Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

David ja P!NK, see on graafikakaardi probleem, soovitan uue graafikakaardi osta ja siiis koik korras

Kommentaar

Fifa 09

Tere .Niisiis, mul on selline probleem ,et ma ei saa tööle FIFA09-s Eesti koondise patchi, mille aadressi sain siit http://foorum.soccernet.ee/showthread.php?t=6726 .Põhjus on selles, et kui ma aadressile vajutan, siis tuleb ette ainult filefront.com, aga mitte täpset linki. Ja siit http://rapidshare.com/files/19256460...2.1_by_myx.exe ka ei saa, sest ma ükskord juba laadisin, aga poole pealt enam ei viitsinud ja panin arvuti kinni.Ja nüüd kui sealt laadida tahan öeldakse, et minu arvuti IP aadressilt olevat seda tõmmatud juba ja, et ma ootaks kuni see lõpuni laeks, aga ma panin selle kinni juba.

Kommentaar

Balti liigadega on mu tiimid punastes-rohelistes vormides (no texture) ja Arenat nagu polekski, vaid sinine taevas. Milleks on probleem?
        LFC

Kommentaar

Algselt postitas suvakas555 Vaata postitust
          Balti liigadega on mu tiimid punastes-rohelistes vormides (no texture) ja Arenat nagu polekski, vaid sinine taevas. Milleks on probleem?
          Algselt postitas mleppmets Vaata postitust
          David ja P!NK,suvakas555 see on graafikakaardi probleem, soovitan uue graafikakaardi osta ja siiis koik korras
          101010110
          101010101
          You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Kui sa .exe'ga installisid siis tekib jah selline probleem. Kasuta .cmp varianti, see teeb selle asja korda. Üldiselt seal on neid bug'e veel, mida rohkem selliseid liigasid ja asju juurde tõmmata omale seda suurem risk on mäng p*tsi keerata..

Kommentaar

Milliseid patche veel fifa09-le saada peale balti liigade?

Kommentaar

Nonoh, neid on palju.. Võin tasapisi postitada siia mis leian. Tegelen ise ka fifa värgendusega, olen igasugu särke, nägusid ja kunagi isegi staadioneid teinud päris kõvasti..

Champions League ja World Cup

Venemaa ja Ukraina liigad

Ukraina liiga
                Search, download and share files from 4shared: music, video, images, books, apk. Use advanced search filters to find favorite songs, video clips and mobile apps.

Šoti megapatch (meistriliiga, esiliiga + mingid seniorite ja juniorite liigad )

Jaapani J-League

India ( )

Iraani liiga
                FileFactory is the best place to upload and share files with no limits since 2005. Send and receive any type of file up to a massive 5GB with unlimited file bandwidth.

Jamaica koonis

Malaisia liiga ( )

Enamuste installimiseks läheb vaja Creation Master 09't

Hetkel kõik mis viitsisin otsida.. Kui kellegil mingite nägude ja staadionite jms. soove on siis võin neid ka anda.

Kommentaar

Mul balti patchiga probleem selline.Installisin ära, kõik töötas perfektselt, olin üli rõõmus, aga kui mängule lähen, siis taevast pole ja Mõlema meeskonna mänguvorm on punase-kollase kirju- absoluutselt igal balti meeskonnal. Kuna ma patchide osas tark ei ole siis kas keegi aitab lahti seletada kudas normaalsed vormid saada.?

Kommentaar

Algselt postitas Andrev96 Vaata postitust
                    Mul balti patchiga probleem selline.Installisin ära, kõik töötas perfektselt, olin üli rõõmus, aga kui mängule lähen, siis taevast pole ja Mõlema meeskonna mänguvorm on punase-kollase kirju- absoluutselt igal balti meeskonnal. Kuna ma patchide osas tark ei ole(ise 12 aastane), siis kas keegi aitab lahti seletada kudas normaalsed vormid saada.?
                    Kedagi ei koti su vanus.

Kommentaar

Noh, nüüd``korras``, aga kas keegi saaks aidata?

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
                        Kui sa .exe'ga installisid siis tekib jah selline probleem. Kasuta .cmp varianti, see teeb selle asja korda. Üldiselt seal on neid bug'e veel, mida rohkem selliseid liigasid ja asju juurde tõmmata omale seda suurem risk on mäng p*tsi keerata..
                        Ehk oled nii lahke ja siis seletaks ka kuidas see .cmp värk käib?
                        LFC

Kommentaar

Ehk oled nii lahke ja siis seletaks ka kuidas see .cmp värk käib?
                          Tõmba omale Creation Master 09.. Panin lingi ka eelmise posti lõppu. Loodan et sa oled veits arukam ja vanem kui see 12 a sepp, et äkki saad kohe kõigest aru.
                          Aga pmst asi käib nii: Kõigepealt otsi see .cmp fail üles ja pane ta nt destopi peale. Siis mine CM'i (ennem tuleks teha oma manager mode seividest backupid, muidu ei lähe pärast pooleli olevad manager mode'd käima), sealt võta lahti Patch ja pane Load Patch vms. Sealt kuskilt browse ja valid selle cmp. faili. Siis laeb natuke aega ja siis pane import the patch.. Siis umbes 10-15 minutit ta installib ja siis on asi korras. Ahjaa, kindlasti tuleb pärast asi ära ka seivida.

Kui midagi jäi arusaamatuks siis ütle,
                          Mart

Kommentaar

Vahet pole, juba sain tööle, sorri.
                            LFC

Kommentaar

Algselt postitas Jose Vaata postitust
                              Kedagi ei koti su vanus.
                              Mind kotib ta vanus vähemalt sama palju, kui sinu arvamus.
                              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Vähem mõttetut möla, mehed!

Kommentaar

Working...
                                X