Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Soccerneti FMi tiim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

jah 101010

Kommentaar

No siis on hea, et sa niigi kaugele jõudsid. Mina ei saa endal 8.02-gi peale.
      Algselt postitas Maekas
      Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Davai, kui keegi regada tahab, siis regage. Ma millalgi järgmine nädal uuendan db.

Seejärel üritan ise samas mängus koondisega mässata.
        sigpic

Kommentaar

Mis sellest asjast saanud on? Kuskilt vajalikku faili saab? Ehk keegi riputab üles.

Kommentaar

JU ma riputan kui aega on. Millegipärast kustutati filefront konto ära.

Sai isegi asi ära uuendatud, aga mäletan, et tahtsin midagi veel testida/muuta.
            sigpic

Kommentaar

uppigu keegi uuesti need 2 patchi selle eesti soccerneti kohta

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                Soccernet FM - Ässad I

Kirjeldus: Ütleme nii, et tegu on unistajate db'siga. Potential ability on kõigil Soccerneti mängijatel -8, mis tähendab, et kõik mängumehed on oma potentsiaali poolest võimelised EPLi klubides mängima enamikes klubides. Kuid palju oleneb ka arengust ja muudest faktoritest, kas jõutakse selle tasemini. Kuid, et konkurentsi tõsta, on kõvemaks tehtud ka kõik muu, Soccerneti treeningvõimalused on kõrgest klassist nagu ka staadion, rahakott jms. Kõvasti on parandatud ka teiste tiimide olukordi ning liiga peaks olema täiesti võrreldav näiteks Hollandiga. Esimesed kümmekond aastat on liiga ilmselt võõrleegionäre täis kuni klubid ise noori Eesti ässu tootma hakkavad. Koondise tase tõuseb igatahes lakke. Ja palju palju muudki.

http://files.filefront.com/Soccernet.../fileinfo.html
                Kas keegi võiks seda DBd is uppida ? Üleval olev link ei tööta .
                George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"

Kommentaar

Proovin täna õhtul üles lasta.
                  sigpic

Kommentaar

Saab veel regada?
                    Ning mida vaja tõmmata oleks, et Soccerneti tiim mängu saada?
                    Nimi: Taavi Kurvits
                    Sünniaeg (ja koht): 04.05.1992, Põlva
                    Keeled: Eesti ja Inglise
                    Teine rahvus (kui on): -
                    Pikkus: 182
                    Kaal: 55
                    Eelistatud positsioonid (max 2): AM R; AMC
                    Mängitavad positsioonid (max 3): MC; MR; DMC
                    Eelistatud jalg (jalad): Parem

2 suurt (20 peale mõlemad) Person Data Attributes'i: Ambition; Determination
                    3 suurt (15) Physical Attributes'i: Jumping; Balance; Stamina;
                    5 suurt (15) Mental Attributes'i: Influence; Positioning; Creativity; Decisions; Off the Ball

VÄLJAKUMÄNGIJAD
                    4 suurt (15) Technical Attributes'i:Finishing; Passing; Thenique; Free Kicks

Max. 3 Preferred Moves'i: Shoots Long; Tries Tricks; Gets Growd Going

Kommentaar

Eelmist postitajat kahjuks lisatud pole. Aga teised uuemad on.

Ma mäletan, et mingi viga oli küljes ja plaanis veel mingeid muid muudatusi teha, aga selleni ei jõudnud kahjuks. Ehk kunagi jõuab nii, et võite regada ikka. PS! Võite ise proovida ja krutida kui midagi ei meeldi.
                      sigpic

Kommentaar

Mul tekkis extractimisel mingisugune viga

Kommentaar

Njh, siis on rapidshares mingi kala sees. Ma enne üleslaksmist testisin ja töötas extraktimine. Ju ma laen uuesti. Aga kui nüüd ikka jamab, siis ei saa enne järgmist nädalat uuesti laadida.
                          sigpic

Kommentaar

Tax - Epic fail says:
                            uppisin winrari
                            Tax - Epic fail says:
                            äkki selles kamm
                            Tax - Epic fail says:
                            ta andis mulle
                            Tax - Epic fail says:
                            ming iuptate võimaluse
                            Tax - Epic fail says:
                            pärast uptate korras

Vot.
                            sigpic

Kommentaar

Aga mulle millegi pärast ei anna mingi updatei võimalust

Kommentaar

Mine uuenda ise manuaalseld winrari siis selle kodukalt.

Järgmine nädal kui vaba aeg on, üritan kõik korda teha ning uuendan mõlemad db, lasen uued lingid üles jne.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X