Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti FNBA C-Liiga 07/08

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jah meistrikas 500 per nase ning esiliiga 200 ja C-liiga 100. Ma arvan, et see oleks täiesti normaalne...

Kommentaar

Algselt postitas dreyd Vaata postitust
      jah meistrikas 500 per nase ning esiliiga 200 ja C-liiga 100. Ma arvan, et see oleks täiesti normaalne...
      Toetan.

kümme
      Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

Kahe päeva jooksul on siis välja ilmunud üks või kaks aktiivset c-kat jah? Mida rohkem teid siin häält teeb, seda ilusam teistel vaadata ju, et tõepoolest on hakkajad poisid alt tulemas... ja kui hakkajad on tulemas, siis on nii ju parem vabaneda neist mitte-nii-aktiivsetest (väidetavalt siis näiteks 2 esi- ja üks meistriliigast). Niiet andke aga tulla palun.

Aga kui uutest planeeritavatest summadest rääkida, siis muidu ok, aga kas Meistriliigas näiteks too 500 just sellisele seltskonnale, kes on aastaid kohtadel 10-17 (nimesid nimetamata Martin-Elu24-Treix, Mazz-Getoneegrid, Raivo-40-RR-Võim, Urmas-SDK-Püksikud etc) pisut paljuks jää? On neil ikka motivatsiooni seda maksta, kui on <95% kindel, et koore riisuvad hoopis keskid teised? Discuss.

Kommentaar

Skint su mõttel on kindlasti jumet, aga isiklikult ma seda numbrit suureks ei pea, kuna ma lihtsalt kas mängin fanatsyt või siis ei mängi fantasyt. Aga pigem võib häda siis äkki tekkida, kui muidu tore ja lahe mängumees mingil põhjusel ei pääse nt C- või esiliigast nö suurt liigat nuusutama ja kaotab igasuguse huvi edasi pürgida. Ühesõnaga kuidas saaks veel neid liigasid omavahel ühendada ja tekitada selline katusealune tunne, kus kõik oleme ühes majas, aga et keegi on magamistoas ja keegi veel esikus. Aga see võib ka olla hoopis teine lugu ja teises kohas...

Kommentaar

mina olen tasustamisega täiesti nõus c-liigas on tegelt rohkem aktiivsemaid mängijaid

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
              Aga kui uutest planeeritavatest summadest rääkida, siis muidu ok, aga kas Meistriliigas näiteks too 500 just sellisele seltskonnale, kes on aastaid kohtadel 10-17 (nimesid nimetamata Martin-Elu24-Treix, Mazz-Getoneegrid, Raivo-40-RR-Võim, Urmas-SDK-Püksikud etc) pisut paljuks jää? On neil ikka motivatsiooni seda maksta, kui on <95% kindel, et koore riisuvad hoopis keskid teised? Discuss.
              SDK nime ei tohiks sa väike õnnetu prillidega poiss enne suhu üldse võtta, kui korra sarnaselt meistritiitel taskus. kui rahast rääkida, siis hommikul su tüdrukut enda juurest ära saates oli kapi pealt sinna pandud 500-ne kaasa võetud, jälle... ma temast täiesti aru... teen ettepaneku Kajakas vabastada järgmise aasta osavõtumaksust! poikad, see tüdruk on seda väärt!

Kommentaar

Njah, aga kui võtta järgmine aasta see tasulise C-liiga teema üles, siis võib tekkida tõsine raskus 20 tiimi kokkusaamisega. Kui ma õigesti mäletan, siis käis selle hooaja alguses suur osalejate otsimine ja üleskutsumine. Kardan, et järgmine aasta on asja tasuliseks tehes see huvi kaduvväike, sest 40 tegelast juba meistri- ja esiliigas kohal.
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas skint Vaata postitust
                  Kahe p&#228;eva jooksul on siis v&#228;lja ilmunud &#252;ks v&#245;i kaks aktiivset c-kat jah? Mida rohkem teid siin h&#228;&#228;lt teeb, seda ilusam teistel vaadata ju, et t&#245;epoolest on hakkajad poisid alt tulemas... ja kui hakkajad on tulemas, siis on nii ju parem vabaneda neist mitte-nii-aktiivsetest (v&#228;idetavalt siis n&#228;iteks 2 esi- ja &#252;ks meistriliigast). Niiet andke aga tulla palun.

Aga kui uutest planeeritavatest summadest r&#228;&#228;kida, siis muidu ok, aga kas Meistriliigas n&#228;iteks too 500 just sellisele seltskonnale, kes on aastaid kohtadel 10-17 (nimesid nimetamata Martin-Elu24-Treix, Mazz-Getoneegrid, Raivo-40-RR-V&#245;im, Urmas-SDK-P&#252;ksikud etc) pisut paljuks j&#228;&#228;? On neil ikka motivatsiooni seda maksta, kui on <95% kindel, et koore riisuvad hoopis keskid teised? Discuss.
                  Meeldetuletuseks Skint-udupea, RR ja SDK olid esimesed, kes pakkusid 1000 sisemaksu, hiljem olime ka 500 n&#245;us....Sinusuguste p&#228;rast istume siiani mingi kuradi kolme soti peal. Ah et koore riisuvad teised. Et oled hetkel teine liigas ja siis v&#245;tad nagu julguse arutada. Krt suu kinni kui midagi asajlikku pole &#246;elda

Kommentaar

OK, pakun rohkem. 1250 Meistriliiga osalustasuks!!!!!!!1111 Mul on suurem kui sul... Kamoon jee!

Nojaa, mida iganes. Ja siis öeldakse, et keegi ei võta sõna ega aruta probleemide üle. Tänasest ei tee seda ka mina. Minusuguste pärast. Aitäh. Side lõpp.

Kommentaar

Samas võiks ju teha liiga,kus osalustasu oleks 1000 krooni.Kokku saaks 20 erinevat tiimi,kes on nõus osalustasu maksma.Kellelgi pole kohustust liituda,need kes soovivad sellise raha mängu panna,saavad seda teha.

Kommentaar

Rahaliiga

Kommentaar

palju muidu rahaliiga huvilisi oleks :P

Kommentaar

No mina oleks esimene.Ainult 19 nime veel kirja saada

Kommentaar

mina olex ka käpp... raudselt

Kommentaar

mi tu sõnumpeabolema10tähemärki

Kommentaar

Working...
                                X