Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Basketsim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas christiano321 Vaata postitust
    Miks mängijaid ei ole
    Natuke läheb aega, GM-id vaatavad avalduse üle ning mingi ajajooksul sulle tuleb 12 kohalikku mängijat.

Kommentaar

Keegi friendlyt? tahaks noortele mänguaega anda.
      AILTON

Kommentaar

Kolmandasse saad siis, kui keegi on mängust loobunud, meeskond pikalt ilma juhita olnd jne. Üldiselt sa tema vanu mängijaid tagasi ei saa ja pead seal siis kurvalt koslepeid taluma.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          Kolmandasse saad siis, kui keegi on mängust loobunud, meeskond pikalt ilma juhita olnd jne. Üldiselt sa tema vanu mängijaid tagasi ei saa ja pead seal siis kurvalt koslepeid taluma.
          See eest esimeses mängus tegin sellise vägitükki, umbes nagu kui Eestis oleks Kuremaa Rocki võitnud.

Mis saab kui ma välja langen? Et nagu kuhu ma maandun?
          AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
            See eest esimeses mängus tegin sellise vägitükki, umbes nagu kui Eestis oleks Kuremaa Rocki võitnud.

Mis saab kui ma välja langen? Et nagu kuhu ma maandun?
            Eks sa kuskil neljandas liigas siis maandud. Friendly teeks kl, kui mul juba mängu ees poleks, äkki järgmine kord siis.

Kommentaar

Sõprusmängu pakkumised on oodatud: Klubi ID 20802
              Alustasin alles eile, nii et meeskond on väga toores alles..

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                Sõprusmängu pakkumised on oodatud: Klubi ID 20802
                Alustasin alles eile, nii et meeskond on väga toores alles..
                Saatsin kutse, ise tegin ka eile kasutaja.

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                  Saatsin kutse, ise tegin ka eile kasutaja.
                  Jube tore, tänud.

Mäng tundub esmapilgul päris huvitav olevat. Kahjuks ei jõudnud tänaseks liigamänguks ise koosseisu paika panna, kuna sain vahetult enne mängu sisse logitud. Sellest hoolimata juhin liiga 4. meeskonda esimesel veerandajal juba 10 punktiga ( ise olen eelviimane 4.12 liigas ). Juhhei, hakkan vist täitsa aktiivselt mängima seda mängu vist

Helget tulevikku lootes,
                  inseino1

Kommentaar

Tore, et siin foorumis huvilisi juurde tekib, polegi päris ainuke alustaja
                    AILTON

Kommentaar

Sealseid foorumeid tuhnides avastasin selle lehe: http://www.basketsim.pri.ee/
                      See arvutab su parima rivistuse jne ise välja.

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                        Sealseid foorumeid tuhnides avastasin selle lehe: http://www.basketsim.pri.ee/
                        See arvutab su parima rivistuse jne ise välja.
                        Kuskohas??

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                          Kuskohas??
                          Sisse logides võta Minu mängjad menüüst CBPP Laadime, lae oma mehed sinna üles.
                          Seejärel samast Minu mängjad menüüst võtad kas Parim rivistus või Mängjate positsioonid

Kommentaar

Jeps, aga kui midagi küsida tahate või nõu, võite siin ka küsida.

Kommentaar

Kuidas teil lood finantsseisudega on. Ise alustasin kohe suurt kulutamist noortesse ja treenerisse jne ning alles on jäänud 160 tuhat, järgmiseks nädalaks ennutab 60 tuhat eurot. See tähendab seda, et iga nädal 100 000 miinustesse joostes oleks ma juba nelja nädala pärast pankrotti välja kuulutamas.

Vihjeid/soovitusi kuidas ennast ka rahaliselt veepeal hoida?

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
                                Kuidas teil lood finantsseisudega on. Ise alustasin kohe suurt kulutamist noortesse ja treenerisse jne ning alles on jäänud 160 tuhat, järgmiseks nädalaks ennutab 60 tuhat eurot. See tähendab seda, et iga nädal 100 000 miinustesse joostes oleks ma juba nelja nädala pärast pankrotti välja kuulutamas.

Vihjeid/soovitusi kuidas ennast ka rahaliselt veepeal hoida?
                                Miinusesse võid ka vabalt langeda. Selles suhtes pole probleemi, aga uutele mängijatele kulutada ei saa. Võluvits rahalise seisu parandamiseks on esmajärjekorras saali suurendamine. Selle kaudu saad kõige kiiremalt raha. Lisaks ära aja meeskonda suureks, vaid piisab 12-st heast mängumehest. Ülejäänud ürita esmalt maha müüa ja kui ei saa, siis võid vabalt neid ka lahti lasta. See ennustus järgmise nädala jaoks ei sisalda mängust saadud tulu ehk piletimüüki ja seetõttu päris mustvalgelt võtta ei saa. Mina maksan ka palkadeks mingi 40K-d rohkem, kui ma sponsoritelt saan, ent ühe kodumänguga saan ma sisuliselt kaks korda palgasumma tagasi.

Kommentaar

Working...
                                X