Foorumlane salajane33 tõmbas mulle sõprusmängus mütsi pähe üle 20 punktiga, tahab keegi järgmiseks nädalaks ka kerget võitu broneerida?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Basketsim
Collapse
X
-
Algselt postitas insein-o Vaata postitustFoorumlane salajane33 tõmbas mulle sõprusmängus mütsi pähe üle 20 punktiga, tahab keegi järgmiseks nädalaks ka kerget võitu broneerida?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMikk, Salajane ja Inseino said mult kutsed.
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustLiiga teiselt kohalt sain 31 punktiga pähe. 3-punkti visked 8% ja vabavisked 33%
Oleks huvitatud sõprusmängust. ID: 20838
E: sõprusmäng kokkulepitud
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustNoormees, kes praegu minuga sõprusmängu teeb - ära pane sõprusmänguks eraldi taktikat, sest see väsitab su mehi rohkem. Tavaline/tavaline on selleks kõige parem, sest sõprusmängus on ikka kõige olulisem treeningu tagamine mängijatele.
Algselt postitas dannar Vaata postitustHaa, tulin mängima nelja pikaga, et neile trenni anda. Võitsin lõpuks läbi häda, aga see pole oluline, sest kõige olulisem hetk on see, et kaks meest (üks varutsenter ja põhi väike äär) said vigastada. Fakk.
Vähemalt pole minu mehed süüdi
Ning väljakutsele vastan ka homme, kuna täna ei lase
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustHaa, tulin mängima nelja pikaga, et neile trenni anda. Võitsin lõpuks läbi häda, aga see pole oluline, sest kõige olulisem hetk on see, et kaks meest (üks varutsenter ja põhi väike äär) said vigastada. Fakk.Ise pole vist sõprukates mitte ühtegi vigastust suutnud korjata, õnneks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Thugie Vaata postitustHeh. Millega sa hakkama said, et sõprusmängus 2 vigastusega karistati ?Ise pole vist sõprukates mitte ühtegi vigastust suutnud korjata, õnneks.
Kommentaar
-
Alustasin ka mängimist. Tundub huvitav. Üks sõprusmäng ja liigamäng selja taga - saldoks kaotus ja võit.
Kas siin saab sõprusmängu kokku leppida ainult nõnda, kui sisestad meeskonna täpse ID? A la mingit suvalist võistkonda otsida ja valida ta ei lasegi? Igatahes, kõik pakkumised oodatud - Saarlane ootab väljakutseid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar