klge , ja C liigast PEAB saama edasi esiliigasse ... mis mõte sellel muidu oleks ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA C-Liiga 07/08
Collapse
X
-
me ei PEA mitte kedagi juurde võtma ja langetama. see oleks meiepoolne vastutulek uutele huvilistele. ja praegune mõte oleks selles, et oleks mingigi järjekord uute liitujate jaoks juhuks, kui keegi loobuks Esiliigast.
ma lihtsalt täpsustasin hetkeolukorda. kui enamus Meistriliigast ja Esiliigast on asjaga päri, et tehakse ka C-liiga ja see sab ühendatud eelmistega, siis nii ka läheb.
Kommentaar
-
Mina olen päri...
Aga selleks tuleb saada kokku väheamlt 20 meest, kes asjaga tegeleksid, kui liigas on esiliigavendi ja vb ka meistrika GM'e, siis ei tule midagi asjast välja.
Kui 20 matsi koos, siis ei ole mul selle vastu midagi, et C'st võimalik tõusta.
Mida rohkem seda enam ja tase aina paraneb. See oleksjuba sellepärast hea, et SDK välja kukkumise kohalt nii eneskindel ei oleks
Kommentaar
-
ning kui 3 nendest saaxid esiliigasse, see polex ju ka teab mis õige.Algselt postitas sten777 Vaata postitust... poole hooajapealt oli meid aktiivseid mängumehi alles 5 ...
näitex: ytleme nii et yx nendest ei viitsi esiliigasse tulla, yhte ei saa kätte ning siis saax koha GM, kes jäi aktiivsetest viimasex.
põhiline on leida aktiivsus kyll need kohad ka tulevad, iseenesest kas neid yleminekukohti koha alguses 3 tykki peax olema
Kommentaar
-
ma kartsin uusi tulijaid juba siis hirmsasti, kui ma koos mitme teise manageriga Esiliigat organiseerisin. öösiti ei saanud magadagi hirmust aga ikka tegime.Algselt postitas hassan74 Vaata postitustNyyd aga millegipärast möni hakkab kartma?
Kommentaar
-
Re
Ma arvan ka, et C-liiga peaks saama liigasüsteemi osaks. Hea oleks kui siia saaks koguda nn. tuttavaid või tuttavate tuttavaid, siis on kergem liigat aktiivsena hoida.
Omalt poolt tunnen C-liigast huvitatutest nelja tegelast.
Kui ei ole võimalust edasi rühkida, siis kaob varsti ka huvi asja vastu...
Nii, et minu poolt hääl C-liiga integreerimiseks üldkontseptsiooni!
Jaak
Kommentaar
-
Nüüd oleks vaid tore, kui need, kes on maininud oma sõprade-tuttavate huvi mainitet asja vastu, suudaksid huvilised ka siia teemasse juhatada. Lisaks jaak20-le on vist mujal midagi maininud ka Michkel ja uukaa...
Sest: esiteks näitab suurem number teistele eeskuju ja ütleb, et molutamiseks pole aega; teiseks pole ju tõesti enam väga aega... eriti kui plaanida siiagi miskit väikset osalustasu ja liiga liitmist püramiidiga.
Kommentaar
-
Aga teeks siis selle edasipääsemisega mingi süsteemi. Nt kui hooaja lõpuks on aktiivseid kasutajaid 15, pääseb kõrgemale 2 esimest. Kui hooaja lõpuks on aktiivseid kasutajaid 10, siis parim ja kui ei lähe asi korralikult tööle, siis c-liiga võitjal on esmaõigus saada kellegi loobumise korral esiliigasse?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar