Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Robinho Vaata postitust
    Mida ma sellisest vastusest välja lugema peaks na?
    Mõtle natuke veel....................................
    Suhkruhaige

Kommentaar

Algselt postitas Milanista Vaata postitust
      Mõtle natuke veel....................................
      Huumorimeel on ilmselt mingisuguses surutises aga mitte ei faksi välja, mida Eplik öelda soovib...

Kommentaar

Algselt postitas Robinho Vaata postitust
        Huumorimeel on ilmselt mingisuguses surutises aga mitte ei faksi välja, mida Eplik öelda soovib...
        kes oli jonny depp seal filmis?
        Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
          kes oli jonny depp seal filmis?
          Piraat ta küll polnud
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
            Piraat ta küll polnud
            Võta vaiksemalt, õhutad siin piraatlust. Võid veel niimoodi bännini välja jõuda.
            Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
              Võta vaiksemalt, õhutad siin piraatlust. Võid veel niimoodi bännini välja jõuda.
              Anna nüüd andeks, et ma Sulle nii ütlen, aga Su lollus pole enam naljakas ka. Päris kurb on olukord.

Kommentaar

Naljaga või mitte, aga mu eesmärk ongi sul sitt keema ajada.
                Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
                  Naljaga või mitte, aga mu eesmärk ongi sul sitt keema ajada.
                  Nagu ma juba ütlesin: see Sul küll ei õnnestu. Aga tore, et Sul mingi eesmärk elus on.
                  Kui edaspidi midagi öelda on, saada privaatsõnum või lisa msni: mikusiku@hotmail.com. Olen valmis kuulama.

Kommentaar

lisa msni ja küsi kräkki

Kommentaar

hei kahvanäod,võiks nagu ikka mängust rääkida,seene toksimiseks tehke teine teema
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

kuda sa aru said, et me siin üldse millestki muust rääkisime?

Kommentaar

mingit heade mängijate listi pole? ma ei mäleta neid fm kodukaid enam, kust vaadata

Kommentaar

FOOTBALL MANAGER 2009 RECOMMENDED PLAYERSINDEXGoalkeepersDefenders Centre | Defenders Right | Defend

-10Anderson - Man UtdBalotelli - InterBojan - BarcelonaDos Santos - TottenhamFiorillo - SampdoriaGal
                            Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Kas kellegil mängu tööle saamisega probleeme on tekinud? Tellisin andricost mängu ja facki olen 3 tundi jamanud et tööle saada? ütleb si activator erorr ja ongi kõik olen mitu korda proovinud install/uninstall ja ei saa tööle
                              Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Algselt postitas phljuh Vaata postitust
                                Kas kellegil mängu tööle saamisega probleeme on tekinud? Tellisin andricost mängu ja facki olen 3 tundi jamanud et tööle saada? ütleb si activator erorr ja ongi kõik olen mitu korda proovinud install/uninstall ja ei saa tööle

Peamine on key üle kontrollida, sest tähed ja numbrid on sarnased.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X