkarika võitja, kuid mujal sellist edu polnud. Karikas tuli kolmandas ringis penaltitega üllatuskaotus Olympicult ja UEFA Cupis ei saanud edasi 1.kvalifikatsiooniringist, kui tuli alla vanduda Groningenile 5:1.
2013/14:
Kõige edukam hooaeg siis. Meistriliiga, Superkarika(2:0 Orbiit) ja Karikasarja(3:0 Flora) võit. Samuti tegime suuri tegusid Euroopas. Meistrite Liiga 1.kvalifikatsiooniringis võitsime kokkuvõttes 5:4 Debreceni ja teises võõrsil löödud väravatega(2:2) Maccabi Haifat. Kahjuks pidime seejärel alla vanduma Betisile 0:3. UEFA Cupi esimeses ringis tunnistasime Dnipro 2:3 paremust.
Sobrasin ka jälle Aafrika klubides ja leidsin veel mõne talendika noore, kellest üks on juba põhikoosseisus ja paar tükki U-19-ses.
Hetkel pooleliolev hooaeg 2014/15:
Hooaja alguses ei toimunud mingil põhjusel Superkarika mängu, seega üks karikas jäi võitmata.
Euroopas teeme ajalugu. Küprose Anorthosi vastu polnud probleeme, võõrsil 1:1 ja kodus 4:0. Järgmine vastane, Tarmo Neemelo koduklubi FC Midtjylland, oli juba natuke tõsisem. Neemelo ise oli vigastatud ja ei saanud oma klubi aidata. Kodus võitsime 2:1 ja võõrsil mängule läksime väga kaitsva taktikaga, kuid tuli 3:0 võit.
Meistrite Liiga 3. kvalifikatsiooniringi vastaseks loositi Benfica. Esimene mäng toimus Portugalis ja läksime mängima sama taktikaga, millega Taanis ning võitlesime välja 1:1 viigi. Kodumäng Sportland Arenal oli kindlasti Elva mängijatele siiani tähtsaim mäng nende elus. Läksime mängima julgelt ja ründava taktikaga ning see tasus ka ära, kui 55. minutiks olid Hausenberg ja Šadrin Elva 2:0 juhtima viinud. Maximiliano Pereira lõi küll ühe tagasi, kuid enamaks vastastel jõudu polnud.
Grupifaasis on vastasteks Valencia(viimase kahe aasta võitja), Schalke ja Fiorentina.
Siinkohal ka praegu lõpetan.
Taneli jutt jumala õige. Üks sõber ei saanud mul Agüerot üldse mängima, aga mina... vist ikka sain.
mul Shakhtar´is samuti rootslasest puurilukk juba kolmandat hooaega kuid nüüd´s tahab lahkuda, ise teine 37 aastane. mõtles vist, et Ukraina pärusmaa pole õige koht pensile minemiseks. :P
alustasin siis wiganiga ytlesin et avoid relegation ja anti 12.5 milli
ostsin sisse siis ääritalo 500k, klavani 1 milliga ja laenasin johnny evansi.
lisaks myysin maha selle taylori sealt paremäärelt board võttis ise 8.5 millise pakkumise vastu, tahan veel osta mingit keskpoolikut kelle hind alla 5 milli ootan soovitusi
karta võib et ma Carvalho´t vist kaitseliinis ei kasutanud.
No player instructions peab ka õige olema. Kaasarvatud sobivad mängijad ümberringi.
Endal õnnestus siukese tundmatu Rumeenia klubiga U Cluj maailma tipu tõusta. Rohkem ei viitsi plärada kui 2018. aastal ja 2019. aastal sai CL koti pistetud. Eriti võimsalt esinesime 2019. aastal - 10 võitu ja 4 viiki, vastasteks tiimid nagu Lyon, Zaragoza, Villarreal (Hispaanias on hierarhias natuke muudatusi toimunud , Milan. Suutsin Hall Of Fame's Sir Alex'i ja Trappatoni järelegi tõusta. Tiim põhimõtteliselt teistest kindlasti üle pole induviduaalselt, aga meeskonna mäng, hea taktika ja super vormiajastus mängisid suurepärast rolli. Esimese võiduks suutsin ennast aprilliks-maiks sellisesse hoogu saada, et toimunud 7 mängu võitsime väravatevahega 27:2 või nii, kusjuures liigas (mis muidugi ammu võidetud) mängisime kõigi suurte konkurentidega ja CLis Juventuse ja Arsenaliga. Tiim koosnes vähemalt 75% kodumaistest meestest, et võidust täit rõõmu saada ja challenge vähe tugevam oleks.
Lõpetasin sellega mängu mingiks ajaks ära, nüüd proovin karjäärimehena oma õnne.
DB:
Argentina (Premier Division Only)
Belgium (First Division Only)
Brazil (First Division Only)
Czech Republic (First Division Only)
Denmark (Premier Division Only)
England (Coca-Cola League 1 and Above)
Finland (Premier Division Only)
France (Ligue 2 and Above)
Germany (Second Division and Above)
Greece (Superleague Only)
Hungary (Division I Only)
Italy (Serie C2 and Above)
Holland (Premier Division Only)
Mexico (First Division Only)
Portugal (Bwin League Only)
Scotland (Premier League Only)
Serbia (SuperLeague Only)
Spain (Liga BBVA and Above)
Switzerland (Super League Only)
Turkey (Premier Division Only)
USA (MLS)
Ei viitsinud uuesti kirjutama hakata, kui juba inglise keeles postitasin teisse foorumisse. Alustan Serie C2A's Lumezzanega. Ehk saab juba aastakesega väheke pre˛tiissema töökoha, kasvõi mõne Euroopa madalama tasemega riigi tiitlipretendetidega, et Euroopas natuke end nädiata.
Kommentaar