Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Mis see on?
    ehh motlesin Coca Cola League 2te sorry. Lutonil voeti seal ara paar punkti nii et proovige mangida

Kommentaar

Mis värk selles mängus nüüd ikkagi on, et kui esimesel poolajal esimese 5-6 minuti jooksul väravat ei lööda siis lüüakse teisel poolajal? Täiega ebareaalne lihtsalt

Kommentaar

ma ei tea. mul on see mäng selline, et teen eesti koondisega. tuli sisi kodus portugaliga mäng. lõin 94 minutil 2-2 viigi värava ja järgmise mängu sõpruskohtumise lõuna aafrikaga jäin ka 2-2 viiki kuid fifa edetabelis langesin ainult :/

agap oh, brassidest olen ees.
        anier enam üldse ei kõmmuta koondise eest. ennem pani väravaid taktis 2-1-0-1-2-1-0

nüüd enam vähem nii 0-0-1-0-0-0-1-0

ja siis selline tore küsimus, et ma kuidagi eesti liigat nn. promoda ei saaks? mingi 6-7 venda mul levadiast, tahaks, et nad välismaale saaksid.

Kommentaar

Selline küsimus et milline on kõige madalam liiga kus inglismaal alustada saab?kohe saan oma 2009 kätte ja tahaks proovida FC United of Manchesteriga tippu tõusta aga ei tea kas ta on liiga süsteemis sees selles mängus
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Blue Square North/South

Kommentaar

kui keegi on juba pikemalt seda mängu mänginud siis võiks vaadata kas FC United of Manchester on liiga süsteemis tõusnud.kui mängisin FM2008 25 hooaega siis selle ajaga liigasse nad ei tõusunud
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                kui keegi on juba pikemalt seda mängu mänginud siis võiks vaadata kas FC United of Manchester on liiga süsteemis tõusnud.kui mängisin FM2008 25 hooaega siis selle ajaga liigasse nad ei tõusunud
                eemmm minu mängus küll pole Fc united kuhugi jõudnud (hiilgus aasta oli neil 2008 kus saavutasid blue/north is teise koha) ja oma mängus on mul inglismaalt valitud coca cola league 2 (playable)
                Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  Peaks küll saama, AFC Wimbeldoniga saab kah.

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                    eemmm minu mängus küll pole Fc united kuhugi jõudnud (hiilgus aasta oli neil 2008 kus saavutasid blue/north is teise koha) ja oma mängus on mul inglismaalt valitud coca cola league 2 (playable)
                    Algselt postitas foreverer Vaata postitust
                    Peaks küll saama, AFC Wimbeldoniga saab kah.
                    Ei saa, AFC Wimbledon on viimases liigas, FC U pole mängu alguses seal.

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust
                      Ei saa, AFC Wimbledon on viimases liigas, FC U pole mängu alguses seal.
                      AFC Wimbeldoniga saab kindlalt mängida! Kui laed ära madalam divison BSN South/North

Kommentaar

Algselt postitas foreverer Vaata postitust
                        AFC Wimbeldoniga saab kindlalt mängida! Kui laed ära madalam divison BSN South/North
                        Wimbeldon on jah sees ja Fc Unitedi saad editoriga enne mangu alustamist tosta ise BSN South/Northi

Edit: Eriti tore nali SIlt... ma just arvasin, et oma vaese Oxfordikese kelle ma alt championsipi toin saan nuud paremini kaima....

Kommentaar

keegi mõnda head treeningkava oskab soovitada?
                          ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

Algselt postitas stairway to heaven Vaata postitust
                            keegi mõnda head treeningkava oskab soovitada?
                            Tug training 2009 on päris hea.http://www.freewebs.com/tugstraining

Kommentaar

Selline tore aprilli nali siis... ma just lootsin et ehk saan nuud midagi voita.

Esimene hooaeg premiershipis... ei lahe just koige paremini

Kommentaar

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Last edited by Mikusiku; 04.04.09, 20:06. Põhjus: Muutsin pildid foorumisõbralikumaks:)

Kommentaar

Working...
                                X