Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Basketsim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Foorumlane salajane33 tõmbas mulle sõprusmängus mütsi pähe üle 20 punktiga, tahab keegi järgmiseks nädalaks ka kerget võitu broneerida?

Kommentaar

Algselt postitas insein-o Vaata postitust
      Foorumlane salajane33 tõmbas mulle sõprusmängus mütsi pähe üle 20 punktiga, tahab keegi järgmiseks nädalaks ka kerget võitu broneerida?
      Mis su meeskonna ID on? Mäng siis minu kodusaalis, mis on suurem ja tänu millele saate ka natuke pappi.

Kommentaar

Mikk, Salajane ja Inseino said mult kutsed.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
          Mikk, Salajane ja Inseino said mult kutsed.
          Üritasin vastu võtta, kuid ütleb selle peale ilusti punaselt nii: Väljakutseid saad sa teha iga päev, väljaarvatud teisipäeval ja neljapäeval (kesk-euroopa aja järgi). Tegin sulle siis ise uue väljakutse..

Kommentaar

Väljakutset saad võtta vastu alates homsest.

Kommentaar

Liiga teiselt kohalt sain 31 punktiga pähe. 3-punkti visked 8% ja vabavisked 33%
              Oleks huvitatud sõprusmängust. ID: 20838
              E: sõprusmäng kokkulepitud

Kommentaar

Algselt postitas salajane33 Vaata postitust
                Liiga teiselt kohalt sain 31 punktiga pähe. 3-punkti visked 8% ja vabavisked 33%
                Oleks huvitatud sõprusmängust. ID: 20838
                E: sõprusmäng kokkulepitud
                Pane mehed vabaviskeid treenima. Kolmesed ongi selline kahtlane üksus.

Kommentaar

Noormees, kes praegu minuga sõprusmängu teeb - ära pane sõprusmänguks eraldi taktikat, sest see väsitab su mehi rohkem. Tavaline/tavaline on selleks kõige parem, sest sõprusmängus on ikka kõige olulisem treeningu tagamine mängijatele.

Kommentaar

Haa, tulin mängima nelja pikaga, et neile trenni anda. Võitsin lõpuks läbi häda, aga see pole oluline, sest kõige olulisem hetk on see, et kaks meest (üks varutsenter ja põhi väike äär) said vigastada. Fakk.

Kommentaar

Noormees, kes praegu minuga sõprusmängu teeb - ära pane sõprusmänguks eraldi taktikat, sest see väsitab su mehi rohkem. Tavaline/tavaline on selleks kõige parem, sest sõprusmängus on ikka kõige olulisem treeningu tagamine mängijatele.
                      Mina, tänud informatsiooni eest, talitan edaspidi targemalt..

Haa, tulin mängima nelja pikaga, et neile trenni anda. Võitsin lõpuks läbi häda, aga see pole oluline, sest kõige olulisem hetk on see, et kaks meest (üks varutsenter ja põhi väike äär) said vigastada. Fakk.
                      Hallop injures his hand after trying to save the ball going off the court. His wrist might be broken..

Vähemalt pole minu mehed süüdi

Ning väljakutsele vastan ka homme, kuna täna ei lase

Kommentaar

Heh. Millega sa hakkama said, et sõprusmängus 2 vigastusega karistati ? Ise pole vist sõprukates mitte ühtegi vigastust suutnud korjata, õnneks.

Kommentaar

Algselt postitas Thugie Vaata postitust
                          Heh. Millega sa hakkama said, et sõprusmängus 2 vigastusega karistati ? Ise pole vist sõprukates mitte ühtegi vigastust suutnud korjata, õnneks.
                          No ma saaks ka aru, kui isegi oleks need kaks olnud alustanud viisikust, sest seal olid mul rangelt noored varumehed. Aga hoopis üks sai sealt ning siis põhimeeskonna üks parimaid ääri sai ka kohe vahetusest tulnuna sisuliselt... See-eest ülejäänud kaks vahetusest tulnud meest loopisid inseino korvi palle täis ja tõid meeskonna mingist kümnesangasest kaotusest välja.

Kommentaar

Täiesti omalaadne mure tekkis, et mu staarmängijal sai kaitse 15 ehk täiusliku peale. Samas on teistele meestele vaja seda lisada ja eriti just tagamängijatele. Olukorra lahendamiseks viisin tagamängijate treeningu tehnika peale ja hakkan tagamängijaid pikkade kohal kasutama

Kommentaar

Alustasin ka mängimist. Tundub huvitav. Üks sõprusmäng ja liigamäng selja taga - saldoks kaotus ja võit.

Kas siin saab sõprusmängu kokku leppida ainult nõnda, kui sisestad meeskonna täpse ID? A la mingit suvalist võistkonda otsida ja valida ta ei lasegi? Igatahes, kõik pakkumised oodatud - Saarlane ootab väljakutseid.

Kommentaar

Davai, teeme mängu! Minu ID 20745
                                AILTON

Kommentaar

Working...
                                X