Algselt postitas christiano321
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Basketsim
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKolmandasse saad siis, kui keegi on mängust loobunud, meeskond pikalt ilma juhita olnd jne. Üldiselt sa tema vanu mängijaid tagasi ei saa ja pead seal siis kurvalt koslepeid taluma.
Mis saab kui ma välja langen? Et nagu kuhu ma maandun?AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustSee eest esimeses mängus tegin sellise vägitükki, umbes nagu kui Eestis oleks Kuremaa Rocki võitnud.
Mis saab kui ma välja langen? Et nagu kuhu ma maandun?
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustSõprusmängu pakkumised on oodatud: Klubi ID 20802
Alustasin alles eile, nii et meeskond on väga toores alles..
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustSaatsin kutse, ise tegin ka eile kasutaja.
Mäng tundub esmapilgul päris huvitav olevat. Kahjuks ei jõudnud tänaseks liigamänguks ise koosseisu paika panna, kuna sain vahetult enne mängu sisse logitud. Sellest hoolimata juhin liiga 4. meeskonda esimesel veerandajal juba 10 punktiga ( ise olen eelviimane 4.12 liigas ). Juhhei, hakkan vist täitsa aktiivselt mängima seda mängu vist
Helget tulevikku lootes,
inseino1
Kommentaar
-
Sealseid foorumeid tuhnides avastasin selle lehe: http://www.basketsim.pri.ee/
See arvutab su parima rivistuse jne ise välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustSealseid foorumeid tuhnides avastasin selle lehe: http://www.basketsim.pri.ee/
See arvutab su parima rivistuse jne ise välja.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKuskohas??
Seejärel samast Minu mängjad menüüst võtad kas Parim rivistus või Mängjate positsioonid
Kommentaar
-
Kuidas teil lood finantsseisudega on. Ise alustasin kohe suurt kulutamist noortesse ja treenerisse jne ning alles on jäänud 160 tuhat, järgmiseks nädalaks ennutab 60 tuhat eurot. See tähendab seda, et iga nädal 100 000 miinustesse joostes oleks ma juba nelja nädala pärast pankrotti välja kuulutamas.
Vihjeid/soovitusi kuidas ennast ka rahaliselt veepeal hoida?
Kommentaar
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustKuidas teil lood finantsseisudega on. Ise alustasin kohe suurt kulutamist noortesse ja treenerisse jne ning alles on jäänud 160 tuhat, järgmiseks nädalaks ennutab 60 tuhat eurot. See tähendab seda, et iga nädal 100 000 miinustesse joostes oleks ma juba nelja nädala pärast pankrotti välja kuulutamas.
Vihjeid/soovitusi kuidas ennast ka rahaliselt veepeal hoida?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar