Algselt postitas Robinho
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2009
Collapse
X
-
Huumorimeel on ilmselt mingisuguses surutises aga mitte ei faksi välja, mida Eplik öelda soovib...Algselt postitas Milanista Vaata postitustMõtle natuke veel....................................
Kommentaar
-
kes oli jonny depp seal filmis?Algselt postitas Robinho Vaata postitustHuumorimeel on ilmselt mingisuguses surutises aga mitte ei faksi välja, mida Eplik öelda soovib...Ma sama haruldane kui kaine farmer!
Kommentaar
-
Piraat ta küll polnudAlgselt postitas phljuh Vaata postitustkes oli jonny depp seal filmis?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Võta vaiksemalt, õhutad siin piraatlust. Võid veel niimoodi bännini välja jõuda.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPiraat ta küll polnudÕhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Anna nüüd andeks, et ma Sulle nii ütlen, aga Su lollus pole enam naljakas ka. Päris kurb on olukord.Algselt postitas Totti Vaata postitustVõta vaiksemalt, õhutad siin piraatlust. Võid veel niimoodi bännini välja jõuda.
Kommentaar
-
Naljaga või mitte, aga mu eesmärk ongi sul sitt keema ajada.Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Nagu ma juba ütlesin: see Sul küll ei õnnestu. Aga tore, et Sul mingi eesmärk elus on.Algselt postitas Totti Vaata postitustNaljaga või mitte, aga mu eesmärk ongi sul sitt keema ajada.
Kui edaspidi midagi öelda on, saada privaatsõnum või lisa msni: mikusiku@hotmail.com. Olen valmis kuulama.
Kommentaar
-
kuda sa aru said, et me siin üldse millestki muust rääkisime?Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
Algselt postitas phljuh Vaata postitustKas kellegil mängu tööle saamisega probleeme on tekinud? Tellisin andricost mängu ja facki olen 3 tundi jamanud et tööle saada? ütleb si activator erorr ja ongi kõik olen mitu korda proovinud install/uninstall ja ei saa tööle
Peamine on key üle kontrollida, sest tähed ja numbrid on sarnased.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
ma ei mäleta neid fm kodukaid enam, kust vaadata
Kommentaar