Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mis värk selles mängus nüüd ikkagi on, et kui esimesel poolajal esimese 5-6 minuti jooksul väravat ei lööda siis lüüakse teisel poolajal? Täiega ebareaalne lihtsalt
ma ei tea. mul on see mäng selline, et teen eesti koondisega. tuli sisi kodus portugaliga mäng. lõin 94 minutil 2-2 viigi värava ja järgmise mängu sõpruskohtumise lõuna aafrikaga jäin ka 2-2 viiki kuid fifa edetabelis langesin ainult :/
agap oh, brassidest olen ees.
anier enam üldse ei kõmmuta koondise eest. ennem pani väravaid taktis 2-1-0-1-2-1-0
nüüd enam vähem nii 0-0-1-0-0-0-1-0
ja siis selline tore küsimus, et ma kuidagi eesti liigat nn. promoda ei saaks? mingi 6-7 venda mul levadiast, tahaks, et nad välismaale saaksid.
Selline küsimus et milline on kõige madalam liiga kus inglismaal alustada saab?kohe saan oma 2009 kätte ja tahaks proovida FC United of Manchesteriga tippu tõusta aga ei tea kas ta on liiga süsteemis sees selles mängus
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
kui keegi on juba pikemalt seda mängu mänginud siis võiks vaadata kas FC United of Manchester on liiga süsteemis tõusnud.kui mängisin FM2008 25 hooaega siis selle ajaga liigasse nad ei tõusunud
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
kui keegi on juba pikemalt seda mängu mänginud siis võiks vaadata kas FC United of Manchester on liiga süsteemis tõusnud.kui mängisin FM2008 25 hooaega siis selle ajaga liigasse nad ei tõusunud
eemmm minu mängus küll pole Fc united kuhugi jõudnud (hiilgus aasta oli neil 2008 kus saavutasid blue/north is teise koha) ja oma mängus on mul inglismaalt valitud coca cola league 2 (playable)
eemmm minu mängus küll pole Fc united kuhugi jõudnud (hiilgus aasta oli neil 2008 kus saavutasid blue/north is teise koha) ja oma mängus on mul inglismaalt valitud coca cola league 2 (playable)
Kommentaar