Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA C-Liiga 07/08

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no mul on olnud paar korda nii, et lihtsalt lasen pendida sest mai tea kas võtta vastu või ei. Ja ma ei vasta koguaeg boardis ka nt kohaloleku checkis, sest ei viitsi lihtsalt eriti . Aktiivne olen küll

Kommentaar

Algselt postitas artz Vaata postitust

Seega mina annan hääle, sellele et järgmise hooajaeelsel ajal otsustatakse, mis täpselt saab. Loodetavasti annab 'jaak20' täpse ylevaate, mis liigas toimus. Esiliiga omad mainivad ära laisad ja mitteaktiivsete nimed (äkki karistatakse neid). Mõni esiliiga GM-dest loobub. Ja mis kõige tähtsam, tehtakse vastavad reeglid enne hooaja algust.
      Sisuliselt sai ju seda liigat ette valmistades poole sõnaga lubatud, et parimatele võiks kohad kõrgemas liigas kuuluda küll, seega minu poolest võiks kahel või kolmel aktiivsel C-liiga mängijal esiliiga luuserite vastu lasta koht välja vahetada küll.

Trade pakkumistele mittevastamist küll luuserluseks pidada ei saa, sest mina otsustusvõimetu inimesena pean miinimum nädala saama kaalumiseks, mistõttu pole ma väga kiire accept või reject nupule vajutaja
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma ei tea, kas minu hääl sai kirja aga olenemata artz'i kirjutisest annan mina hääle, et C'st peaks tõusma 3 meest Esiliigasse. Kindlasti, ja ilma igausguste agadeta. See oli liigade süsteemi loomise mõte ja see kas tegemist on c kolme esimese või b kolme viimasega, ei oma erilist tähtsust. Meistrikas näitab alles, mis mastist mehega tegu on.

Trade'i pakkumisele vastamine rohkem kui kahe päevaga on jama. Sellise uimerdamisega pole meistrikas midagi teha. Ma ei suuda aru saada, mida seal nii kaua mõelda. Kui hommikused box'id vaadatud ja kindald saidid ka, siis käib otsus kiirelt. Üldiselt tehakse enamus trade vist msn'is Vähemalt meistrikas.

Kommentaar

minumeelest peaks ka kolm :P hea hea! Varti paneme C liigas püsti ka jutud kes järgmine aasta jälle kokku tulevad - seal vähe aktiivsemad jutud kui siin. Ei tea , pole vist harjunud käima siin

Kommentaar

mul ei ole põhimõtteliselt 3 tõusja/kukkuja vastu midagi. aga sel aastal võiks see Esiliigast kukkumine välja näha nii, et kõigepealt kukuvad või siis nö kukutatakse need mitteaktiivsed liikmed. ma arvan, et te kamba peale teate küll, kes need seal on. üle 3 neid vist ka ei ole? ja kui on 1-2, siis järgmisena vaadatakse kõige alumise positsiooniga manageri jne. ja siis enne järgmist hooaega kirjutaks juba C-liiga juhendisse ka sisse. aga see oleks ka kõik. edasi laienemist ma kindlasti ei poolda. uued tulijad saaks tulla edaspidi siis tänu kellegi loobumistele jne. minu tagasihoidlik arvamus.

Kommentaar

ja kui keegi edaspidi ei loobu siis oota 100 aastat seal C liigas või?

Kommentaar

Edasist laienemist ei poolda ??? ei tea miks ? Äkki läheb mäng väga popiks , tekib ei tea kust 100 fantasy fanatti.... mis siis peale hakata ?

Kommentaar

mina pooldan samuti seda et saab edasi kõrgemasse liigasse, kuigi ise ma see aasta ei saa

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000 Vaata postitust
                    ja kui keegi edaspidi ei loobu siis oota 100 aastat seal C liigas või?
                    ma pidasin silmas, et C-liiga oleks viimane liiga mis luuakse ja ametlikult ära seotakse. liigade omavaheline tõusmine/langemine jääks ikka kehtima ka edaspidi. lihtsalt, et järgmiseks hooajaks oleks C-liiga ka juba juhendisse sisse kirjutatud.

Kommentaar

Algselt postitas sten777 Vaata postitust
                      Edasist laienemist ei poolda ??? ei tea miks ? Äkki läheb mäng väga popiks , tekib ei tea kust 100 fantasy fanatti.... mis siis peale hakata ?
                      ma ei näe küll mingit kohustust meil tähestiku lõppu minna nende liigadega. mida suurem monstrum, seda raskem asja hallata. kui need a la 100 fanatti kunagi uksele koputavad ja ühiskonna surve liiga suureks läheb, siis võib ju muidugi seisukohad üle vaadata.

Kommentaar

re

Kena arutelu siin tekkinud, asi on täitmas oma mõtet

Ma usun ka, et võiksime 3 liigaga järgmisel aastal jätkata. Tõenäoliselt tuleb kolme liiga peale managere kes järgmisel aastal ei osale (näiteks mina plaanin tõenäoliselt loobuda C-liiga vedamisest ning jätkata ühe meeskonnaga. Muidugi hetke olukorda vaadates on mul suur tõenäosus meistrikast välja langeda ning c-liigast tõusta )

Kommentaar

Algselt postitas dwideng Vaata postitust
                          Ma ei tea, kas minu hääl sai kirja aga olenemata artz'i kirjutisest annan mina hääle, et C'st peaks tõusma 3 meest Esiliigasse. Kindlasti, ja ilma igausguste agadeta. See oli liigade süsteemi loomise mõte ja see kas tegemist on c kolme esimese või b kolme viimasega, ei oma erilist tähtsust. Meistrikas näitab alles, mis mastist mehega tegu on.

Trade'i pakkumisele vastamine rohkem kui kahe päevaga on jama. Sellise uimerdamisega pole meistrikas midagi teha. Ma ei suuda aru saada, mida seal nii kaua mõelda. Kui hommikused box'id vaadatud ja kindald saidid ka, siis käib otsus kiirelt. Üldiselt tehakse enamus trade vist msn'is Vähemalt meistrikas.
                          Ma järjekordset olen päri selle jutuga. Ilma igasuguste agadeta ja minu poolest võib C -Liiga jääda ILideta ja lihtsama kujundusega. Esiliiga ja meistrikas peaks sarnast kujundust omama. Ent C-st võiks kolm tükki tulla professionaalsemat liigat mekkima küll. Esiliigast omakorda peavad ka pead langema - midagi ei ole teha. Nagu tõuseb ka esiliigast ja langeb Meistrikast.

Kommentaar

Kas on kaa selline võimalus,et kui kolm viimast esiliiga meest kukuvad C-liigasse ja veel 1-2 mitteaktiivset manageri lihtsalt enam esiliigasse vastu ei võeta,jääb vabaks kuni viis kohta ?

Kommentaar

Panen end ka rahaliigasse kirja - selle tonni kulutan nagunii kas joogi või lolluste peale, pigem siis "ostaks" selle eest põnevust. Kõige parem oleks, kui rahaliiga commish oleks keegi selline, kes üldse liigas ei osale, aga see pole vist tehniliselt teostatav ... Tasuks ntx 1K Reeglid tuleb 100% paika panna - IL ära jätta.

Esiliigast väljakukkumise kohta ei oska sõna võtta - minu kui hetkel veel playoffi meeskonna puhul oleks kohatu otsustada tagumiste meeste saatust. Samas on seal GMe kes vist juba käega löönud ...

Lihulale tänud komplimendi eest, aga Pimeda lammutamised on vist lammutatud - BC Santlaagrit kotitakse igasta asendist ning nii eest kui tagant. 2 nädalaga esikohalt kuuendaks ... Esiliiga on see hooaeg uskumatult tihe.

Kommentaar

Algselt postitas seesven Vaata postitust
                                Kas on kaa selline võimalus,et kui kolm viimast esiliiga meest kukuvad C-liigasse ja veel 1-2 mitteaktiivset manageri lihtsalt enam esiliigasse vastu ei võeta,jääb vabaks kuni viis kohta ?
                                meistrikas on kellegi tabeli ülevalt poolt loobumise puhul jäänud liigasse alles 18. koha omanik. (kui kaks loobujat siis ka 19. koha omanik jne). tõuseb ikkagi 3 esiliiga manageri ja kellegile selles mõttes liiga ei tehta.

Kommentaar

Working...
                                X