Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Basketsim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Täna sai siis insein-o 74:51 pähe. Vabavisetega hakkan vaikselt juba korda saama, viimastes mängudes 66% peal, esimestes mängudes 33%

Järgmises sõprusmängus prooviks ära need 2 venda kes pole veel koosseisu kuulunud, ühesõnaga, kes kerget mängu soovib teha siis ID: 20838

Kommentaar

Algselt postitas SixtySix
      kes lammutada v varumängijaid proovida tahab siis:ID 20797
      saatsin sulle kutse siis.

Kommentaar

Kõik foorumlased, kes selle mänguga tegelevad võiksid mulle sõnumina oma ID saata, siis on edaspidiseks olemas.
        Minu ID 20745

Üks küsimus ka: Mis nüüd saab, kui liiga lõpeb, kas hakkab kohe uus hooaeg?
        AILTON

Kommentaar

Peaks olema nii: kolmapäeval sõprusmäng, pühapäeval üleminekumäng või sõprusmäng, kolmapäeval veel üks sõprusmäng ja siis tuleb uus hooaeg. Kellel vähegi raha on, siis pange noorte all korvpalliakadeemiale raha, sest sealt saab väga korralikke mängijaid.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
            Peaks olema nii: kolmapäeval sõprusmäng, pühapäeval üleminekumäng või sõprusmäng, kolmapäeval veel üks sõprusmäng ja siis tuleb uus hooaeg. Kellel vähegi raha on, siis pange noorte all korvpalliakadeemiale raha, sest sealt saab väga korralikke mängijaid.
            Youth Camp on mul selline imelik asi,et sealt olen saanud vaid pikki mehi keda tasub hoida(217cm,213cm,210cm,209cm).
            Draftist olen saanud vastukaaluks lühikesi korralikke mehi.
            Sel hooajal esimest korda sai minult raha ka lähedal asuv gollege,eks näha mis mehe sealt saab....tekst on paljulubav:""Principal of nearby college is delighted with your 800.000 € donation. ATM he's cruising round the world on his new yacht, but after the season you'll sign his no.1 talent. ""

TeamID 20859 muidu kui keegi sõpakat tahab.
            Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Sai siis päkapiku meeskonnaga sõprusmängu mängitud. Üle platsi parim mees minu tiimist suutis visata 35 punkti(8x2p, 2x3p, 13xft), aga paraku see ei aidanud, sest teised ei suutnud nelja mehe peale korvi saata ka rohkem kui 31p. Päkapikul käisid platsilt läbi 7 meest, kellest 5 viskas vähemalt 14p. Nii ei jäänudki muud teha kui võtta lõpuks vastu kaotus 90-66

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                Sai siis päkapiku meeskonnaga sõprusmängu mängitud. Üle platsi parim mees minu tiimist suutis visata 35 punkti(8x2p, 2x3p, 13xft), aga paraku see ei aidanud, sest teised ei suutnud nelja mehe peale korvi saata ka rohkem kui 31p. Päkapikul käisid platsilt läbi 7 meest, kellest 5 viskas vähemalt 14p. Nii ei jäänudki muud teha kui võtta lõpuks vastu kaotus 90-66
                Soovitus sulle:investeeri noortesse,näiteks mingit 33 aastast vanurit pole küll mõtet enam mängitada.Suvaline noor kellel work rate on normaalne saavutab sama taseme suhteliselt lühikese ajaga.Kui rahakott lubab,siis kindlasti osale järgmises draftis.
                Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                  Sel hooajal esimest korda sai minult raha ka lähedal asuv gollege,eks näha mis mehe sealt saab....tekst on paljulubav:""Principal of nearby college is delighted with your 800.000 € donation. ATM he's cruising round the world on his new yacht, but after the season you'll sign his no.1 talent. ""

.
                  Mees liitus meeskonnaga

Robin Leok (3269533)

--------------------------------------------------------------------------------
                  Country: Estonia
                  Character: selfish
                  Height: 188 cm (6'2 ft)
                  Weight: 74 kg (163 lb)
                  Wage: 31.895 € / week
                  Estimated value: 916.878 €

--------------------------------------------------------------------------------

This player belongs to kk kalev

Ballhandling: above average Quickness: below average
                  Passing: average Dribbling: average
                  Rebounding: great Positioning: good
                  Shooting: extremely great Free throws: fantastic
                  Defense: very good Work rate: good
                  Experience: poor Tiredness: 0%

Pole paha,aga võiks noorem olla.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust

Pole paha,aga võiks noorem olla.
                    Kui ma ei eksi, siis kolledzist tulevadki ainult 21 aastased. Ise sel hooajal jätsin sinna investeerimata, kuigi eelmisel hooajal sain päris korraliku mehe.

Kommentaar

Kuidas teistel liigas? Ise juhin oma 4ndas liigas, 4ja võiduga. Aga noh need 4 mängu oli tehtud ka nõrkade vastu. Enne kui parematega kokku saan, õnnestub ehk üks korralik SF hankida ja siis võib ka imesid juhtuda. TOP3 see hooaeg oleks reaalsus.

Kommentaar

Kuidas teistel liigas? Ise juhin oma 4ndas liigas, 4ja võiduga. Aga noh need 4 mängu oli tehtud ka nõrkade vastu. Enne kui parematega kokku saan, õnnestub ehk üks korralik SF hankida ja siis võib ka imesid juhtuda. TOP3 see hooaeg oleks reaalsus.
                        1 võit ja 3 kaotust, kümnes koht 4ndas :P. Seda siis põhjusel, et sai üle mindud noortele ja paar hooaega annan nüüd tulemuste pealt tagasi. Immense treening läbi hooaja, helgema tuleviku nimel

Kommentaar

kaks kaotust (suurt) ja kaks võitu (nappi). pask.

Kommentaar

Mul on neli võitu/0 kaotust lliigas, ehki ma pole viitsinud sees käia. Finantsseis läks kohe alguses - 600k peale, nüüdseks on vaikselt -700k peale tiksunud..

Kommentaar

Üllatavalt hästi on jätkunud hooaeg. 9 võitu 0 kaotust. Käige magusam võit(77:74) tuli täna koduväljakul, minust eeldatavalt parema meeskonna üle, aga no ju siis koduseinad aitasid. Järgmine mäng tuleb arvatavasti veel raskem, hetkel siis 2sel kohal asuva mängija meeskonnaga. Finantsseis on -300k, aga see eest ehk saan skaudilt lähinädalalt mõne hea mängija ja allapoole teisest kohast liigas hooaja lõpuks ma praegu ei mõtle

Kommentaar

Üllatavalt hästi on jätkunud hooaeg. 9 võitu 0 kaotust. Käige magusam võit(77:74) tuli täna koduväljakul, minust eeldatavalt parema meeskonna üle, aga no ju siis koduseinad aitasid. Järgmine mäng tuleb arvatavasti veel raskem, hetkel siis 2sel kohal asuva mängija meeskonnaga. Finantsseis on -300k, aga see eest ehk saan skaudilt lähinädalalt mõne hea mängija ja allapoole teisest kohast liigas hooaja lõpuks ma praegu ei mõtle
                                Skaudilt mängija saamiseks on sul ju ka ometi raha vaja.

Kommentaar

Working...
                                X