Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 09

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
    kui ma mängin Be a Pro hooaega, kuidas ma näen mitmes mu meeskond on liigas?
    Competitions? Mul pole Fifa 9t aga Fifa 10nes on nii.

Kommentaar

fifa 07 oli parem minumeelest

Kommentaar

Algselt postitas ukuullevald Vaata postitust
        ja kui ma mängin edukalt, kas siis on võimalus et mind ostatakse ära?
        fifas ei saa klubi vahetada be a pros.

Kommentaar

kellegil eesti patch alles?

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
            kellegil eesti patch alles?

Mul on FIFA09 juba unistallitud, kuna pelan FIFA 10 juba, aga kui tahad võin anda BAlti liiga patchi aadressi, aga selleks on vaja Creation Masterit.

Kommentaar

Algselt postitas Andrev96 Vaata postitust
              Mul on FIFA09 juba unistallitud, kuna pelan FIFA 10 juba, aga kui tahad võin anda BAlti liiga patchi aadressi, aga selleks on vaja Creation Masterit.
              no anna
              123

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                ho ho
                control panel -> add or remove programs -> paremklikk fifa09-l -> uninstall -> "are you sure?" -> yes
                aga kui seal pole seda?

Kommentaar

Kas keegi teab patchi, kus saab uuendada, kogu premer league,09/10 hooajaks(kitid,logod,mängjad jms). Mul oli kunagi see patch aga enam ei leia üles.

Kommentaar

Ma ei saa ühest asjast aru. Kui ma manageris teen ühe hooaja läbi, siis kui tahad järgmiseks hooajaks teise tiimi võtta, siis on ainult mingid nõrgad. Nt üks hooaeg olin manuga premieri hooaja ära, aga kui tahtsin uueks hooajaks mingi arsenali, või barcat võtta siis ei saanud, sest seal olid võimalused valida ainult erinevate liigade esiliigade või meistriliiga autsaider tiimida vahel. Miks ma ei saa uueks hooajaks mingit tugevamat valida.?

Kommentaar

Pole veel piisaval hea treener? Mängi kaks-kolm hooaega ühe tiimiga ning püsi konkurentsis.
                      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                        http://fifabaltic.0forum.biz/baltic-...le-t40.htm#347

klassivennal läks kõik ilusti tööle ja Eesti klubide vormid pidid õiged ikka olema, nägusid ei oska kommenteerida aga Arena on küll väga reaalne
                        egas kellegil juhuslikult seda patchi pole.. või teab vähemalt kust saada?

Kommentaar

tere kas keegi oskab õelda kus saab mingit head patchi fifa 09-le et 2011 üleminekud oleks jne?või on olemas siis võiks saata see link kus saab

Kommentaar

ja kas minig eesti patchi pole ennem oli mingi balti patch aga sinna vajutan näitab et seda enam pole

Kommentaar

Working...
                            X