Algselt postitas Milanista
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2009
Collapse
X
-
Kuulge Martinid ja Milanistad, mida te üldse vaevate end Josedega?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Kui tahate kõiki transfere näha peate ikka päris jalgpalli vaatama. Mängud ongi selleks hullult lahedad, et nad on fiktsioonid ja väljamõeldised. Päriselus ei suuda Tammeka niipea võita Champions Liigat aga mängus on see täitsa võimalik:-)On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
I don’t care what you think of me!
Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…
Kommentaar
-
sest ka sina olid kunagi Jose.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKuulge Martinid ja Milanistad, mida te üldse vaevate end Josedega?How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
-
Hei,
oleks Tallinnas kellelgil mulle FM2009 anda.
Oleksin tänulik, jäin haigeks ja kodus pole midagi erilist teha.
Parimat,
Shevawww.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
* Huvi korral maili argo.alaniit@gmail.com
Kommentaar
-
See on nii hea mäng et osta endale see mitte ära tõmba.Algselt postitas sheva Vaata postitustHei,
oleks Tallinnas kellelgil mulle FM2009 anda.
Proovisin torrentist tõmmata, aga ca. 5 päeava läheb. Oleksin tänulik, jäin haigeks ja kodus pole midagi erilist teha.
Parimat,
ShevaMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
kuna pole nii suur mängusõber, siis ei näe asjal mõtet. Mõtlesin, et mängin seni kuni haige olen.Algselt postitas phljuh Vaata postitustSee on nii hea mäng et osta endale see mitte ära tõmba.
Tegelikult hind vist polegi teab, mis krõbe 750.- kr.www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!
* Huvi korral maili argo.alaniit@gmail.com
Kommentaar
-
nii kallis???????? ma sain küll odavamalt mingi 599.- vistAlgselt postitas sheva Vaata postitustkuna pole nii suur mängusõber, siis ei näe asjal mõtet. Mõtlesin, et mängin seni kuni haige olen.
Tegelikult hind vist polegi teab, mis krõbe 750.- kr.
ja see mäng on sõltuvust tekitav, lisa boonuseks on eesti liiga(muidugi mitte orginaalis) mida proovidaMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Mina ostsin 20 euriga ehk nati üle 300 krooni... Ostsin kohe siis kui mäng oli välja tulnud. Kust te neid 600 ja 700 krooniseid leiateAlgselt postitas phljuh Vaata postitustnii kallis???????? ma sain küll odavamalt mingi 599.- vist
ja see mäng on sõltuvust tekitav, lisa boonuseks on eesti liiga(muidugi mitte orginaalis) mida proovida
?

Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar