Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kirjeldus: Ütleme nii, et tegu on unistajate db'siga. Potential ability on kõigil Soccerneti mängijatel -8, mis tähendab, et kõik mängumehed on oma potentsiaali poolest võimelised EPLi klubides mängima enamikes klubides. Kuid palju oleneb ka arengust ja muudest faktoritest, kas jõutakse selle tasemini. Kuid, et konkurentsi tõsta, on kõvemaks tehtud ka kõik muu, Soccerneti treeningvõimalused on kõrgest klassist nagu ka staadion, rahakott jms. Kõvasti on parandatud ka teiste tiimide olukordi ning liiga peaks olema täiesti võrreldav näiteks Hollandiga. Esimesed kümmekond aastat on liiga ilmselt võõrleegionäre täis kuni klubid ise noori Eesti ässu tootma hakkavad. Koondise tase tõuseb igatahes lakke. Ja palju palju muudki.
Saab veel regada?
Ning mida vaja tõmmata oleks, et Soccerneti tiim mängu saada?
Nimi: Taavi Kurvits
Sünniaeg (ja koht): 04.05.1992, Põlva
Keeled: Eesti ja Inglise
Teine rahvus (kui on): -
Pikkus: 182
Kaal: 55
Eelistatud positsioonid (max 2): AM R; AMC
Mängitavad positsioonid (max 3): MC; MR; DMC
Eelistatud jalg (jalad): Parem
2 suurt (20 peale mõlemad) Person Data Attributes'i: Ambition; Determination
3 suurt (15) Physical Attributes'i: Jumping; Balance; Stamina;
5 suurt (15) Mental Attributes'i: Influence; Positioning; Creativity; Decisions; Off the Ball
VÄLJAKUMÄNGIJAD
4 suurt (15) Technical Attributes'i:Finishing; Passing; Thenique; Free Kicks
Eelmist postitajat kahjuks lisatud pole. Aga teised uuemad on.
Ma mäletan, et mingi viga oli küljes ja plaanis veel mingeid muid muudatusi teha, aga selleni ei jõudnud kahjuks. Ehk kunagi jõuab nii, et võite regada ikka. PS! Võite ise proovida ja krutida kui midagi ei meeldi.
Njh, siis on rapidshares mingi kala sees. Ma enne üleslaksmist testisin ja töötas extraktimine. Ju ma laen uuesti. Aga kui nüüd ikka jamab, siis ei saa enne järgmist nädalat uuesti laadida.
Tax - Epic fail says:
uppisin winrari
Tax - Epic fail says:
äkki selles kamm
Tax - Epic fail says:
ta andis mulle
Tax - Epic fail says:
ming iuptate võimaluse
Tax - Epic fail says:
pärast uptate korras
Kommentaar