Algselt postitas phljuh
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2009
Collapse
X
-
Ma ei saanud su küsimusest aru, saaksid selgitada?Algselt postitas phljuh Vaata postitustKas keegi on kuulnud free role teooriast, ja siis ka katsetanud seda?
Kommentaar
-
no ma orksist lugesin fm-i komuunist et free role teooria liigub ringi et annad meestele kõigile vabad käed (free role) välja arvatud CB ja GK ,põhimõte on selles nagu et kui keegi oma kohalt liigub üles või alla poole siis kohe järgmine vend on asemel olemas, muidugi kui ma õieti asjast aru sainMa sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
okei,tundub päris hea olevat.Algselt postitas phljuh Vaata postitustno ma orksist lugesin fm-i komuunist et free role teooria liigub ringi et annad meestele kõigile vabad käed (free role) välja arvatud CB ja GK ,põhimõte on selles nagu et kui keegi oma kohalt liigub üles või alla poole siis kohe järgmine vend on asemel olemas, muidugi kui ma õieti asjast aru sain

Kommentaar
-
iMikoza | 34 päeva | 59 päeva | 63 päeva | 348 päeva ütleb:
huvitav, kas ma ka kunagi värava löön v
Rainer ütleb:
ei usu
TÜRA KÜLL
SAA JAH PUNANE
TRA SA OLED IKKA EHE MUNN
Rainer ütleb:
kes sai?
Baris Özbek
ma ei tea, ma saan 0:1 lodi
TÜRA KÜLL NOH
nahui mingi suluseisust ka jälle
täiesti vittus
jumala eest, ära löö sisse
ah mine vittuAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Ja mul on statistika kohta küsimus. Kui liigastatistika all meeskonna viimase viie mängu vormi näiteks vaadata, siis seal on 4 valikut: W, D, X, L. W ja L on muidugi loogilised. Ma saan aru, et D ja X on viigid. Aga mis nende vahe on? D on käest libisenud võit ja X on kaotusseisust välja tulemine?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
üks on väravatega viik, teine väravateta viik.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustJa mul on statistika kohta küsimus. Kui liigastatistika all meeskonna viimase viie mängu vormi näiteks vaadata, siis seal on 4 valikut: W, D, X, L. W ja L on muidugi loogilised. Ma saan aru, et D ja X on viigid. Aga mis nende vahe on? D on käest libisenud võit ja X on kaotusseisust välja tulemine?
Kommentaar
-
http://www.sortitoutsi.net/2009/grap...stonia%2008/09Kite ma ei leidnud,minu arust on need mõttetud.
Kommentaar
-
Mis värk nende Database updatega on? Panin ühe /mydocs/sportint/footballman09/db
editoris laadida ei saa seda ja mängu sees ei leia ka võimalust antud updatet kastuada.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar